Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق آل حبیب روز دوشنبه در نشست کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی همچون رسانه‌های اجتماعی را ابزاری مفید و مؤثر در ارتباط مردمان با عقیده و فرهنگ‌های مختلف در سراسر جهان دانست و افزود: اما در عین حال، رسانه‌های اجتماعی می‌توانند در معرض خطر استفاده نادرست و سوء استفاده قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گزارش نادرست و اطلاعات تحریف شده، می تواند تأثیرات منفی بر کشورها و شهروندان آنها بگذارد. ما به طور قاطع چنین عملی را رد می کنیم و این موضع را بار دیگر تکرار می کنیم که استفاده از چنین فناوری‌هایی باید کاملاً با اهداف و اصول منشور سازمان ملل متحد ، حقوق بین الملل ، به ویژه اصول حاکمیت و عدم دخالت در امور داخلی دولت‌ها سازگار باشد.

معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد همچنین خواستار ارتقای همه ابتکارات با هدف حفظ و ترویج صلح و امنیت بین المللی شد و اضافه کرد: نمایندگی ایران بر اهمیت ارتقای ابتکاراتی همچون "جهان علیه خشونت و افراط گرایی" (WAVE) و "گفت‌وگوی تمدن‌ها" را مورد تاکید قرار داد.

آل حبیب توضیح داد: این 2 ابتکار رئیس جمهوری فعلی و سابق جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل متحد 68 و 53 ، به ترتیب هدف مبارزه با خشونت و افراط گرایی را که ریشه بسیاری از بلایای برخی مناطق جهان از جمله منطقه خاورمیانه است، و ابتکار دیگر بر گفت‌وگو به عنوان ابزاری قدرتمند برای درک بین ملل تمرکز دارد.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به یکجانبه گرایی آمریکا اشاره کرد و گفت: از جمله مواردی که امروزه با آن روبرو هستیم ، یکجانبه گرایی شدیدی است که بر جامعه بین المللی فشار می آورد و باعث تضعیف توافق‌های بین المللی از سوی دولت فعلی آمریکا شده است.

معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد افزود: استفاده از اقدامات قهریه یکجانبه مستبدانه از جمله تروریسم اقتصادی به عنوان ابزاری نامشروع سیاست خارجی، یکی از نتایج این یکجانبه گرایی تهاجمی است که به صورت فرامرزی و بر خلاف قانون اجرا می شود.

آل حبیب خاطرنشان کرد: این حق ملل را برای توسعه نقض می کند و به نقض حقوق اساسی انسانی و بشردوستانه مردم منجر می شود. ما به طور جدی نگران هستیم که ادامه یک چنین اقدامات شرم آور توسط دولت آمریکا می تواند با عواقب عظیمی برای صلح ، امنیت و توسعه بین المللی به یک وضعیت بسیار شوم در سطح بین المللی منجر شود.

وی از مرکز ارتباطات جهانی خواست در جهت افزایش آگاهی جامعه بین الملل در مورد تأثیر منفی اقدامات قهریه یکجانبه بر رشد اقتصادی و اجتماعی کشورهای هدف مشارکت کند.

معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد همچنین با اشاره به مساله فلسطین، گفت: جمهوری اسلامی ایران همچنان تأکید می کند که سازمان ملل متحد، مسئولیت مهمی را در قبال مساله فلسطین برعهده دارد. ایران کاملاً از افزایش آگاهی‌های بین المللی در مورد پیامدهای منفی اشغال و تحریم مردم فلسطین حمایت می کند.

آل حبیب همچنین با حمایت از چند زبانی در سازمان ملل متحد بر لزوم انتشار اسناد این سازمان به زبان فارسی هم تاکید کرد و افزود: زبان فارسی زبانی است که ده‌ها میلیون نفر در جهان با آن سخن می گویند و به طور گسترده نه تنها به عنوان ریشه فرهنگ و تمدن بزرگ مورد توجه قرار می گیرد بلکه منبع درک و همبستگی بین چندین ملت است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نسل شبکه های اجتماعی سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۶۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مغرضانه آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در ایران

وزارت امور خارجه آمریکا بار دیگر با دخالت در امور داخلی ایران و بدون توجه به سیاست‌های دوگانه خود در قبال مسائل حقوق بشر بخصوص ادامه کشتار در غزه، گزارشی ادعایی در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران منتشر کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت امور خارجه آمریکا گزارش سالیانه خود در مورد وضعیت حقوق بشر در کشورهای جهان را شب روز دوشنبه 3 اردیبهشت به وقت محلی منتشر کرد و در این گزارش ادعاها و اتهاماتی غرض ورزانه علیه ایران به چشم می‌خورد.

این گزارش یک سویه و مغرضانه اتهامات بی‌اساس و نخ‌نمایی را در خصوص حقوق بشر در ایران بیان می‌کند و مدعی است که سرکوب خشونت‌آمیز شهروندان توسط حاکمیت رخ می‌دهد.

موضوعاتی همچون «احترام به کرامت انسانی، احترام به آزادی‌های مدنی، آزادی و مشارکت در روند سیاسی، فساد در دولت، موضع دولت در قبال نظارت و بررسی بین المللی و غیردولتی در مورد موارد نقض حقوق بشر، تبعیض و سوء استفاده‌های اجتماعی و همچنین حقوق کارگر» موضوعاتی هستند که در آن‌ها اتهاماتی علیه ایران در گزارش ادعایی وزارت خارجه آمریکا گفته شده است.

یکی از اتهامات مطرح شده در این گزارش در خصوص اعدام مجرمین در ایران است که با دخالت در امور داخلی ایران و نادیده گرفتن قوانین داخلی ایران گفته شده است.

این در حالی است که طبق گزارش سالانه مرکز اطلاعات مجازات اعدام آمریکا که در اواخر سال 2023 منتشر شده، بیشتر زندانیانی که در سال 2023 اعدام شدند، اگر امروز محاکمه شوند، احتمالا به دلیل تغییرات قابل ‎توجه در قانون، تصمیم‌گیری دادستانی و نگرش‌های عمومی در چند دهه گذشته به اعدام محکوم نمی‌شدند! همچنین در این گزارش آمده که شمار احکام اعدام اجرا شده در آمریکا در سال 2023 در قیاس با سال 2022، 18 مورد افزایش داشته و به رقم 22 مورد رسید.

در بخشی دیگر از این گزارش ادعایی آمریکا در خصوص وضعیت حقوق زنان در ایران اشاره شده که مدعی است زنان در طی سال گذشته میلادی همچنان با موارد متعدد تبعیض روبه‌رو هستند.

"رابرت گیلکریست" مقام ارشد دفتر دموکراسی و حقوق بشر وزارت خارجه آمریکا نیز روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با تکرار اتهامات مقامات غربی علیه وضعیت زنان در ایران و با دخالت در امور داخلی ایران مدعی شد: وضعیت حقوق بشر زنان در ایران همچنان رو به وخامت است. حکومت ایران به اعمال احکام طولانی مدت برای فعالان حقوق زنان ادامه داده است.

این ادعاهای و دخالت‌های آشکار آمریکا در امور داخلی ایران در حالی مطرح می‌شود که بر اساس گزارش مرکز جرایم آمریکا، به طور میانگین 1871 زن در این کشور در روز مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند. علاوه بر این حدود 43 درصد از زنان آمریکایی در زندگی خود مورد خشونت جنسی قرار می‌گیرند. تنها در سال 2022 حدود 443 هزار زن در آمریکا هدف تجاوز و یا آزار جنسی قرار گرفته‌اند.

گزارش‌های حقوق بشری آمریکا به دلیل دخالت در امور داخلی کشورها، استانداردهای دوگانه و عدم رعایت اصل بی‌طرفی همواره مورد انتقاد بوده است.

اقدامات ضد حقوق بشری آمریکا در همه ابعاد اعم از داخلی و بین‌المللی به صراحت تائید کننده این واقعیت است که دولتمردان آن کشور موضع گیری در خصوص وضعیت حقوق بشر در جهان را بر مبنای ترجیحات سیاسی و منافع سیاسی انجام می‌دهند و همین رویه موجبات سو استفاده ابزاری آمریکا از موضوع حقوق بشر را در سطح بین‌المللی فراهم ساخته و مبنای عمل آن کشور در ارتباط با کشورهای هدف قرار می‌گیرد.

آمریکا به جای پرداختن به مشکلات داخلی خود و همچنین وضعیت و حقوق شهروندانش مدام سعی دارد تا کشورهای مخالف با رویه‌های سیاسی خود را با حربه حقوق بشر تحت فشار قرار دهد.

مسائلی از جمله تیراندازی‌های گسترده، خشونت پلیس، اعدام‌های خودسرانه و بدون ادله‌ی قانونی، نقض حقوق مهاجران و پناهندگان، وضعیت‌ نامناسب زندان‌ها، تبعیض نژادی، نقض حقوق بومیان و حقوق زنان  مشکلات و معضلاتی است که سالها در جامعه آمریکا وجود دارد.

این تناقض‌های آمریکا تنها به شهروندان این کشور محدود نیست و آمریکا در بسیاری از موارد بین‌المللی نیز حقوق دیگر کشورها را آشکارا نقض کرده است.

در موضوع فلسطین ماه‌هاست که این کشور با همراهی و حمایت همه‌جانبه خود در جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین شریک است و هیچ حمایتی را در جهت مردم غزه و کرانه باختری انجام نمی‌دهد.

استفاده ابزاری از شورای امنیت در وتوی قطعنامه‌های توقف جنایات رژیم اسرائیل، کمک‌های مالی و تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی، مشورت‌های سیاسی و نظامی به جنایتکاران اسرائیلی و عدم توجه به خواست ملت‌های جهان برای توقف جنگ از جمله اقداماتی ضد حقوق بشری آمریکا در هفت ماه گذشته است. 

مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذاردغزه افشاگر دروغ‌های مدعیان دفاع از حقوق بشر

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختارهای جدید
  • احمدیان: مشکل بزرگ‌تر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی به کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری سایبری دارند
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • هشدار احمدیان به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • گزارش مغرضانه آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در ایران
  • تقابل شدید آلمان با آزادی بیان برای حمایت یکجانبه از اسرائیل
  • علیرضا گرشاسبی: برای 60 میلیون تحت پوشش و تنها 18 میلیون بیمه پرداز داریم / نیمی از بازنشستگی های 1400 پیش از موعد بود