Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز، 29 مهر در یکصد و چهاردهمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که در استانداری این استان برگزار شد گفت: تصور می‌کنم یکی از مهمترین ویژگی‌های ما در جمهوری اسلامی وجود اختیارات بسیار خوب در سطوح استانی است و استاندار این استان به خوبی اختیارات را به انجام رسانده و مجموعه استان توانسته‌اند از خیلی از مشکلات عبور کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رعایت کامل اختیارات استاندار در استان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در شرایط بسیار خطیر و خاصی به سر می‌برد و دشمنان از هر سو کشور را تهدید می‌کنند، نظام سلطه جهانی قصد دارند جلوی صدور نفت خام ایران را بگیرند و نمی‌دانند رهبری سال‌های قبل فرمودند آرزوی من این است که درب چاه‌های نفت را بسته و اقتصاد ایران را برپایه رونق تولید پایه‌گذاری کنیم.

شریعتمداری اضافه کرد: برای ما فرصت مغتنمی است که در شرایط فشار 150 هزار میلیارد تومان از منابعی که باید در بودجه عمومی آمده و مجموعه‌ای حدود 380 هزار میلیارد تومان منابع بودجه عمومی کشور از حیث درآمدی دشمن تلاش دارد که این رقم را تا صفر کاهش دهد اما نظام همچنان بر تلاش خود برای تحقق اهداف می‌افزاید و در اکثر موارد هم با رشد مواجه است.

وی اظهار کرد: در استان مرکزی براساس اخرین گزارش 2739 واحد صنعتی فعال هستند، از این تعداد 40 واحد در شرایط بحرانی هستند که پرداخت‌ها به تعویق افتاده است و چند واحد صنعتی که اسم آنان در ماه‌های اخیر بیشتر از واحدهای صنعتی برده می‌شود، اما در مقایسه با کل فعالیت استان در این مجموعه شاهد رشد در تمامی واحدهای صنعتی همچون ریلی، ماشین‌سازی، ریل‌سازی، پتروشیمی و ... هستیم و قریب به 30 هزار میلیارد تومان سهم تولید ناخالص ملی را رقم می‌زنند، همچنین 350 واحد معدنی نیز در استان فعالیت دارند.

جانشین رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی در تشریح رسیدگی به وضعیت‌هایی که با شرایط خاص و بحرانی مواجه هستند، بیان کرد: این واحدها دچار مشکلاتی در حوزه ساختار تاریخی در گذشته هستند، و ریشه مشکل هم واگذاری آنان به بخش خصوصی‌ است.

وی ادامه داد: به نظر بنده راه حل اینجاست و کارگران خواستار تعیین تکلیف مالکیت هستند و بدانند که آینده شغلی آنان در خطر نیست و بدانند دولت برای آینده آنان فکر کرده و همراه آنهاست تا این واحد تولیدی سرپا بماند.

شریعتمداری آذرآب را چشم و چراغ صنعت ایران نامید و اظهار کرد: این واحد صنعتی یکی از مهمترین واحدهای صنعتی ایران است و نمی‌توان نسبت به آن بی‌توجه بود، البته ما به مردم و جامعه کارگری بدهکاریم، بنده هم مانند دیگر افراد اعتقاد دارم موضوع مالکیت این واحدهای صنعتی باید هرچه زودتر تعیین تکلیف می‌شد، تعداد زیادی از واحدهای صنعتی به بخش خصوصی واگذار شد اگر شرایط در این حوزه خوب نبود و قرار است واحد به بخش دولتی بازگردد باید تصمیم‌گیری شود تا این اقدام هرچه سریع‌تر انجام شود و نباید معطل بماند، وقتی می‌گوییم کارگران حقوق دریافت کردند یعنی حداقل حقوق و دستمزد است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه شرایط بد کارگران امروز را باید درک کرد، اظهار کرد: در این شرایط اگر کارگران در چارچوب قوانین و مقررات مطالبات خود را بیان می‌کنند باید به گوش جان بشنویم، من همیشه همراه کارگر بوده و هستم به شرط آنکه مطالبه‌خواهی در چارچوب قانون انجام شود، من با هیچ کارگری که ریل را مسدود می‌کند همراه نیستم اما برای دفاع از حقوق کارگر همراه او در مقابل سازمان خصوصی‌‌سازی هستم.

شریعتمداری افزود: جامعه کارگری باید اطمینان داشته باشد در سال رونق تولید، در سالی که حفظ اشتغال موجود مهمترین هدف و برنامه دولت است ما از تمام ابزارهای ممکن استفاده خواهیم کرد تا اشتغال بر زمین نماند. سرمایه در گردش یکی از مهمترین مشکل واحدهای تولیدی است و واحدها برای اینکه بتوانند واحد را با حضور کارگران سرپا نگه دارند باید از سرمایه در گردش برخوردار باشند. دشمن به روی ما سرمایه‌گذاری خارجی را بسته است و فشار از دولت به سمت شرکت‌ها تغییر مسیر داده است و از شرکت‌ها به افراد فشار وارد می‌کنند، اشخاص را تحریم می‌کنند تا در واحدهای تولیدی سرمایه‌گذاری نکنند در سرمایه‌گذاری داخلی نیز تلاششان بر ناایمن ساختن فضاست تا صنایع را با رکود مواجه کنند.

این مقام مسئول تصریح کرد: جمهوری اسلامی با راهکارهای بسیار بر حل مشکل تحریم اهتمام داشته است، پرداختن 1.5 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با نرخ 4 درصد و 6 درصد و سرمایه در گردش 10 درصد در نقاط مختلف به بخش‌های کمتر از 17 هزار نفر و روستاها اقدام مؤثری در حوزه اشتغال‌زایی صورت گرفته است، امروز میزان تمام شماری شده اشتغال در روستاها بسیار چشمگیر است.

شریعتمداری اشتغال‌زایی در سایه پرداخت منابع را مورد تأکید قرار داد و افزود: اگر اشتغال‌زایی در بین نباشد منابعی در اختیار افراد قرار نخواهد گرفت، در اشتغال فراگیر هم در تبصره 18 قانون بودجه منابع اعتباری در سال گذشته و امسال کارنامه درخشانی نداریم امید است در نیمه دوم سال با تمهیداتی که در تأمین منابع اتخاذ شده است در راستای انجام تبصره 18 توجه‌های جدی صورت گیرد و منابع ویژه تخصیص داده شود.

وی اظهار کرد: تا پایان عمر دولت تدبیر و امید تنها نزدیک به 20 ماه فرصت داریم و زمان برای اجرای برنامه‌های عملیاتی و اجرایی نداریم و زمان ما کوتاه است، اگر تمام مجموعه فعالیت‌ها و ستاد اقتصاد مقاومتی را در دستور کار قرار دهیم ممکن است به برخی از آنان نتوانیم رسیدگی کنیم، قدم اول این است که در برنامه‌ریزی‌های استان برای ستاد اقتصاد مقاومتی حتما پالایشی برای برنامه‌ها، اهداف، طرح‌ها و ... صورت گیرد.

شریعتمداری ادامه داد: ما در نقطه‌ای هستیم که باید آرام پیش برویم و نقاط ضعف گذشته را برطرف کنیم اگر در هر یک از دستورالعمل‌ها و ضوابط استانی اشکالاتی وجود دارد که مانع فعالیت‌های تولیدی است باید این مشکلات سریع حل شود. انتظار بنده این است که به همه بخش‌های تولیدی توجه شود و در مورد آنان در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی تصمیم گرفته و ابلاغ کنید.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگر از سخنان خود خاطرنشان کرد: مسئولیت بنده دفاع از کارگران واحدهای تولیدی هپکو و آذرآب است، چراکه با مشکل بحران مواجه هستند لذا تمام توان خود را به کار خواهم گرفت تا این کار انجام شود البته اگر نظم و انضباط شهر و کشور بهم بخورد کاری هم از دست بنده ساخته نیست.

شریعتمداری با بیان این نکته که تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا مصوبات در نظر گرفته شده اجرایی شود، اضافه کرد: یکی از نیازهای استان این است که از محل منابع متمرکز سهم استان افزایش یابد، تقاضا 100 میلیارد تومان است که می توان این مبلغ را افزایش داد.

این مقام مسئول در پایان گفت: چرخه تولید فقر با ایجاد اشتغال و توسعه فعالیت‌های تولیدی خواهد شکست، برای جلوگیری از توسعه چرخه فقر از تولیدات حمایت جدی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری ایکنا خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا ایکنای مرکزی وزیر کار شریعتمداری هپکو آذرآب هپکو و آذرآب استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۱۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید در واحدهای صنعتی استان سمنان کمتر از توان واقعی است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تعداد زیادی از واحدهای صنعتی استان سمنان تولیدی کمتر از ظرفیت اسمی و توان واقعی دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، عباس علی آبادی عصر امروز در حاشیه افتتاح چند پروژه در شهرک صنعتی گرمسار با اشاره به اهمیت رفع مشکلات بخش صنعت برای جهش تولید اظهار داشت: دولت برای رفع مشکلات بخش صنعت اهتمام ویژه دارد.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال "جهش تولید با مشارکت مردم" از سوی مقام معظم رهبری، تحقق این مهم را منوط به توسعه کمی و کیفی بخش صنعت دانست و گفت: این مهم با همراهی مردم ممکن است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه سمنان استانی صنعتی بوده و از این رو ظرفیت‌های زیادی برای تحقق شعار امسال در خود دارد افزود: تعداد زیادی از واحدهای صنعتی استان سمنان تولیدی کمتر از ظرفیت اسمی و توان واقعی دارند.

علی آبادی تصریح کرد: از این رو افزایش تولید واحدهای صنعتی استان سمنان منطبق با ظرفیت اسمی با درنظر گرفتن بسته‌های حمایتی در دستور کار دولت و وزارت صمت در این سفر است.

وی با اشاره به مهم‌ترین اقدامات و برنامه‌های پیش رو برای افزایش ظرفیت تولید در بخش صنعت عنوان کرد: تخصیص اعتبارات به بخش صنعت به منظور جهش تولید مدنظر است.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی
  • مچاله شدن لامبورگینی در برخورد با تیر چراغ برق! (فیلم)
  • جدول میزان پرداختی حقوق کارگران در سال ۱۴۰۳
  • جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد صنعتی در استان سمنان
  • افتتاح دو واحد تولیدی در گرمسار
  • صنعت نساجی استان زنجان جزو صنایع برتر کشور است
  • تولید در واحدهای صنعتی استان سمنان کمتر از توان واقعی است
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود
  • جشن بزرگ کارگری در میبد