Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی بابائیان عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: واکسناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل از اول شهریورماه امسال آغاز شد و در قالب ۲۴ گروه به صورت میانگین روزانه ۱۹ اکیپ به روستاهای سطح شهرستان سقز اعزام شدند.

وی با بیان اینکه کلیه طیور بومی اعم از مرغ، خروس، جوجه، بوقلمون، اردک و غاز شامل این طرح واکسناسیون بودند افزود: بیماری نیوکاسل جزء بیماری های واگیردار می باشد که باعث تلفات و خسارت مالی زیادی به روستایان و دامداران می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین به آغاز مایه‌کوبی بیماری‌های بروسلوز (تب مالت) و هاری در نیمه دوم شهریورماه سال جاری اشاره کرد و اضافه کرد: اولویت روستاهای اعلامی از طرف مرکز بهداشت سقز انجام می‌شود.

بابائیان گفت: واکسناسیون بیماری هاری نیز در روستاهای که حیواناتی مانند سگ در آنجا وجود داشته باشد و نتیجه آزمایشات انجام شده مثبت باشد با کمک بخش خصوصی انجام می‌شود.

رئیس شبکه دامپزشکی سقز یادآور شد: بیماری تب مالت و هاری بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که با واکسناسیون بروسلوز و هاری از شیوع آنها جلوگیری می کند و از خطر این بیماری ها با این واکسناسیون منع خواهند شد.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان دام و طيور دامپزشکی سقز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۳۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، یعقوب اندامی افزود: از سال۲۰۰۱ تا کنون با تلاش همکاران مراکز بهداشت و با وجود پوشش بالای واکسیناسیون و انجام با کیفیت عملیات ایمن سازی تکمیلی سالیانه، وضعیت عاری از فلج اطفال در کشور تداوم داشته است.

او تصریح کرد:، اما احتمال ورود و انتشار مجدد این بیماری با وجود دو کشور همسایه افغانستان و پاکستان که بیماری فلج اطفال در آن‌ها بومی می‌باشد در کشور وجود دارد که برنامه ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال گروه‌های هدف در استان همدان انجام می‌شود. 

مدیرگروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: امسال نیز در دو مرحله ۲ تا۴ اردیبهشت ماه و ۳۰ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال جهت کودکان زیر ۵ سال در استان انجام می‌شود. 

یعقوب اندامی افزود: گروه‌های هدف این برنامه واکسیناسیون همه مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و همه کودکان زیر ۵ سال که احتمالا همراه مادران خود در زندان اقامت دارند خواهد بود.

دیگر خبرها

  • پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در تربت حیدریه
  • واکسیناسیون ۲.۵ میلیون راس دام سبک علیه بیماری آبله
  • واکسیناسیون دام‌های هویزه علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • واکسیناسیون رایگان یک میلیون و ۲۰۰ هزار راس دام سبک در گلستان علیه طاعون نشخوارکنندگان
  • آب‌رسانی به بیش از ۵۰۰ روستای خراسان رضوی با همت خیرین
  • برپایی رزمایش جهاد دامپزشکی با ۱۲۶ هزار خدمت در آمل