Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، راهبرد اصلی دولت تدبیر و امید برای زنان و خانواده را تحقق عدالت جنسیتی از طریق برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری هدفمند توصیف کرد و گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید در راستای تحقق شاخص‌های عدالت جنسیتی و رفع فقر و تبعیض هم‌افزایی و همکاری داشته باشند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، راهبرد اصلی دولت تدبیر و امید برای زنان و خانواده را تحقق عدالت جنسیتی از طریق برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری هدفمند توصیف کرد و گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید در راستای تحقق شاخص‌های عدالت جنسیتی و رفع فقر و تبعیض هم‌افزایی و همکاری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، معصومه ابتکار روز دوشنبه در نشستی با مشاوران زنان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور با بیان اینکه شاهد حرکت و شتاب خوبی در شاخص‌های ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در دولت های یازدهم و دوازدهم هستیم، اظهار داشت: بی‌تردید با تحقق برنامه‌ریزی‌هایی که در راستای بهبود و ارتقاء وضعیت زنان و خانواده تدوین شده و در حال اجرایی شدن است، شاهد آینده بسیار روشنی خواهیم بود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده یادآور شد: بعد از سال ۹۶ و اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران و شکل‌گیری تروریسم اقتصادی با شرایط جدیدی مواجه هستیم و در چنین شرایطی تحقق وعده‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده نیازمند همت و جدیت بیشتر و جهت‌گیری‌ها و هدف‌گذاری‌های دقیق‌تر است.

ابتکار خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی ایران با پشتوانه خون شهدا و ایثارگران و انگیزه‌های معنوی شکل‌ گرفته و بدون تردید با استحکام درونی و اتکا به نسل جوان، مسیر متعالی خود را با سرافرازی طی خواهد کرد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، برنامه‌ریزی را یکی از ابزارهای رسیدن به اهداف دانست و گفت: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید بر ضرورت برنامه‌ریزی به منظور تحققق شاخص‌های عدالت جنسیتی تأکید می‌شود و راهبرد اصلی دولت دوازدهم برای زنان و خانواده تحقق عدالت جنسیتی از طریق برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری هدفمند است.

ابتکار با اشاره به ابلاغ شاخص‌های عدالت جنسیتی، اظهار داشت: این شاخص‌ها در سطح کلی و اختصاصی تدوین و ابلاغ شده است و در راستای تحقق این شاخص‌ها همه دستگاه‌ها باید همکاری و هم‌افزایی داشته باشند و به نوعی تمام دستگاه‌ها در این زمینه مسئولیت دارند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطر نشان کرد: برای ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در هر استان موافقتنامه‌های جداگانه‌ای امضاء شده است و در این شاخص‌ها به اقتضائات خاص آن استان‌ها و اهداف شاخص‌های عدالت جنسیتی و اسناد بالادستی توجه شده است.

ابتکار اضافه کرد: باید این شاخص‌ها و برنامه‌ریزی‌ها در سطح ستاد هم تدوین شود تا در ۲ سال آینده مبتنی بر این شاخص‌ها شاهد ارتقاء هر چه بیشتر وضعیت زنان و خانواده باشیم و تلاش کنیم کمبودها و عقب‌ماندگی‌های موجود در زمینه بهبود وضعیت عدالت جنسی جبران شود و در این راستا همچنین موضوعاتی مانند سرمایه‌گذاری برای اشتغال دختران فارغ‌التحصیل، رسیدگی به زنان سرپرست خانوار و مسایل مربوط به زنان روستایی مورد توجه جدید قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: بهره‌مندی زنان روستایی از وام اشتغال پایدار روستایی، حدود ۴۱ درصد بوده است و خانه‌های روستایی در ایجاد کسب و کار پایدار موفق‌تر ظاهر شدند.

ابتکار با تاکید بر این که همه مشاوران زنان دستگاه‌های اجرایی در مورد تحقق شاخص‌های عدالت جنسیتی و دستیابی زنان و مردان به فرصت‌های برابر برای ارتقاء مادی و معنوی زندگی بایستی تلاش جدی داشته باشند، گفت: با توجه به همگرایی خوبی که بین دولت در ستاد زنان و خانواده و قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی وجود دارد، امیدوارم بتوانیم پایه‌گذاری و جهت‌گیری خوبی در بهبود شرایط زنان کشور و رفع فقر و تبعیض داشته باشیم.

در این نشست تعدادی از مشاوران دستگاه‌های اجرایی در سخنانی دیدگاه‌هایشان را در خصوص تدوین سند ارتقاء زنان و خانواده برای دستگاه‌ مربوطه خود بیان کردند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تمامی حوزه‌ها گام‌هایی که بر اساس راهبردهای مشخص و شفاف برداشته می شود، همیشه کارساز است، افزود: این اصل در حوزه بانوان نیز صحت دارد به طوری که حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم و هموار تر می‌کند.

زهرا کوهی در نخستین جلسه هم اندیشی حوزه زنان و خانواده دستگاه‌های اجرایی استان در سال جاری اظهار کرد: ایجاد گفتمان اثرگذار و قدرتمند توسط مشاور امور بانوان و خانواده دستگاه‌های اجرایی و مشارکت فعال تشکل‌های مردم نهاد سهم بسزایی در تحول سازی در حوزه خانواده دارد.

کوهی با تشریح سه کارگروه تخصصی در حوزه بانوان و خانواده تصریح کرد: بر اساس قانون، همه دستگاه‌ها موظف به اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت هستند، به طوری که مشاور بانوان مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز باید پیگیر اجرای آن شده و آخرین وضعیت را در کارگروه خانواده و جوانی جمعیت گزارش دهند تا قانون بی کم و کاست در تمامی دستگاه‌ها اجرایی شود.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی بر ضرورت اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکید کرد و گفت: باید رویکرد خانواده محور دولت سیزدهم در عملکرد تمامی دستگاهی اجرای نمود داشته باشد. 

وی با بیان اینکه اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری در مقام سیاست‌گذار، تسهیل گری و نظارت، به امور رسیدگی می‌کند، خاطر نشان کرد: مشاوران امور بانوان دستگاه‌ها هم در کسوت بازوی اجرایی امور این مشغول به کار هستند.

وی به اجرای برنامه‌های خلاقانه باهدف معرفت افزایی، افزایش نشاط و ارتقای آموزشی تاکید کرد و گفت: تحکیم بنیاد خانواده و زیست عفیفانه و کسب و کار خانواده محور دو کارگروه‌ فعال این حوزه هستند که نیازمند توجه ویژه مشاوران و متولیان حوزه بانوان قرار گیرد.

 کوهی با بیان اینکه نگاه دولت سیزدهم خانواده محور است، تصریح کرد: رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در هفته پایانی اردیبهشت ماه در بخش‌های هفتگانه خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اجرا خواهد شد و تمامی دستگاه‌های اجرایی می‌توانند، اقدامات خود را به این رویداد ارسال کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی