Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@15:17:38 GMT

استخراج معدن بدترین محیط کسب و کار در بخش تعاون

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۱۹۳۲

استخراج معدن بدترین محیط کسب و کار در بخش تعاون

بررسی وضعیت محیط کسب و کار بخش تعاون در تابستان سال‌جاری نشان داد که فعالیت استخراج معادن بدترین محیط کسب و کار و فعالیت‌های خدماتی بهترین شرایط محیط کسب و کار را داشته‌اند.

به گزارش ایسنا،  فعالان بخش تعاون بر این باورند که محیط کسب و کار در تابستان امسال از وضعیت مطلوب‌تر و قابل قبول‌تری نسبت به فصل و سال گذشته برخوردار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بررسی واحد آمار و برنامه‌ریزی اتاق تعاون ایران از  وضعیت محیط کسب و کار بخش تعاون در تابستان ۹۸ مشخص شد که فعالیت‌های خدماتی دارای بهترین وضعیت محیط کسب و کار و استخراج معادن بدترین محیط در بین فعالیت‌های اقتصادی هستند.

در این بررسی که با حضور ۴۸۴ فعال اقتصادی بخش تعاون مورد بررسی قرار گرفته رقم شاخص ملی بخش تعاون، ۶.۰۹ (نمره بدترین ارزیابی ۱۰ است) محاسبه شده که نشان از بهبود وضعیت این شاخص نسبت به ارزیابی بهار ۱۳۹۸ با میانگین۶.۱۹ است. همچنین وضعیت این شاخص نسبت به تابستان سال گذشته که میانگین آن ۶.۳۸ بوده بهبود یافته است.

علی مصطفایی ـ‌مدیر آمار و برنامه‌ریزی اتاق تعاون ایران در گفت‌وگو با ایسنا، معتقد است محیط کسب و کار در تابستان ۱۳۹۸ وضعیت مطلوبتری نسبت به فصل و سال گذشته داشته است.

به گفته وی نامناسب‌ترین مولفه‌های محیط کسب و کار در بخش تعاون طی تابستان امسال، بی‌ثباتی و غیرقابل پیش‌بینی بودن قیمتها، دشواری تامین مالی، موانع پیش روی کارآفرینان در اخذ مجوزهای کسب و کار و عدم ثبات سیاستها و مقررات اجرایی بوده است.

مدیر آمار و برنامه ریزی اتاق تعاون ایران محدودیت دسترسی به حامل‌های انرژی نظیر آب و برق و گاز و محدودیت‌های دسترسی به شبکه تلفن همراه و اینترنت را جزو مناسب‌ترین مولفه‌های محیط کسب و کار بخش تعاون اعلام کرد.

 بدترین وضعیت محیط کسب و کار در دوازده دوره این پایش متعلق به تابستان ۱۳۹۷ بوده که رقم شاخص به ۶.۳۸ رسیده است و نوسانات شدید نرخ ارز و ناپایداری قیمتها از مهمترین دلایل ثبت این رقم به شمار می رود.

برآورد فصلی شاخص ملی محیط کسب و کار بخش تعاون بر اساس رشته فعالیت اقتصادی بیانگر آن است که فعالیت استخراج معادن بدترین محیط کسب و کار و فعالیت‌های خدماتی دارای بهترین وضعیت محیط کسب و کار در بین رشته فعالیت اقتصادی است. همچنین برآورد فصلی شاخص استانی محیط کسب و کار بخش تعاون نشان می‌دهد که استان کرمانشاه بدترین محیط کسب و کار و استان گیلان و گلستان بهترین محیط کسب و کار را در بین استانها کشور دارند.

به گزارش ایسنا، اتاق‌های تعاون برابر ماده ۴ قانون بهبود فضای کسب و کار موظفند به منظور اطلاع سیاستگذاران از وضعیت محیط کسب و کار در کشور، شاخص‌های ملی محیط کسب و کار در ایران را به طور سالانه و فصلی و تفکیک استانها، بخشها و فعالیتهای اقتصادی مورد سنجش و پایش و ارزیابی قرار بدهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كسب و كار نرخ ارز دلار اشتغال خدمات معادن بخش تعاون مركز آمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۱۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اقدامات این شرکت را در راستای حفظ محیط زیست تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ۲۲ آوریل مصادف با ۲ اردیبهشت در تمام دنیا به عنوان روز جهانی زمین پاک شناخته می‌شود تا یادآور این نکته باشد که همه ما باید به فکر حفظ و نگهداری سیاره خود باشیم. مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر به همین مناسبت اقدامات این شرکت را در راستای حفظ محیط زیست تشریح کرد.

سعید بیگی در گفتگو با خبرنگار شهر، با بیان این که اقدامات زیست محیطی شرکت ساماندهی به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود، گفت: بخش اول اقدامات نظارتی شرکت است که در قالب اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری در حیطه فعالیت‌های صنفی انجام می‌شود. براساس این بند از قانون، شهرداری موظف به جلوگیری از مزاحمت مشاغل و کسب‌هایی است که با انتشار دود و آلودگی باعث آلودگی هوای شهر‌ها می‌شود.

وی افزود: شرکت ساماندهی با نظارت و مراقبت در وضع دودکش‌های اماکن و کارخانه‌ها با اتخاذ تدابیری همچون تعطیلی و انتقال واحد آلاینده از بروز آلودگی در شهر‌ها جلوگیری می‌کند. در همین راستا اجرا و یا بهبود سیستم‌های کنترل آلودگی در برخی از صنایع از جمله کارخانجات مالیبل سایپا، زمزم، خوشگوار، بستنی پاک، لبنیات پاک، گروه صنعتی بهشهر نیز پیگیری شده‌است.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با بیان این که بیش از ۵۴۰ پرونده شکایتی و یا اطلاعیه در خصوص مزاحمت‌ها و آلودگی‌های مشاغل بررسی شده است، گفت: از پرونده‌های بررسی شده، برای حدود ۳۵۰ عدد از آن‌ها رای کمیسیون بند ۲۰ در این خصوص صادر شده است.

بیگی درباره پیگیری و اجرای آرای صادره واحد‌های صنفی آلاینده تصریح کرد: اجرا آرای واحد‌های دارای رای و صدور رای برای واحد‌های فاقد رای در رسته‌های ضایعات فروشی در سطح شهر تهران پیگیری شد. همچنین درباره واحد‌های کارواش هم برای کنترل خروجی فاضلاب این واحد‌ها در راستای کاهش آلودگی آب (سطحی و زیرزمینی) و خاک اقدامات لازم برای پیگیری و صدور آرای بند ۲۰ انجام شد.

وی در ادامه با اشاره به این که اقدامات توسعه‌ای بخش دیگری از اقدامات زیست محیطی شرکت است، اظهار کرد: شرکت ساماندهی اقدام به ساخت ۱۵ جایگاه سوخت کوچک مقیاس با اولویت مناطق بدون پمپ بنزین کرد و تاکنون ۴ جایگاه به بهره‌برداری رسیده و ۱۱ جایگاه دیگر نیز تا پایان شهریور به مرحله بهره برداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر درباره اهمیت زیست محیطی ایجاد جایگاه‌های سوخت بیشتر در شهر عنوان کرد: این اقدام می‌تواند با کاهش مدت پیمایش شهروندان برای رسیدن به جایگاه سوخت و کاهش زمان توقف در صف‌های طولانی برای سوخت‌گیری کمک شایانی به حفظ محیط‌زیست و کاهش آلودگی هوا کند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات توسعه‌ای شرکت، ایجاد تصفیه‌خانه پساب بازار پرندگان است که با به‌کارگیری آن، علاوه بر کاهش آلودگی، امکان استفاده مجدد از پساب برای آبیاری فضای سبز، کاهش مصرف و استفاده بهینه از آب فراهم می‌شود.
به گفته بیگی، برای رعایت هرچه بیشتر ملاحظات محیط زیستی در بازار پرندگان، نماینده اداره حفاظت محیط زیست تهران در این مجموعه مستقر شده است تا تعاملات لازم برای بهبود شرایط زیست محیطی انجام شود.

بیگی همچنین به انعقاد تفاهم نامه با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در راستای اجرای برنامه چهار ساله چهارم شهرداری تهران اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری دوره آموزشی و عملی برای رؤسا و کارشناسان ساماندهی مناطق ۲۲ گانه برای افزایش سطح اطلاعات و آشنایی با سیستم‌های کنترل آلودگی و همینطور دوره‌های آموزشی برای اصناف و ادارات ساماندهی سایر شهر‌ها در موضوعات بند ۲۰ مثل تبریز، ساری، رشت، بروجرد، اراک، شیراز و ... هم از دیگر اقدامات شرکت ساماندهی برای حفظ محیط زیست بود.


وی در پایان از انتشار ۳ جلد کتاب آموزشی در خصوص موارد مرتبط با بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها خبر داد و اظهار کرد: کتاب گردش کار بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، جلد یک کتاب تمهیدات تخصصی و کتاب ملاک عمل ساماندهی مشاغل و اصناف عناوین این سه کتاب بود که به منظور بهبود و کاهش مزاحمت‌ها و آلودگی‌های زیست محیطی و به همت شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر منتشر شد.

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد
  • صیادمنش در بدترین وضعیت!
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال