Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیمی زاده گفت: چهار طرح برای تحرک و فعالیت بدنی کارمندان ارائه کرده ایم تا بتوانیم فقر حرکتی کارمندان را کاهش دهیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مجید رحیمی زاده امروز _ ۲۹ مهر ماه _ در جلسهارایه و تشریح طرح تعالی سازمانی ورزش بهداشت فردی توسط اداره ورزش و جوانان شهرستان اصفهان که در محل تالار افتخارات سرای ورزشکاران تختی در رابطه با اهمیت ورزش و تحرک در زندگی روزمره هر فرد ، اظهار کرد: در اثر ماشینی شدن زندگی، افراد تحرک کافی ندارند و از معضلات بدنی رنج میبرندکه با افزایش سن این ناهنجاری ها  آشکار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرایط کاری کارمندان اداره های مختلف خاص است که در معرض ناهنجاری های بدنی و بیماری های نهفته در ساختار بدنی به علت کم تحرک قرار می گیرند.

سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه چهار طرح برای تحرک و فعالیت بدنی کارمندان ارائه کرده ایم، خاطرنشان کرد: اولین راه حل می تواند نصب پوستر ورزشی در محل کار که شامل حرکات کششی و ورزشی مناسب برای کارکنان باشد.

وی با اشاره به اینکه زنگ ورزش در محل کار یکی دیگر از راهکار های ارائه شده ما به ادارات است، خاطرنشان کرد:پیشنهاد داده ایم تا زمان هایی مشخص بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در ادارات با عنوان ساعات ورزش کارکنان برنامه ریزی شود و در این زمان کارمندان باید حرکات ورزشی انجام دهند.

رحیم زاده با اشاره به اینکه معرفی کارکنان به نزدیک ترین ورزشگاه یا اختصاص اتاق ورزشبه محل کار می تواند راه حلی برای معضل کم تحرکی باشد، افزود: اختصاص اتاقی مجهز به وسایل ورزشی در ادارات به نام اتاق ورزش و سوق دادن کارکنان به استفاده از این اتاق ورزش در زمان های مشخص از زمان اداری در طول هفته راه کار مناسبی است.

طرح تشویقی برای ورزش کارمندان ارائه کرده ایم

همچنین زهرا کویری رییس ورزش بانوان اداره ورزش و جوانان شهرستان اصفهان در خصوص برنامه ریزی طرح سازمانی ورزش بهداشت فردی توسط اداره ورزش و جوانان شهرستان اصفهان، اظهار کرد: به علت فقر حرکتی کارمندان و مشکلات ناشی از آن طرح هایی را ارئه کرده ایم که اداره تربیت بدنی ۷۰ درصد از هزینه ها را تقبل کند تا بار مالی را از دوش کارمندان برداریم.

وی ادامه داد: در این طرح با هزینه ی ۳۰ هزارتومان برای هر شخص پیکر سنجی انجام می شود و برای هر شخص با توجه به ناهنجاری های بدنی که دارد، حرکات اصلاحی طراحی می شود.بعد از گذشت دوماه از تمرینات اصلاحی پایه،پیکرسنجی دوباره انجام می شود تا حرکات اصلاحی دوباره برای فرد طراحی شوند.

کویری ادامه داد: اداره ها میتوانند با تقبل۳۰هزارتومان به ازای هر کارمند و ترقیب کارمندان به ورزش، اداره ای شاداب و پویا داشته باشند.

کد خبر 394014

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کارمند بیماری اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۲۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ این گروه بیشتر در معرض بیماری هستند

به گزارش خبرآنلاین، دکتر سعید بَرپَروَشان مدیر کانون هموفیلی ایران با اشاره به ۲۹ فروردین ماه روزجهانی هموفیلی، اظهار داشت: در ایران حدود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی داریم، این بیماری یک اختلال خونریزی دهنده است که ۱۳ فاکتور انعقاد خون دارد.

وی گفت: بیماری هموفیلی حدود ۱۷ نوع دارد که در نوع فاکتورهای این بیماری فاکتور ۸ و ۹ مهم ترین فاکتور به شمار می آیند.

به گزارش کانون هموفیلی ایران، برپروشان به مهم‌ترین عامل موثر در ابتلا به بیماری هموفیلی اشاره کرد و بیان داشت: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولا ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تامین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهمترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران بخصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است.


مدیرکانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت‌های ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.


وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی گفت: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت نموده و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کنند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.


وی همچنین به تاثیر کمک از طرف خیرین اشاره کرد و افزود: جهت ادامه کار درمانگاه نیاز به حمایت شدید داریم و در حال مذاکره با بخش خصوصی و مسئولان هستیم که واحد مسئولیت اجتماعی زرین رویا به منظور کمک به بهداشت زنان هموفیلی از اهدای ۵۰۰ هزار پد بهداشتی بانوان تا پایان سال به کانون هموفیلی ایران خبر داد، و همچنین به مناسبت روز جهانی هموفیلی، ۴۲ هزار پد بهداشتی بانوان را به بیماران هموفیلی اهدا کرد، که این اقدام‌ها می‌توانند در حمایت از بیماران هموفیلی موثر باشند.


وی افزود: در کنار این موضوع باید مشکلات مالی نیز برطرف شود تا بتوان برای حل مشکلات بیماران هموفیلی، اقدامات مناسبی را انجام دهیم و تجهیزات خود را کامل کنیم.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896216

دیگر خبرها

  • تسلیمی مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و توسعه ورزش بانوان شد
  • ورزش می‌تواند با آرام کردن مغز سلامت قلب را حفظ کند‌
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ این گروه بیشتر در معرض بیماری هستند
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • ورزش می تواند با آرام کردن مغز سلامت قلب را حفظ کند
  • خطر ناباروری با این نوع از رژیم‌های لاغری
  • ‌کپک سیاه چیست و چرا خطرناک است؟
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد دیابتی
  • فایده بلندمدتِ جنب‌وجوش و تحرک در نوجوانی