Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد باقر نوبخت با بیان اینکه امسال سه برنامه دوساله به همراه لایحه بودجه تقدیم مجلس می‌شود، افزود: بر این اساس، قرار شد لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ به صورت دوسالانه تنظیم شود. یعنی هم ارقام و پیش بینی‌های منابع و مصارف سال ۱۳۹۹ و هم پیش بینی سال ۱۴۰۰ را با هم داشته باشیم.

گروه اقتصادکلان بازارنیوز: محمدباقر نوبخت در پایان جلسه اخیر ستاد بودجه گفت: به همراه لایحه بودجه، سه برنامه عمرانی، اشتغال و یارانه‌های پنهان و آشکار خواهیم داشت که درباره این موارد در سیزدهمین جلسه ستاد بودجه تصمیم گیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امسال سه برنامه دوساله به همراه لایحه بودجه تقدیم مجلس می‌شود، افزود: بر این اساس، ‌قرار شد لایحه بودجه سال 1399 به صورت دوسالانه تنظیم شود. یعنی هم ارقام و پیش بینی‌های منابع و مصارف سال 1399 و هم پیش بینی سال 1400 را با هم داشته باشیم.

*درآمدهای نفتی سال آینده صرف طرح های عمرانی می شود

رییس سازمان برنامه و بودجه، گفت: در این لایحه همه منابعی که حاصل از فروش نفت است خارج می‌شود؛ بنابراین لایحه بودجه سال 1399 و 1400 بدون انعکاس درآمدهای نفتی در منابع بودجه خواهدبود. نوبخت افزود: با حذف منابع نفتی از بودجه جاری، درآمدهای نفتی که در سال آینده داریم، با توجه به اینکه نوعی واگذاری سرمایه‌ای است به صورت تملک دارایی سرمایه‌ای برای طرح‌های عمرانی اختصاص خواهیم داد.

وی با بیان اینکه ما یک برنامه دوساله تهیه کرده‌ایم که برنامه عمرانی دولت برای سال 1399 و 1400 است، گفت: منابع طرح‌های عمرانی اولویت دار یعنی طرح‌هایی که می‌تواند در سال 1399 و 1400 به اتمام برسد و طرح‌هایی که مقام معظم رهبری و رییس جمهور در سفرهای استانی، آنها را مشخص کردند و همچنین طرح‌هایی که برای تعمیر و نگهداری و پرداختی کارمندان دولت از آن استفاده می‌کنیم و طرح‌هایی برای مناطق کمتر توسعه یافته به صورت ویژه، در نظر گرفتیم از منابع فروش نفت تامین خواهد شد.

*در دوسال آینده یک میلیون فرصت شغلی پیش بینی کردیم

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور اضافه کرد: البته این همه منابع ما برای طرح‌های عمرانی نیست، بلکه سایر منابعی که از صندوق توسعه ملی، تسهیلات بانکی که برای طرح‌های مشارکتی لازم داریم نیز به آن افزوده می‌شود که در قالب برنامه عمرانی دولت به همراه لایحه‌ای که بدون منابع نفت تنظیم می‌شود تقدیم خواهد شد.

نوبخت گفت: به غیر از آن برای سال 1399 و 1400 یک برنامه اشتغال دوسالانه نیز داریم و در آن هر سال، حدود یک میلیون فرصت شغلی پیش بینی کردیم که حداقل دو میلیون فرصت شغلی در این برنامه دو سالانه ایجاد شود.

وی افزود: اما اینکه از چه منابعی می‌توانیم این شغل‌ها را ایجاد کنیم و در چه فعالیت‌هایی امکان دارد این اشتغال ایجاد شود این همان کاری است که برای سال جاری انجام داده ایم و برای سال 1399 و 1400 نیز در نظر گرفتیم.

*این هفته آخرین مهلت دستگاه های مرتبط برای اعلام بودجه شرکت ها است

وی گفت: به جز اینها برنامه یارانه‌ها را نیز به مجلس تقدیم می‌کنیم که بر اساس آن برای مجلس و جامعه شفاف مشخص می‌کنیم که در اقتصاد ما چه مقدار یارانه می‌دهیم و آنها را چگونه تفکیک می‌کنیم و چه مقدار به صورت بودجه قرار است به دستگاه‌های مختلف بپردازیم که به صورت جزء در برنامه مشخص شده است.

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه، ‌ پایان این هفته، آخرین مهلت دستگاه‌های مرتبط برای اعلام بودجه شرکت‌ها است افزود: بودجه کل، به دو بخش و در دو زمان به مجلس ارسال می‌شود؛ در بخش نخست که 15 آبان است بودجه شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت به مجلس ارایه می‌شود و در بخش بعدی، بودجه عمومی که شامل یک لایحه، یک سند اجرایی و سه برنامه عمرانی، یارانه‌ای و اشتغال است در 15 آذر تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Frp برچسب ها: بودجه ، نوبخت ، سازمان برنامه و بودجه ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بودجه نوبخت سازمان برنامه و بودجه بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۳۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!

یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشان شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت هوشمند می‌تواند باغ‌ها را گرده‌افشانی کند. تکنولوژی ساخت این پهپاد تنها در انحصار کشور آمریکا بوده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش بنیان کشاورزیار رباتیک شریف (شریف اگربات) مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف موفق به طراحی و ساخت ماژول گرده‌افشان هوایی (پهپاد گرده‌افشان) شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت کاملاً هوشمند می‌تواند در حالت‌های نقطه‌ای و پیوسته، باغ‌ها را گرده‌افشانی کند.

دکتر امین طلایی‌زاده؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره این ماژول اظهار کرد: ماژول گرده‌افشان هوایی(پهپاد گرده‌افشان) برای نخستین بار در کشور ارائه شده و مبنای کاری آن به صورت پودرپاشی است.

وی افزود: تاکنون این ماژول بر روی دو نوع پهپاد DJI T16 و پهپاد شریف اگربات S20 تست شده و از مهم‌ترین ویژگی‌های این ماژول آن است که می‌تواند به صورت کاملاً مستقل و بدون اتصال هیچ‌گونه سیم، با باتری و سنسورهای مختص خود کار کند و اپراتور پهپاد برای استفاده از آن به سادگی کافی است که مخزن پهپاد سمپاش خود را برداشته و ماژول گرده‌افشان را به جای آن نصب کند.

طلایی‌زاده در ادامه به ویژگی‌های این دستگاه اشاره کرد و گفت: گرده‌افشانی با سرعت بالا (15 هکتار در ساعت)، دو حالت گرده‌افشانی به صورت نقطه‌ای و پیوسته، گرده‌ افشانی خودکار بر پایه مکانیزم پودر پاش از دیگر ویژگی‌های ماژول گرده‌افشان هوایی(پهپاد گرده‌افشان) است.

پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه صنعت برق برپا می‌شود

وی خاطرنشان کرد: گرده‌افشانی یکی از مراحل مهم در باغبانی بسیاری از درختان است. در بعضی از باغ‌ها در صورتی که گرده‌افشانی به صورت مصنوعی انجام شود، میزان محصول برداشت شده به صورت چشم‌گیری افزایش می‌یابد. استفاده از این ماژول برای باغ‌ها نخل، گردو، کیوی، بادام، سیب، گلابی و … توصیه شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان یادآور شد: در حال حاضر تکنولوژی ساخت این پهپاد تنها در انحصار کشور آمریکا بوده و ایران به عنوان دومین کشور ارائه دهنده این تکنولوژی در حال عرضه این محصول است. البته ماژول ارائه شده توسط این شرکت از تکنولوژی و هوشمندی بیشتری نسبت به نمونه آمریکایی برخوردار است.

شرکت دانش‌بنیان شریف اگربات مرکز تخصصی رباتیک کشاورزی، فعال در حوزه تولید و ارائه خدمات پهپادهای کشاورزی است که از شرکت‌های موفق دوره رشد پارک علم و فناوری دانشگاه شریف است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکلیف بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ اواسط اردیبهشت مشخص می‌شود
  • تکلیف بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ تا اواسط اردیبهشت‌ مشخص می‌شود
  • ◄ چالش های تنظیم گری در حمل و نقل ریلی/ آیا راه آهن می تواند تنظیم گر حمل و نقل ریلی باشد؟
  • تمدید مهلت ثبت نام آزمون استخدام فرزندان شهدا و جانبازان
  • احتمال بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ از هفته آینده در مجلس
  • بررسی بخش جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس با حضور منظور
  • پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!
  • پیش‌بینی بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان برای پاداش پایان خدمت بازنشستگان
  • امیرمحمد زند به «خانه» رسید
  • بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در کمیسیون برنامه و بودجه بررسی می شود