Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش جدید بانک کردیت سوئیس نشان می‌دهد، در حالی که هم چین و هم آمریکا با سرعت زیادی به تولید میلیونرها ادامه می‌دهند، تعداد ثروتمندان چینی برای اولین بار از تعداد ثروتمندان آمریکایی بیشتر شده است. 

این بانک سوئیسی روز دوشنبه، در گزارش سالانه خود از ثروتمندان جهان، نوشت: امسال، برای اولین بار، چین نسبت به آمریکا اعضای بیشتری در ۱۰ درصد ثروتمندتر جهان به ثبت رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اقتصاد و تحقیقات بانک کردیت سوئیس، نانت هچلر فایدهرب، گفت: علی‌رغم جنگ تجاری بین آمریکا و چین در ۱۲ ماه گذشته، هر دو کشور در تولید ثروت قدرتمند ظاهر شده‌اند. آمریکا ۳.۸ تریلیون دلار و چین ۱.۹ تریلیون دلار از تولید ثروت جهان را به خود اختصاص دادند. 

مطالعات این بانک نشان می‌دهد که ۱.۱ میلیون نفر به میلیونرهای جهان اضافه شده است تا تعداد آنها به ۴۶.۸ میلیون نفر برسد. این افراد روی هم رفته ۱۵۸.۳ تریلیون دلار دارایی خالص دارند که این معادل ۴۴ درصد از ثروت جهان است. آمریکا امسال بیش از نیمی از میلیونرهای جدید را به خود اختصاص داد و ۶۷۵ هزار میلیونر جدید تولید کرد. 

کاهش میانگین ثروت در استرالیا منجر شد که امسال ۱۲۴ هزار میلیونر خود را از دست بدهد. انگلستان و ترکیه هم به ترتیب، ۲۷ هزار و ۲۴ هزار میلیونر خود را از دست دادند. 

کردیت سوئیس پیش‌بینی کرد ثروت کل جهان در ۵ سال آینده ۲۷ درصد رشد کند و به ۴۵۹ تریلیون دلار برسد. همچنین انتظار می‌رود در این بازه تعداد میلیونرهای جهان به بیش از ۶۳ میلیون نفر برسد. طبق داده‌های این بانک در سال گذشته ثروت جهان ۲.۶ درصد افزایش یافته بود. 

 

منبع:راشاتودی

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سویس ثروت چین آمریکا میلیونر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۶۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دوربین سریع با قابلیت ثبت ۱۵۶ هزار میلیارد فریم در ثانیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، این دوربین که به طور مخفف SCARF نام گرفته و برای تحقیقات به کار می رود به دستاوردهایی در زمینه مطالعات رویدادی مقیاس میکرو کمک می کند که چنان سریع رخ می دهند که بیشتر حسگرهای علمی فعلی نمی توانند آنها را رصد کنند.

دوربین مذکور به طور موفقیت آمیز رویدادهای بسیار سریع مانند فرایند جذب در یک نیمه رسانا و مغناطیس زدایی یک آلیاژ فلزی را رصد کرد. این تحقیق به توسعه داروهای موثرتر نیز کمک می کند.

گروهی از محققان به رهبری پروفسور جینیانگ لیانگ از انستتیو INRS این پژوهش را انجام داده اند. او در حوزه عکاسی بسیار پیشتاز است. به طور معمول دوربین های بسیار سریع از یک روش توالی وار استفاده می کنند. به عبارت دیگر این ابزار پس از ثبت فریم ها آنها را بهم می چسباند تا اشیای در حال حرکت رصد شوند.اما این روش محدودیت هایی نیز دارد. به عنوان مثال پدیده ای مانند اصطکاک لیزر فمتوثانیه، برهمکنش موج شوک با سلول‌های زنده، و آشوب نوری را نمی‌توان با این روش مطالعه کرد.

اما دوربین جدید که براساس تحقیق پیشین لیانگ انجام شده، شیوه کارکرد دوربین های بسیار سریع معمول را متحول و بر چالش های گفته شده غلبه کرده است. به بیان ساده دوربین از یک روش تصویربرداری محاسباتی برای گرفتن اطلاعات مکانی استفاده می کند و اجازه می دهد نور در زمان های کمی متفاوت به حسگر خود وارد شود. عدم نیاز به پردازش داده‌های مکانی در حال حاضر بخشی از چیزی است که دوربین را قادر می‌سازد تا پالس‌های لیزری بسیار سریع را تا ۱۵۶.۳ تریلیون بار در ثانیه ثبت کند. سپس داده های خام تصاویر را می توان توسط یک الگوریتم کامپیوتری پردازش کرد که ورودی های گام به گام را رمزگشایی می کند و هر یک از تریلیون ها فریم را به یک تصویر کامل تبدیل می کند.

محققان با استفاده از اجزای اپتیکی معمول و موجود در بازار این دوربین را ابداع کرده اند. SCARF کم هزینه و کم مصرف است و از سوی دیگر کیفیت اندازه گیری آن نیز بسیار بالا است.

کد خبر 6063544 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تغییر قدرت در دنیای ثروتمندان؛ بمبئی بر تخت پادشاهی آسیا نشست
  • تولید دوربین سریع با قابلیت ثبت ۱۵۶ هزار میلیارد فریم در ثانیه
  • نزدیک به ۲۳۳ میلیون دلار کالا از قم به کشور‌های مختلف جهان صادر شد
  • کشوری که از ویرانه اقتصادی به قطب نساجی جهان تبدیل شد
  • اطلاعات تازه از L6 اولین خودروی جهان با باتری حالت جامد (+عکس)
  • این کشورهای جهان بیشترین بدهی عمومی را دارند (+جزئیات)
  • اینفوگرافیک: ثروتمندترین افراد جهان در کدام کشور‌ها زندگی می‌کنند؟
  • (عکس) سریع‌ترین دوربین جهان ساخته شد
  • سریع‌ ترین دوربین جهان ساخته شد
  • سریع‌ترین دوربین جهان ساخته شد