Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-03-29@08:16:17 GMT

لاگارد: ترامپ عامل اصلی رکود و بیکاری در جهان است

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۳۸۵۴

خرداد؛ رئیس بانک مرکزی اروپا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا را عامل افزایش رکود و بیکاری در جهان معرفی کرد.

به گزارش شبکه تلویزیونی یورونیوز، «کریستین لاگارد» امروز (دوشنبه) گفت: بی‌ثباتی ناشی از وقوع جنگ تجاری میان چین و آمریکا مهمترین دلیل کاهش رشد اقتصادی جهان است.

وی گفت: جنگ تجاری میان چین و آمریکا به رهبری ترامپ اقتصاد جهان را به سمت یک هراس جدی پیش می‌برد که در نتیجه آن می‌توان شاهد کاهش یک درصدی رشد اقتصاد جهانی بود، رخدادی که به منزله افت سرمایه‌گذاری، اشتغال و رشد بیکاری خواهد بود و به همین دلیل تاثیرات غیرمستقیم بسیاری نیز خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس بانک مرکزی اروپا تنها راه برون رفت اقتصاد جهانی از مسیر رکود را مذاکره رو در روی رهبران بزرگ جهان به منظور حصول توافق‌های گام به گام دانست و تاکید کرد که ایجاد اطمینان و امنیت اقتصادی، راه دیگری ندارد.

لاگارد سپس به ترامپ در مورد فشار بر بانک مرکزی آمریکا برای کاهش بیشتر نرخ بهره هشدار و توضیح داد که وقتی نرخ بیکاری در اقتصاد آمریکا به ۳.۷ درصد رسیده، تسریع بیشتر کاهش نرخ بهره، اقتصاد را با ریسک رشد سریع و شتابان تورم قیمت‌ها مواجه می‌کند از این رو بانک مرکزی همانند خلبان برای تغییر روند حرکت هواپیما باید همزمان ارتفاع، سرعت و میزان وزش باد را در نظر داشته باشد و مستقل از فشار سیاستمداران عمل کند.

وی گفت: جنگ اقتصادی - تجاری جاری میان آمریکا و چین می تواند پیامدهای بسیار ناگواری به دنبال داشته باشد و ضربه مهلکی به رشد اقتصادی جهان وارد کند.

رئیس بانک مرکزی اروپا افزود: اقتصاد جهان به علت تداوم این تنش تجاری ممکن است پیامدهای منفی و مهلکی را متحمل شود.

لاگارد خاطرنشان کرد: تعرفه‌های گمرکی بر کالاها و محصولاتی وارداتی که چین و آمریکا برای یکدیگر وضع کرده اند، رشد اقتصادی جهان را در سال ۲۰۲۰ میلادی حدود هشت دهم درصد کاهش می دهد. این رقم برای میزان کاهش رشد اقتصادی جهان بسیار حائز اهمیت است زیرا موجب افزایش بی رویه نرخ بیکاری در میان جمعیت فعال جهان می شود.

وی با بیان اینکه جنگ اقتصادی میان آمریکا و چین، موجب کاهش سرمایه گذاری‌ها در بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری می شود، گفت: تهدیدی که در شرایط کنونی برای تجارت جهان وجود دارد، بزرگترین مانع برای رشد اقتصادی است.

لاگارد در مورد تعرفه‌های اخیری که آمریکا و چین علیه واردات کالا از کشورهای یکدیگر اعمال کرده‌اند، هشدار داد و گفت که این تعرفه‌ها می‌تواند تولید ناخالص ملی را در سال ۲۰۲۰ میلادی تا ۰.۳ درصد کاهش دهد. اگر تعرفه‌های قبلی را نیز در نظر بگیریم، در مجموع این تعرفه‌ها می‌تواند به کاهش ۰.۵ درصدی یا ۴۵۵ میلیارد دلاری تولید ناخالص ملی در سال آتی منجر شود.

در همین ارتباط، چندی پیش نیز بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول در مورد چشم‌انداز ضعیف رشد اقتصاد جهان هشدار دادند و هر دو تعاملات تجاری (ضعیف) را عامل این مسأله دانستند.

جنگ تجاری همچنین منجر به ناخشنودی بازارهای مالی شده است. سرمایه‌گذاران نگرانند که تجارت سرمایه‌گذاری با بن‌بست مواجه شود و بانک‌ها مجبور به کاهش نرخ بهره شوند.

جنگ بی‌پایان تعرفه‌ای میان آمریکا و چین، تهدیدهای دائمی دونالد ترامپ برای اعمال تعرفه و تداوم زد و خوردهای آمریکا و اروپا بر سر تعرفه واردات خودرو و تجهیزات کشاورزی، همه حاکی از افزایش نشانه‌های وقوع جنگ تجاری در دنیا است. ۹۰۴۱ برچسب ها: لاگارد ، ترامپ ، رکود و بیکاری

منبع: خرداد

کلیدواژه: لاگارد ترامپ رکود و بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۳۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باارزش‌ترین برند‌های جهان در سال ۲۰۲۴

در آغاز سال ۲۰۲۴، اپل با ارزش ۵۱۷ میلیارد دلار، با ۷۳.۶ درصد رشد نسبت به سال قبل، با ارزش‌ترین برند جهان شناخته شد. اما اپل تنها برند آمریکایی نبود که چنین رشدی داشت. در واقع، ۶ برند آمریکایی در میان ۱۰ برند با ارزش جهان و ۵۱ برند آمریکایی در ۱۰۰ برند برتر دنیا، قرار دارند. اما برند‌هایی از کشور‌های دیگر هم در رده بندی ۱۰۰ برند برتر جهان جایگاه خود را دارند.

در اینفوگرافیک زیر با نگاهی به ده‌ها کشور مختلف از رتبه بندی سالانه Brand Finance، با ارزش‌ترین برند‌ها بر اساس کشور در سال ۲۰۲۴، به تصویر کشیده شده اند.

با ارزش‌ترین برند‌ها در چین، هند، بریتانیا و ...

در گام اول مهم است توجه داشته باشید که این داده‌ها به ارزش یک نام تجاری، به طور خاص، بر خلاف معیار‌های کلی‌تر مانند ارزش بازار، مربوط هستند. به طور کلی، ارزش برند با احتساب قدرت خود برند (از طریق سرمایه گذاری، ارزش ویژه و عملکرد)، و همچنین درآمد‌های جانبی قابل انتساب آن در یک شرکت محاسبه می‌شود.

چین ممکن است ۲۰ برند در بین ۱۰۰ برند برتر را داشته باشد، اما سامسونگ کره جنوبی تنها برند خارج از ایالات متحده است که با ارزش ۹۹ میلیارد دلار در جایگاه دوم قرار دارد.

به طور کلی، برند‌های آسیایی در سال‌های اخیر ارزش قابل توجهی به دست آورده اند. تیک تاک چین، به همراه همتای داخلی خود، دوئین (Douyin) در سراسر جهان شناخته شده است و ارزشی معادل ۸۴ میلیارد دلار داشت، در حالی که ارزش نام تجاری تویوتا ژاپن و آرامکو عربستان سعودی به ترتیب ۵۳ و ۴۲ میلیارد دلار شده است.

با ارزش‌ترین برند اروپا دویچه تلکوم آلمان است که ارزش نام تجاری آن ۷۳ میلیارد دلار است، در حالی که برند لوکس فرانسوی لویی ویتون ۳۲ میلیارد دلار ارزش داشته است.

 

منبع: روزیاتو

tags # اپل سایر اخبار اولین انسان روی زمین چند سال پیش به دنیا آمد؟ (تصاویر) دانشمندان چهرۀ یک انسان اولیه را شناسایی کردند؛ انسان اولیه این شکلی بود! (تصاویر) چند سال پس از مردن انسان‌ها زمین چه شکلی خواهد بود؟ انسان‌هایی که خوراکشان گوشت انسان است!

دیگر خبرها

  • تاجیکستان همه نزدیکان عامل حمله تروریستی به مرکز تجاری مسکو را بازداشت کرد
  • مرکز ملی آمار انگلیس از رکود اقتصادی این کشور خبر داد
  • «بازگرداندن آمریکا» به سبک بایدن
  • ابلاغ تعرفه واردات موبایل بالاتر از ۶۰۰ دلار
  • شورای‌ عالی نظام‌پزشکی: در تعرفه‌های مصوب دولت بازنگری شود
  • ویدیو/ کدام جریان‌ها از ترامپ‌هراسی سود می‌برند؟
  • باارزش‌ترین برند‌های جهان در سال ۲۰۲۴
  • رکوردشکنی کاهش نرخ بیکاری ترکیه در ۲۰۲۳
  • کاهش نرخ بیکاری ترکیه به کمترین حد خود در ۱۰ سال
  • یک دهه تورم اقتصادی و رکود فکری در گیشه