Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@08:01:15 GMT

تور زمینی باکو از مرز آستارا با بیسان گشت

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۲۹۹۸

تور زمینی باکو از مرز آستارا با بیسان گشت

شهر باکو پایتخت کشور آذربایجان که یکی از مقاصد مهم گردشگری برای ایرانیان به‌حساب می‌آید، یکی از مکان‌های پررونق برای گردش ایرانیان در سال‌های اخیر بوده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بیسان گشت، با توجه به این‌که گردشگران پیوسته به دنبال سفر به مکان‌های خوش آب‌وهوا و درعین‌حال باقیمتی مناسب می‌باشند، شرکت بیسان گشت مهر همواره این نیاز گردشگران را برای اکثر نقاط جهان من‌جمله تور لحظه آخری باکو فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت بیسان گشت مهر که یکی از شرکت‌های گردشگری معتبر و فعال در زمینه تورهای خارجی من‌جمله تور هوایی و تور زمینی باکو هست هر روزه آفرهای مسیرهای مختلف را در وب‌سایت خود با نام bisungasht.com ارائه می‌دهد.

تور زمینی باکو:

از آنجایی‌ که تورهای هوایی در سال‌های اخیر با افزایش نرخ ارز و پرواز بسیار بالا رفته، همین امر باعث شده که این روزها گردشگران به دنبال تورهای زمینی به کشورهای همسایه به‌خصوص باکو باشند. چرا که تفاوت تورهای زمینی باکو نسبت به هوایی بسیار متفاوت و مقرون‌به‌صرفه تر هست. نکته‌ای که وجود دارد این است که بسیاری از گردشگران ترجیح می‌دهند که به‌جای انتخاب پرواز برای حمل‌ونقل به‌صورت زمینی به باکو سفر کنند و در عوض هزینه‌ای را که قرار بوده برای پرواز بپردازند را صرف هتل‌های بهتر کنند و از اقامت چند روزه خود در باکو در هتل لوکس‌تری برخوردار شوند.

تورهای زمینی به باکو یا از تهران برگزار می‌شود و یا از مرز آستارا و بیله سوار. اگر تور زمینی شما از تهران باشد، شروع حرکت شما از ترمینال غرب تهران با اتوبوس‌های VIP با ۲۵ نفر ظرفیت خواهد بود. در واقع کسانی که با اتوبوس‌های VIP سفر کردن را تجربه کرده باشند دیده‌اند که این اتوبوس‌ها wifi دار هست به‌علاوه صندلی‌های آن نیز تختخواب‌شو است. مدت‌زمان لازم برای رسیدن به باکو حدود ۱۸ ساعت از ترمینال غرب با اتوبوس تخمین زده می‌شود که البته این تایم براین اساس که در هنگام خروج از مرز هیچ مشکلی به وجود نیاید تخمین زده می‌شود.

اما اگر بخواهید شروع تورتان از مرز آغاز شود، رفتن تا مرز آستارا یا بیله سوار به عهده خودتان هست. گفتنی است که شما تایم رسیدنتان به مرز را باید از قبل به شرکت بیسان گشت اعلام کنید تا در تایم اعلام‌شده توسط شما، بتوانید از مرز عبور کرده و ترنسفر شوید. درواقع مزیت تور زمینی باکو از مرز همین است که ترنسفر مسافران تا هتل به‌صورت ۲۴ ساعته هست و به‌علاوه مشکلاتی مانند معطلی گردشگران که برای چک شدن پاسپورت و ویزای کل مسافران در تور زمینی با اتوبوس ممکن است پیش بیاید در تور زمینی از مرز وجود ندارد. بعد از رسیدن شما به مرز و چک شدن پاسپورت و ویزای شما، شما با سواری در صورت این‌که تعدادتان کم باشد و با ون درصورتی‌که تعدادتان بیشتر از ۴ نفر باشد، به سمت هتل موردنظر در باکو ترنسفر می‌شوید. باید بدانید فاصله زمانی از مرز آستارا تا باکو ۳۵۰ کیلومتر است که مدت‌زمانی که از مرز آستارا تا رسیدن به باکو درراه هستید حدود سه ساعت هست به‌علاوه فاصله از مرز بیله سوار تا باکو نیز ۲۲۰ کیلومتر و اگر شما از مرز بیله سوار به باکو بروید با سواری حدود دو ساعت در راه هستید.

قطعا سفر کردن به‌صورت زمینی چه با اتوبوس از تهران و چه از مرز آستارا و یا بیله سوار بسیار ارزان‌تر و مقرون‌به‌صرفه تر از تور هوایی باکو هست. به‌خصوص برای خانواده‌های شلوغ و یا گروه‌های گردشگر.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تور باکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۲۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری آذربایجان به مناقشه ایران و اسرائیل کشیده می‌شود؟

تحلیلگران سیاسی باکو نگرانند که اگر درگیری ایران و رژیم اسرائیل داغ شود و ابعاد آن افزایش یابد، جمهوری آذربایجان ممکن است بخشی از این درگیری شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، 3 سال پیش الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان در حال نوازش پهپاد اسرائیلی هاروپ در مرز ایران در سواحل رود ارس بود و ادعا کرد که اتهامات بی‌اساس به جمهوری آذربایجان وارد می‌شود که گویا جمهوری آذربایجان اسرائیل را به منطقه آورده است. الهام علی‌اف اظهار داشت که اتهامات وارده را نمی‌پذیرد و خواستار اثبات شد.

در حال حاضر نیز تحلیلگران سیاسی باکو نگران هستند که در صورت داغ شدن مناقشه ایران و رژیم اسرائیل، در صورت افزایش ابعاد آن، جمهوری آذربایجان ممکن است بخشی از این درگیری شود.

هفته گذشته در زمانی که ایران پاسخ نظامی به اسرائیل را آغاز کرد، وضعیت کمی متفاوت شده است. به نظر می‌رسد جمهوری آذربایجان و ایران روابط تیره سال‌های اخیر را حل کرده‌اند. به نظر می‌رسد جمهوری آذربایجان نیز به فرمت 3+3 با حضور تهران و مسکو تمایل دارد.

جمهوری آذربایجان از یک طرف با اسرائیل دوست است که فاصله دوری با آن دارد و در طرف دیگر با ایران به عنوان همسایه نزدیک مواجه است.

ابتدا بیایید با آنچه اسرائیل از جمهوری آذربایجان به عنوان یک کشور شریک انتظار دارد، شروع کنیم.

افراییم هالوی، رئیس سازمان اطلاعات اسرائیل (موساد) در گفت‌وگو با رسانه‌های  جمهوری آذربایجان به این سؤال اینگونه پاسخ داد: من فکر نمی‌کنم که اگر بین ما و ایران جنگی رخ دهد، اسرائیل بخواهد آذربایجان به آن بپیوندد. ما نمی‌خواهیم آذربایجان را وارد عملیات نظامی کنیم و آن را در شرایط سخت قرار دهیم. آنچه ما می‌خواهیم دریافت حمایت معنوی از باکو است. آنچه ما از آذربایجان می‌خواهیم این است که دیدگاه و موضع خود را در مورد رفتار ایران بیان کند. ما از آذربایجان می‌خواهیم که نظر خود را در مورد سیاست ایران نه‌تنها در رابطه با اسرائیل، بلکه در رابطه با همه همسایگانش به وضوح بیان کند. من فکر می‌کنم به نفع آذربایجان است که این را بپذیرد.

نکته اینجاست که پس از اقدام نظامی ایران علیه رژیم اسرائیل در 13 آوریل، اگرچه بسیاری از کشورهای غربی در محکومیت تهران و حمایت آشکار از اسرائیل اظهاراتی داشتند، اما وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای از دو طرف خواست تا خویشتن‌داری کنند و اعلام کرد: ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که خویشتن‌دار باشند و از تشدید تنش‌های خطرناکی که می‌تواند اوضاع در خاورمیانه را تشدید کند، اجتناب کنند.

اما آیا این بیانیه اسرائیل را راضی می‌کند؟

افراییم هالوی می‌گوید جمهوری آذربایجان نکاتی را مدنظر قرار می‌دهد و به عنوان یک اسرائیلی نمی‌خواهد وارد سیاست خارجی آذربایجان شود.

تاکنون در مقاطع مختلف اظهاراتی درباره دوستی جمهوری آذربایجان با اسرائیل علیه ایران مطرح شده است.

به عنوان مثال، در اوایل سال 2009، وب‌سایت افشاگر ویکی لیکس ادعا کرد که اسرائیل از خاک جمهوری آذربایجان برای اهداف اطلاعاتی علیه ایران استفاده می‌کند.

ادعا می‌شد که هدف اصلی اسرائیل حفاظت از جمهوری آذربایجان به عنوان یک متحد در برابر ایران و همچنین یک پلتفرم اطلاعاتی و بازار تجهیزات نظامی است.

اتهامات علیه جمهوری آذربایجان

برخی رسانه‌ها مدعی هستند که اسرائیل یک پهپاد از پایگاه نظامی خود در جمهوری آذربایجان به ایران فرستاده است.

در سال 2014، مسعود جزایری جانشین ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفته بود که یک فروند هواپیمای بدون سرنشین از همسایه شمالی این کشور به خاک ایران پرواز کرده است.

در آن زمان علی حسن اف، مسئول دفتر ریاست جمهوری آذربایجان، این خبر را «تحریک محافل خارجی» ارزیابی کرد.

هالوی رئیس سابق موساد می‌گوید: من فکر نمی‌کنم که خاک آذربایجان در خدمت اسرائیل باشد. ما با آذربایجان رابطه داریم، سفرهای توریستی انجام می‌دهیم، رفت‌وآمد می‌کنیم، این فرصت را داریم که ایران را از نزدیک دنبال کنیم. به نظر من این یک مزیت است. ما از آن به معنای نظامی استفاده نمی‌کنیم، قصد وارد شدن به درگیری با ایران در مرز ایران و آذربایجان را نداریم. بنابراین آذربایجان می‌تواند در رابطه با ما کاملاً راحت باشد.

در واقع از زمان اسناد مذکور ویکی لیکس، روابط آذربایجان و اسرائیل در دوره گذشته گرم‌تر شده است، به طوری که پس از سال‌ها، باکو نیز در سال 2023 سفارت خود را در تل آویو افتتاح کرد.

اسرائیل یکی از تأمین‌کنندگان اصلی تسلیحات نظامی جمهوری آذربایجان است. بر اساس گزارش موسسه بین‌المللی پژوهش‌های صلح استکهلم در سال‌های 2016-2020، اسرائیل تا 70 درصد از واردات تسلیحات باکو را تأمین کرده است. این 17 درصد از صادرات تسلیحات اسرائیل در آن دوره را تشکیل می‌داد.

در پاییز سال گذشته، مجله فوربس نوشت که جمهوری آذربایجان در حال حاضر تقریباً 40 درصد نیاز نفت اسرائیل را تأمین می‌کند و کشور مهمی است که سوخت خودروها و هواپیماهای اسرائیل را تأمین می‌کند.

موضوع حساس برای باکو

باکو تنش نظامی میان ایران و رژیم اسرائیل را موضوعی حساس می‌داند. حکمت ممدوف، نماینده مجلس ملی از حزب حاکم آذربایجان نوین به خبرگزاری توران گفت: این موضوع حساس یکی از موضوعات اصلی سیاست خارجی آذربایجان است. ایران یک کشور همسایه بسیار نزدیک است و برخی از محافل سعی می‌کنند جمهوری آذربایجان را با هر اتفاقی که در آنجا می‌افتد مرتبط کنند و متأسفانه می‌خواهند افکار عمومی ایران را دستکاری کنند.

رئوف میرقدیروف یکی دیگر از مفسران سیاسی جمهوری آذربایجان می‌گوید که موضع بی‌طرف کنونی آذربایجان منطقی و موضع خوبی است.

اردوغان: از باکو می‌خواهم که در آینده از هرگونه تنش در مرز ارمنستان خودداری کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدردانی بانوان آستارایی از عوامل پلیس در اجرای طرح نور
  • علی‌اف: دستیابی به توافق صلح با ارمنستان تا نوامبر ممکن است
  • علی اف: باکو و ایروان بیش از هر زمان دیگری به توافق صلح نزدیک شده‌اند
  • علی اف: باکو و ایروان بیش از هر زمان دیگری به توافق صلح نزدیک شده اند
  • تشریح آخرین وضعیت تردد کامیون های ترانزیتی از مرز آستارا
  • معدوم سازی ۳۸۹ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در آستارا
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معارفه شد
  • روند عادی تردد کامیون ها در آستارا
  •  مراسم روز جهانی زمین پاک در خانه محیط زیست آستارا
  • جمهوری آذربایجان به مناقشه ایران و اسرائیل کشیده می‌شود؟