Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-03-28@23:05:12 GMT

هپکو و آذرآب جایی برای آزمون و خطا نیستند

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۴۹۸۵

هپکو و آذرآب جایی برای آزمون و خطا نیستند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: هپکو و آذرآب دیگر جایی برای آزمون و خطا نیستند. ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۵ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی‌اکبر کریمی ظهر امروز در جلسه راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی با اشاره به اهمیت حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مرکزی اظهار داشت: امروز وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان جانشین ستاد اقتصاد مقاومتی کشور در استان مرکزی حضوریافته و انتظار افزایش این حضور را داریم که حداقل دوماهی یکبار این سفر انجام شود تا به نیابت از دولت و ستاد اقتصاد مقاومتی کشور در استان مرکزی حضور یابید و معضلات را منتقل و تدبیری اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باتوجه به اختیارات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌عنوان جانشین ستاد اقتصادمقاومتی خواهشمندیم در سفرهای آینده نیز افراد دیگری خارج از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مرتبط با سایر معضلات استانی اعم از سیستم بانکی به همراه داشته باشند تا به این مباحث نیز بپردازیم.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بیش از 70 درصد جمعیت استان مرکزی تحت پوشش تامین اجتماعی است و این استان از خدمات سازمان تامین اجتماعی آن‌گونه که باید بهره‌مند نمی‌شود و بیش از یک میلیون نفر تحت پوشش سازمان هستند و در سال‌های گذشته پرداخت‌های ما به این سازمان بیش از مصارف استانی بوده است.

کریمی ادامه داد: ساختمان مجتمع فرهنگی رفاهی کارگران اراک بیش از 25 سال درحال پیگیری برای احداث است و در این سال‌های اخیز دائما اذعان شده درحال پیگیری است اما همواره کلنگ زنی نیز نشده، کانون بازنشستگان استان مرکزی بیش از 40 هزار نفر عضو دارد.

وی بیان کرد: طرح توسعه بیمارستان حضرت امام(ره) به عنوان بزرگترین مرکز درمانی با 165 تخت خواب در اختیا راعضای تحت پوشش است که انتظار داریم طرح توسعه این مجموعه اجرائی شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در شهرستان های خنداب و کمیجان هیچگونه مرکز خدمات درمانی و تامین اجتماعی نداریم و چند هزار نفر در این دو شهرستان درحال پوشش هستند که امیدواریم این خدمات باشد و یا بیمارستان ها بتوانند از خدمات طرف قرارداد تامینت اجتماعی استفاد ه کنند.

وی ادامه داد: درباره بیمه قالیباف‌ها وقفه ایجاد شده درحالی که این اعضا اغلب سرپرست خانوار هستند که دستور حل مشکل را باید صادر کرد.

استاندار مرکزی: دولت هیچ نقشی در معضلات آذرآب و هپکو نداردهپکو به سازمان خصوصی‌سازی بازگشت / واگن‌پارس به مپنا واگذار شد / فروش سهام آذرآب در بورسدنده‌عقب ماشین خصوصی‌سازی/ هپکو رسماً به دامان دولت بازگشت

کریمی عنوان کرد:  ساختمان کانون بازنشستگان استان مرکزی امسال افتتاح  می‌شود البته چندسالی است که زمین دریافت شده و سازمان تامین اجتماعی 50 درصد از هزینه احداث این ساختمان را تقبل کند تا مامن و جایگاهی برای مراجعات این خیل گسترده باشد.

وی افزود: در بحث هپکو تصمیماتی درباره بازگشت سهام به دولت گرفته شد و خصوصی سازی مجمع عمومی برای انتخاب مدیران را درنظر گرفته و دغدغه مهم ما انتخاب مدیران شایسته است، سازمان خصوصی سازی هپکو را به دست تیم مدیریت سپرد که نه صلاحیت و نه سلامت داشت و تنها هپکو را با حقوق‌های نجومی غارت کردند.

انتهای پیام/

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۴۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیور؛ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

بیشتر بخوانید؛ جبهه پایداری در مجلس دوازدهم استقلال رای ندارد/ مجلس از ابزار نظارتی خود استفاده کند

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرات‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

کد خبر: 1225441 برچسب‌ها برجام

دیگر خبرها

  • دیدار مدیران استان مرکزی با معلمان
  • احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند
  • تازه‌ترین آمار داوطلبان نوبت دوم کنکور اعلام شد
  • اینفوگرافیک مراحل ثبت نام آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ ( نوبت دوم )
  • آغاز نام‌نویسی برای شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری
  • آغاز ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری ، از امروز
  • آغاز ثبت نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳
  • آغاز ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳
  • آغاز نام‌ نویسی نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳
  • آغاز نام‌نویسی نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳