Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط‌عمومی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، مرتضی اکبری با بیان اینکه این بانک ابتدای امسال یک هدفگذاری برای اعطای حدود یك میلیون و ۵۰۰فقره تسهیلات بالغ بر ۱۵هزار میلیارد تومان داشته است، گفت: سال گذشته ما یك میلیون و ۲۰۰هزار فقره تسهیلات پرداخت كردیم كه بالغ بر ۱۳هزار میلیارد تومان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدای سال از هدف گذاریمان هم جلوتر رفتیم به طوری‌كه در ۶ماه اول سال حدود ۸هزار و ۷۰۰میلیارد تومان تسهیلات به ۹۶۰هزار نفر پرداخت كردیم.

وی در خصوص رشد منابع بانک افزود: از ابتدای سال منابع بانک ۳۰درصد افزایش یافته است و معوقات هم مثل سابق در سطح همان یک درصد باقی مانده است که این امر باعث می‌شود كه وصولی‌های بانك بهتر محقق شود و اینگونه شرایط پرداخت تسهیلات ما هم بیشتر خواهد شد.
اکبری ادامه داد: پیشبینی می‌کنیم که در ۶ماهه دوم عملکرد ما بهتر هم بشود به طوری كه تا پایان سال بتوانیم به دو میلیون نفر حدود ۱۷ تا ۱۸هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت كنیم.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پاشنه آشیل سیستم بانکی را معوقات آن عنوان کرد و افزود: برخی به اشتباه فاکتورهای دیگری را مثل نرخ سود مورد هجمه قرار می‌دهند ولی نمی‌دانند كه اگر معوقات پایین باشد نرخ سود هم پایین خواهد آمد و توان تسهیلات دهی هم بالا می‌رود و مشكلات كفایت سرمایه هم حل خواهد شد.

اکبری در پاسخ به دلیل اصلی پایین بودن معوقات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران خاطرنشان کرد: وام‌های خرد چون ریسک اعتباری كمتری دارند مبالغ پایین آن كمك می‌كند كه پایینترین معوقات را داشته باشیم و پیگیری همكاران هم بسیار خوب بوده است و بحث اعتقادی كه مردم به قرض‌الحسنه دارند هم به ما كمك كرده است؛ چون منابع دولت هم پیش ما نیست و مردم سعی می‌كنند منابع مردمی را زودتر برگردانند.

وی در خصوص ریسک برنگشتن معوقات تسهیلاتی که به کمیته امداد پرداخت می‌شود، گفت: اتفاقا معوقات کمیته امداد بالا نیست و گاهی از آنچه همه جا معمول است كمتر هم شده است به طوری كه در دو سال گذشته كه وسیعتر با كمیته امداد كار می‌كردیم جای نگرانی نداشتیم.
اکبری همچنین کمک به کمیته امداد را یك فرصت عنوان كرد و ادامه داد: چون كمیته امداد به سمت توانمندسازی به جای پرداخت كمك بلاعوض رفته است این برای ما ارزشمند است كه بازوی كمیته امداد باشیم.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران درباره همکاریهای آینده بانک قرض الحسنه مهر ایران با نهادهای مختلف گفت: در حوزه اشتغال با آستان قدس همکاری را آغاز كردیم و علاوه بر آن برنامه داریم كه در همكاری با بنیاد بركت برای ایجاد ۳۰هزار شغل تامین مالی كنیم كه بخش عمده آن در ۶ماه دوم سال انجام خواهد شد.


اکبری با تاکید بر اینکه بانک برنامهای ندارد كه تعداد شعباتش را افزایش دهد، افزود: در حال حاضر بانك حدود ۵۳۰شعبه دارد و به دنبال این هستیم كه تركیب را به گونه‌ای بهینه كنیم كه بانك قرض الحسنه مهر ایران در تمامی شهرها شعبه داشته باشد.

وی در پایان با اشاره به اینکه بانک تاکید ویژه‌ای بر روی بانکداری الكترونیك داشته است، بیان كرد: در بانك قرض‌الحسنه مهر ایران، تمامی فرایندهای تسهیلات‌دهی را به سمت آنلاین شدن می‌بریم. همچنین كار بزرگی كه در بانك قرض الحسنه مهر ایران صورت گرفته است این است كه آرشیو اسناد ما كاملا الكترونیك میشود و با این كار به مرور زمان كاغذ حذف خواهد شد. در حال حاضر هم تسهیلات دهی در ۳۰شعبه ما بدون كاغذ است و هیچ مدركی بجز یك كارت ملی و اثر انگشت از افراد نمی‌خواهیم كه با این روش سرعت فعالیت‌ها حدود ۳۰درصد افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اکبری بانک قرض الحسنه مهر ایران قرض الحسنه تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۲۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه تولید، مشکلات و موانع پیش‌روی پرداخت تسهیلات را در اسرع وقت شناسایی و برای رفع آن اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، ناصر فخر موحدی امروز _ پنج شنبه سی‌ام فروردین_ در کارگروه اقتصادی و سرمایه گذاری استان اظهار کرد: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه تولید، مشکلات و موانع پیش‌روی پرداخت تسهیلات را در اسرع وقت شناسایی کرده و برای رفع آن اقدام کنند.

وی افزود: بانک‌ها و دستگاه‌های مرتبط موانع و محدودیت‌های موجود برای عدم پرداخت تسهیلات را پس از شناسایی، به صورت مکتوب اعلام کنند تا مراتب برای رفع مشکلات این حوزه، به شبکه بانکی اطلاع‌رسانی شود.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲، ۱۳ هزار فرصت شغلی جدید در استان ایجاد شد، خاطرنشان کرد: جمع‌آوری اطلاعات تمام واحدهای تولیدی فعال، نیمه‌فعال و راکد استان و انعکاس آن به حوزه سرمایه‌گذاری استانداری را برای تمام دستگاه‌ها و نهادها تکلیف کردیم تا در سال جاری برای بررسی وضعیت، رفع مشکلات و فعال‌سازی آن‌ها اقدام شود.

فخر موحدی هدف از اجرای این طرح را تحقق شعار سال و جهش تولید در استان عنوان کرد و گفت: مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی صرف مشکل مالی نیست، بلکه بسیاری از این واحدها مشکلات مدیریتی و حقوقی دارند که رفع موانع و فعال‌سازی مجدد آن‌ها در سال جاری به صورت جدی دنبال خواهد شد.

کد خبر 745725

دیگر خبرها

  • جزئیات دقیق ثبت‌نام و پرداخت وام بانوان بانک مهر ایران | وام ۱۰۰ میلیون تومانی «اندوخته بانوان» را چگونه بگیریم؟ + جدول
  • وام قرض الحسنه ۳۰۰ میلیونی دولت با کارمزد ۴ درصد | وام قرض الحسنه فوری با اقساط ۲ میلیون تومانی
  • شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟
  • پیگیری تامین منابع مالی طرح کمربندی قم در دیدار با رئیس بانک ملی ایران
  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در بوشهر تسریع شود
  • نارضایتی استاندار همدان از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات