Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-23@18:13:45 GMT

کاهش 2.7 درصدی نرخ بیکاری در تهران

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۶۳۱۷

کاهش 2.7 درصدی نرخ بیکاری در تهران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در نهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران، اظهار داشت: موضوع اورژانس اجتماعی و اجرای آن یک اقدام علمی و تخصصی است و مداخله به‌هنگام و به موقع برای کسانی است که دچار آسیب شده‌اند و اکثر آنها نیز زنان و کودکان هستند.

وی گفت: زنان آسیب‌دیده، زوجین متقاضی طلاق و همسر‌آزاری از موارد عمده‌ای است که با اورژانس اجتماعی تماس می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار تهران گفت: لایحه خشونت علیه زنان نیز توسط قوه قضائیه به هیأت دولت ارسال شده است و اگر نقطه نظر مدیران استانی در این خصوص دارند می‌توانند اعلام کنند.

محسنی بندپی تصریح کرد: اورژانس اجتماعی از بدو تأسیس تاکنون با فراز و نشیب‌هایی مواجه بوده است که یک برهه‌ای فروکش کرده بود ولی با دولت تدبیر و امید مجددا مشغول به کار شد.

وی درباره استخدام مددکاران اورژانس اجتماعی نیز گفت: آموزش و پرورش و وزارت بهداشت با توجه به کمبود نیروهایی که داشتند نتوانستند مجوز استخدام بگیرند، ولی با توجه به اهمیت اورژانس اجتماعی مجوز مشغول به کار تعدادی به عنوان خرید خدمت در اورژانس اجتماعی گرفته شد.

استاندار تهران گفت: متاسفانه هیچ کدام از شهرستان‌های پیرامونی تهران اورژانس اجتماعی نداشته‌اند که باید در این خصوص اقدامات لازم صورت بگیرد و علاوه بر این موضوع خانه‌های امن و ساماندهی کودکان کار و خیابانی نیز باید اتفاق بیفتد.

محسنی بندپی گفت: البته ضریبی نیز برای افزایش حقوق افرادی که در اورژانس اجتماعی فعالیت می‌کنند در نظر گرفته شده است و همه آنها نیز تحت پوشش بیمه هستند.

وی یادآور شد: امیدواریم اورژانس اجتماعی در استان تهران را بتوانیم ارتقا بدهیم و به صورت 24 ساعته خدمات لازم در این حوزه را به نیازمندان ارائه کنیم.

استاندار تهران اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه نیز قرار شده در حوزه تأمین تجهیزات و امکانات اورژانس اجتماعی از جمله خودروهای سازمانی کمک کند و نیاز است که نقاط ضعف اورژانس اجتماعی برطرف و نقاط قوت آن تقویت شود.

محسنی بندپی در ادامه به شورای برنامه‌ریزی و توسعه شهر تهران اشاره کرد و گفت: اگر توسعه را یک هدف مطلوب بدانیم که ابعاد مختلفی دارد، زمانی می‌توانیم به ابعاد توسعه دست پیدا کنیم که از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.

وی افزود: مهم‌ترین نقش‌آفرینی به نیروی انسانی بازمی‌گردد و یکی از ابزارهایی که شرایط را می‌تواند هموار کند، تهیه سند است.

استاندار تهران گفت: همیشه تفاهم‌نامه‌ها و اسناد در کتابخانه‌ها خاک می‌خورند و کمتر اجرایی می‌شوند، در صورتی که باید از این اسناد و تفاهم‌نامه‌ها به نحوی استفاده شود که در زندگی مردم قابل لمس باشد و موجب افزایش مهارت شود.

محسنی بندپی اضافه کرد: 3700 هزار زن سرپرست خانوار در استان تهران وجود دارد که میانگین سنی آنها به اشتغال نزدیک است و ما مسؤولان در بعد سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری باید به آنها کمک کنیم.

وی گفت: ما تغییر چشمگیری در حوزه‌های مختلف در راستای بهبود وضعیت اقتصادی زنان سرپرست خانوار داشته‌ایم، ولی این راه باید ادامه پیدا کند و اقدامات ما شتاب بیشتری داشته باشد.

استاندار تهران تصریح کرد: ما در شرایط بد اقتصادی به رونق تولید و افزایش ظرفیت‌های داخلی بازگشته‌ایم و به شهرک‌های صنعتی بخشنامه کرده‌ایم که هر واحد صنعتی که بیش از 30 نفر پرسنل دارد درِ استانداری برای حل مشکلات آنها باز است و مسؤولان استان نیز موظف هستند نسبت به حل مشکلات آنها اقدام کنند.

محسنی بندپی گفت: متاسفانه دولت در اطلاع‌رسانی ضعف دارد؛ چراکه ما 800 هزار شغل در سال 97 ایجاد کردیم و در استان تهران 2.7 درصد نرخ بیکاری را کاهش داده‌ایم و در جلسه‌ای که با زنان کارآفرین داشتیم اعلام کردیم که ایده‌های نویی که دارند ارائه بدهند و ما هم تسهیل‌گری خواهیم کرد.

وی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گفت: به شناسنامه‌های فنی ساختمان‌های آموزش و پرورش نیاز داریم و این آمارها اتخاذ تصمیم‌گیری را در زمینه‌های مختلف آسان‌تر می‌کند.

استاندار تهران افزود: اخیرا توجه ویژه‌ای به موضوع محیط زیست استان تهران شده است و جداسازی و تفکیک زباله‌ها را در دستگاه‌های دولتی رصد خواهیم کرد و شاخص‌های محیط زیستی مدنظر قرار می‌گیرند و نظارتی بر تفکیک زباله‌های بیمارستانی خواهیم داشت، همین طور شهرداری تهران نیز باید در تفکیک و دفن زباله اقدامات لازم را انجام دهد.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

20 / 20 انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران بیکاری کاهش بیکاری در تهران کاهش 2.7 درصدی نرخ بیکاری در تهران زنان آسیب‌دیده زوجین متقاضی طلاق همسر‌آزاری اورژانس اجتماعی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران بیکاری کاهش بیکاری در تهران زنان آسیب دیده زوجین متقاضی طلاق همسر آزاری اورژانس اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۶۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسبت بیمه‌پردازان تامین اجتماعی به بازنشسته‌ها در تربت‌حیدریه کاهش یافت

محمد شریفی‌مند گفت: مفهوم ضریب پشتیبانی در سازمان تامین اجتماعی یعنی نسبت بیمه پردازان به بازنشسته ها است، که در تربت حیدریه این شاخص با کاهش ۱۴ درصدی در سال گذشته به چهار و ۱۸ صدم درصد رسیده است.

به گزارش ایرنا، بر اساس قانون سازمان تامین اجتماعی کشور، ضریب پیشیبانی با عدد پنج و کمتر از آن شروع بحران مالی برای سازمان خواهد بود که اکنون ضریب پشتیبانی سازمان در سطح کشور زیر عدد پنج است.

وی در ادامه گفت: پارسال شمار بیمه‌شدگان اصلی و فرعی به همراه خانواده‌هایشان در شهرستان‌های زیر پوشش این دستگاه خدماتی، با افزایش هفت و هشت صدم درصدی به ۱۴۲ هزار و ۴۴۵ نفر رسید.

شریفی‌مند همچنین افزود: تعداد بیمه‌شدگان اصلی در تربت حیدریه نیز با افزایش ۵.۴ درصدی نسبت به مدت مشابه قبل از آن به ۴۴ هزار و ۶۸۵ نفر رسید.

رییس تامین‌ اجتماعی منطقه تربت‌‎حیدریه تعداد مستمری بگیران اصلی این شهرستان در سال گذشته را با افزایش ۸.۷ درصدی نسبت به سال قبل آن ۱۰ هزار و ۶۶۱ نفر عنوان کرد و افزود: شمار بیمه‌شدگان تبعی در تربت حیدریه با رشد ۱۰ درصدی به ۸۷ هزار و ۹۹ نفر افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: حوزه تامین اجتماعی منطقه تربت‌حیدریه شهرستان‌های تربت‌ حیدریه، رشتخوار و زاوه را در بر می‌گیرد.

شریفی مند ادامه داد: یکی از مزیت‌های مهم این منطقه برای بیمه‌شدگان وجود بیمارستان رازی تامین اجتماعی در تربت‌حیدریه است، زیرا دیگر شهرستان‌های واقع در نیمه جنوبی خراسان رضوی از چنین امکانی برخوردار نیستند.

به گفته وی، بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارفرمایان در مراجعه به بیمارستان رازی تامین اجتماعی در تربت‌حیدریه بطور مستقیم و رایگان از تمام خدمات درمانی و دارویی این سازمان استفاده می‌کنند.

حدود ۴۰۰ هزار نفر ساکنان چهار شهرستان زاوه، مه‌ولات، رشتخوار و تربت‌حیدریه در مرکز و جنوب خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه قرار دارند.

مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در سال ۱۴۰۳
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین تصادفات نوروزی | ثبت بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳/ فعالیت ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز
  • افزایش ۵۷ درصدی دستمزد ۱۴۰۱ بیکاری را ۸ درصد کاهش داد
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومان تصادفات جاده‌ای
  • نرخ بیکاری در اردستان به ۷.۸۲ رسید
  • نسبت بیمه‌پردازان تامین اجتماعی به بازنشسته‌ها در تربت‌حیدریه کاهش یافت
  • وزیر تعاون: بخش قابل‌ توجهی از «فقر شدید» کشور کاسته شده است
  • وزیر کار: بخش قابل‌توجهی از «فقر شدید» کشور کاسته شده است