Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ثریا شارقی مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری تهران در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران اظهار کرد: سند ارتقای جایگاه زنان و خانواده در استان تهران با محوریت عدالت جنسیتی در حال تدوین است.

وی افزود: تماس‌های اورژانس اجتماعی در شش ماهه نخست سال ۹۸ نشان می‌دهد شهرستان‌های ری، شمیرانات و تهران بیشترین تماس را داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری تهران گفت: تلفات حاد خانوادگی و کودکان خیابانی و کار در رأس مشکلات مطروحه تماس گیرندگان با اورژانس اجتماعی است.

وی درخصوص انتصاب زنان در مناصب مدیریتی افزود: طبق قانون باید ۳۰ درصد انتصابات در دستگاه‌های اجرایی از میان بانوان صورت می‌گرفت.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری تهران گفت: هنوز وضعیت مطلوبی در حوزه انتصاب زنان در مشاغل مدیریتی در استان تهران رقم نخورده است.

بیشتر بخوانید: ۶۰ درصد مشاغل سال ۹۶ به زنان اختصاص یافت

شارقی بیان کرد: ۱۸ دستگاه از ۳۲ دستگاهی که پاسخ مکاتبات استانداری را دادند، وضعیت مناسبی در حوزه انتصاب بانوان نداشتند.

وی با اشاره به انتصاب ۲ شهردار زن در شهرداری تهران افزود: در مجموع از ۳۵ مدیر کل شاغل در شهرداری‌های استان ۳۱ نفر مرد هستند و انتصاب زنان در مشاغل مدیریتی روند مطلوبی ندارد.

انتهای پیام/

توضیحات استانداری تهران درباره وضعیت انتصاب زنان در دستگاه‌های مختلف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۱۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب معاون اول قوه قضاییه پس از استعفای مصدق

رئیس قوه قضاییه با صدور حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی را به عنوان معاون اول قوه قضاییه منصوب کرد.

ایرنا در خبری نوشت: حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، در حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی را به عنوان معاون اول قوه قضاییه منصوب کرد. حجت الاسلام والمسلمین خلیلی متولد سال ۱۳۴۲ دارای مدرک فوق لیسانس جزا و جرم شناسی از دانشگاه تهران است.

سوابق قضایی:

شروع به کار حجت الاسلام و المسلمین خلیلی در دستگاه قضایی از آذرماه سال ۱۳۷۴ به عنوان قاضی تحقیق در استان تهران بود و مسئولیت دادیار تهران و دادرس تهران نیز برعهده داشت.

رئیس کل دادگستری کرج (۱۳۸۲/۹/۱۶)

رئیس کل دادگستری استان گلستان (۱۳۸۴/۵/۱۹)

رئیس کل دادگستری استان قم (۱۳۸۵/۵/۱۵)

رئیس دادگستری استان گیلان (۱۳۹۸/۵/۲۶)

رئیس دادگستری خراسان استان رضوی (۱۴۰۲/۴/۳۱)

براساس این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین خلیلی در زمان ریاست مرحوم آیت الله یزدی نیز در قوه قضاییه به مدت ۱۰ سال در دفتر نظارت و پیگیری قوه قضاییه فعالیت و عملکرد موثری را بر عهده داشت.

وی همچنین کتب مختلفی را تألیف کرده است.

پیش از این حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق این مسئولیت را بر عهده داشت که ۲۳ اسفندماه پارسال با استعفای او موافقت شد؛ مصدق از تیرماه ۱۴۰۰ معاون اول قوه قضاییه بود.

دیگر خبرها

  • انتصاب سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی
  • لزوم استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای توانمندسازی محلات شهر اصفهان
  • وضعیت نامطلوب محیط کسب و کار اصلاح می شود
  • انتصاب معاون اول قوه قضاییه پس از استعفای مصدق
  • ساماندهی وضعیت بازارچه‌های مشاغل خانگی در قم
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی شد
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت‌ها حذف می‌شود
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت ها حذف می شود
  • پرداخت حدود ۵۳ میلیارد ریال وام تسهیلات مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر نیشابور
  • جلسه ساماندهی اتباع ومهاجرین خارجی استان یزد