Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور بانوان در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران اظهار داشت: انتظار از جمهوری اسلامی این است که مسؤولان در عمل با کارآمدی،‌ پاکدستی و تلاش بتوانند مشکلات را برطرف کنند و به سمت اهداف متعالی کشور پیش بروند.

اخبار اجتماعی- وی ادامه داد: با توجه به شرایط خاصی که در آن قرار داریم کشور در وضعیت جنگ اقتصادی و جنگ روانی قرار دارد و ایجاب می‌کند قوی‌تر و مصمم‌تر در مسیر اهداف حرکت کنیم و با دقت بیشتری با توجه به وظایف و تکالیفی که داریم این مسیر را پشت‌سر بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتکار بیان داشت: از ابتدای انقلاب تاکنون یکی از آرمان‌هایی که مورد توجه قرار گرفته و هیچ وقت نتوانسته‌ایم آ‌ن را به طور کامل اجرایی کنیم و بلکه گاهی نگاه سطحی به آن داشته‌ایم موضوع عدالت بوده که باید همیشه سرلوحه کار قرار گیرد.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان یادآور شد: برقراری عدالت از بعد سیاسی و اجتماعی تا عدالت جنسیتی در فراز و نشیب‌های مختلف قرار گرفته است و به دلایلی ما نتوانستیم به همه شاخص‌های مدنظر دست پیدا کنیم. اگر چه پیشرفت‌ها و تحولات خوبی تاکنون داشته‌ایم. 

وی افزود: برای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گزارشی از پیشرفت‌ها تهیه کردیم که تمام شاخص‌ها مثبت بود ولی در بعضی از موارد نیز عقب‌ماندگی جدی داشته‌ایم و در خصوص عدالت جنسیتی عقب‌ماندگی‌هایی داریم و فاصله بین آن و اهداف متعالی در وضعیت زنان کاملاً مشهود است. 

ابتکار گفت: ما در سطح ملی برای هر استان یک سند مبتنی بر اطلس سرزمینی آن استان ایجاد کرده‌ایم و در این استان‌ها، سندها نهایی شده است و در 15 استان سند زنان در شورای برنامه‌ریزی و توسعه به تصویب رسیده است و این گامی به جلو است. 

معاون رئیس جمهور در امور بانوان گفت: در حوزه زنان و خانواده بیشتر مناسبتی عمل کرده‌ایم ولی من‌بعد اگر بخواهیم شکاف و عقب‌ماندگی‌ها را حل کنیم چاره‌ای نداریم جز اینکه هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی کنیم.

وی گفت: سند ارتقای وضعیت زنان تفاوتی که دارد این است که مبتنی بر داده‌ها، آمار و اطلاعات پیش رفته است و جالب این است که از ابتدای انقلاب تاکنون زنان در انتخابات نقش ویژه‌ای داشتند و 50 درصد آرا را زنان داده‌اند اما ما به تفکیک جنسیت آمار دقیقی به غیر از دو انتخاب اخیر نداشته‌ایم بنابراین از دستگاه‌هایی که در حوزه آمار فعالیت می‌کنند درخواست می‌کنیم که آمارها را به صورت تفکیک جنسیتی استخراج کنند.

ابتکار بیان داشت: از ابتدای دولت دوازدهم بر اساس سیاست‌های ابلاغی رئیس جمهور و در راستای شاخص‌های عدالت جنسیتی اقداماتی صورت گرفت که این شاخص‌ها 8 محور و 176 مورد است.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان یادآور شد: بهداشت، اشتغال، امنیت، مشارکت‌های اجتماعی و سیاسی در حوزه زنان از شاخص‌های عدالت جنسیتی است که به زودی شناسنامه آن را ارائه می‌دهیم.

وی یادآور شد: در حوزه ورزش برای بانوان کارهای خوبی در شهر تهران اتفاق افتاده است ولی هنوز به حدی مطلوب برخورداری دختران و زنان از فضاهای ورزشی نرسیده‌ایم و با شرایط مطلوب فاصله داریم. 

ابتکار یادآور شد: ورزش به نشاط، سلامت جسم و روان دختران و مادران کمک می‌کند و اگر برنامه‌ریزی صحیحی در این خصوص صورت نگیرد در زمان درمان با مشکلات زیادی مواجه می‌شویم. 

معاون رئیس جمهور در امور بانوان گفت: در بحث افزایش وزن دختران و دانش‌آموزان روند نگران‌کننده‌ای در پیش داریم و اگر بر همین اساس پیش برویم هزینه درمان زیادی را متقبل می‌شویم. 

وی یادآور شد: همه صحبت از عفاف و حجاب می‌کنیم ولی در این حوزه فقط گشت  ارشاد نیست و فقط تلاش‌های ایجابی برای آن انجام شود تا عفاف و حجاب در جامعه رعایت شود.

ابتکار ادامه داد: باید پارک‌های مناسب برای بانوان راه‌اندازی کنیم و پارک‌هایی که در شهر تهران است کافی نیست باید افزایش یابد و بسیاری از مدارس ما باید به امکانات ورزشی و تفریحی برای دختران مناسب‌سازی شود و در این خصوص نیز با شهرداری تهران تفاهم‌نامه‌ای داشته‌ایم و امیدواریم در حوزه بهبود فضای مدارس نیز با آموزش و پرورش نیز تفاهم‌نامه‌ای منعقد شود تا بیشتر دختران در فضای مدرسه بتوانند ورزش و تفریح کنند و از آفتاب بهره ببرند. 

معاون رئیس جمهور در امور بانوان یادآور شد: در حوزه اشتغال خانم‌ها فعالیت خوبی را داشته‌اند و 40 درصد تسهیلات روستایی در حوزه اشتغال را خانم‌ها دریافت کرده‌اند و توانسته‌اند اقدامات خوبی در این زمینه ایجاد کنند. 

وی یادآور شد: 3700 نفر از زنان سرپرست خانوار در استان تهران و 12 هزار نفر در کل کشور شناسایی شدند که به آنها آموزش‌های مشاغل خانگی داده خواهد شد تا بتوانند بنگاه‌‌داری،‌ بازاریابی و توسعه اشتغال خود را داشته باشند.

ابتکار بیان داشت: ما طرح ارتقای تاب‌‌آوری اجتماعی را در حوزه زنان اجرایی کرده‌ایم و این طرحی است که می‌تواند جامعه را در برابر مخاطراتی که پیش می‌آید نسبت به افزایش ظرفیت تاب‌آوری تأثیرگذار باشد. 

معاون رئیس جمهور در امور بانوان یادآور شد: سیاست‌های مقام معظم رهبری در خصوص خانواده در برنامه‌های معاونت امور زنان ریاست جمهوری آورده شده است و گفت‌‌وگوی ملی با خانواده که بین‌النسلی اجرایی می‌شود و یکی از مهمترین آسیب‌ها در خانواده‌ها نبود مهارت‌های ارتباطی است که به دلایل مختلف امکان این ارتباطات در خانواده‌ها وجود ندارد. 

وی یادآور شد: در حال حاضر در خصوص اختصاص 30 درصد پست‌های مدیریتی استان تهران رتبه نهم، استان بوشهر رتبه اول و استان قم رتبه آخر را دارد و بر اساس مصوبه هیأت دولت 30 درصد پست‌های مدیریتی تا پایان دولت دوازدهم باید بر عهده زنان باشد و هم اکنون 61 نفر از زنان در دولت دوازدهم معاون وزیر و یا هم‌تراز معاون وزیر به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

ابتکار گفت: 41 درصد از کارمندان دولت زن هستند و خیلی از آنها تحصیلات و سابقه لازم را برای سطوح مدیریتی دارند. 

معاون رئیس جمهور در امور بانوان گفت: دستگاه‌هایی مانند آموزش و پرورش و بهداشت که نیمی از کارکنانشان زن هستند بیشتر انتظار می‌رود که از مدیران زن استفاده کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: معاون رئیس جمهور مشکلات استان تهران جمهوری اسلامی زنان معاون رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بنیاد شهید ایلام

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام گفت: اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان پنج مصوبه با اعتبار ۵ میلیارد تومان داشته که به صورت ۱۰۰ درصد اجرایی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمد رحیمی امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در دیدار با معاون عمرانی استاندار ایلام از اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس جمهور در حوزه بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد و اظهار کرد: ۱۱۸ گلزار مطهر شهدا در استان ایلام وجود دارد.

وی افزود: اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دور اول سفر رئیس جمهور به استان پنج مصوبه با اعتبار ۵ میلیارد تومان داشته که به صورت ۱۰۰ درصد اجرایی شده است.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها شامل ساماندهی گلزار مطهر شهدای صالح آباد، هیندمینی، حاجی حاضر ایوان، سیداکبر دهلران بوده است.

رحیمی عنوان کرد: پروژه‌های خوبی در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در حوزه اقامتی و رفاهی در دست اجراست.

وی اضافه کرد: زائرسرای مهران با ۲ هزار و ۴۰۰ مترمربع یکی از این پروژه‌ها است که ۶۰ درصد پیشرفت دارد.

سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام تصریح کرد: اهداف اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در سال جاری توسعه خانه‌های ایثار، ساخت مسکن و اهدای زمین به ایثارگران، پرداخت تسهیلات اشتغال برای جامعه هدف است.

اختصاص ۵ میلیارد تومان به بنیاد شهید ایلام در دور اول سفر ریاست جمهوری

سعید هژبری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام نیز در این دیدار گفت: هر چه امروز در جهان عزت و اقتدار داریم از برکت مجاهدت و خون شهداست که برگرفته از مکتب عاشورا و امام حسین (ع) است و قطعاً باعث جهش در همه عرصه‌ها خواهد شد.

وی افزود: در دور اول سفر ریاست جمهوری مبلغ ۵ میلیارد تومان به بنیاد شهید استان اختصاص یافت که اعتبارات در این حوزه باید تقویت شود و به نحو مطلوبی تخصیص پیدا کند تا تحولی اساسی در حوزه فرهنگ شهدا در ایلام ایجاد شود.

معاون عمرانی استاندار ایلام ادامه داد: ساماندهی مزار شهدا به مثابه کانون ارزش‌های انقلابی در دستور کار قرار دارد و باید گلزار شهدا از هر نظر متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی باشد.

هژبری با بیان اینکه دولت سیزدهم بهترین فرصت برای بازسازی فرهنگ شهدا در جامعه است، تأکید کرد: تکریم شهدا و جانبازان و خانواده‌های شهدا و رسیدگی به مسائل درمانی و مسکن آن‌ها برای مدیران یک وظیفه و توفیق است.

کد خبر 747348

دیگر خبرها

  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • خزعلی: در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بنیاد شهید ایلام
  • خزعلی: گنبد آهنین رژیم غاصب با قدرت رسانه فرو ریخت
  • خزعلی: دوره موشک تمام نشده وقتی زبان وتو می‌شود
  • سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام ۱۴۵ مصوبه داشته است
  • خزعلی خبر داد : تعطیل شدن شیرخوارگاه ها