Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه سلامت یزد گفت: اجرای طرح رسیدگی مکانیزه و الکترونیک به اسناد بستری بیماران برای تمام بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی استان موجب صرفه جویی ماهانه دو تا 2.5 میلیون برگ آچار و هزینه 200 میلیون تومانی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، محمد دریجانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه از سوم تا نهم آبان ماه امسال به عنوان هفته بیمه سلامت نام گرفته است، گفت: بیمه سلامت سازمانی پیشرو در حوزه هوشمند سازی و الکترونیکی شدن خدمات است و اقدامات اساسی در این زمینه انجام گرفته تا بتوان تمام فرایندهای کاری بیمه سلامت به صورت الکترونیکی انجام گیرد چرا که مدیریت هزینه‌های بالای درمانی بیمه‌ای نیازمند سامانه الکترونیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رسیدگی مکانیزه و الکترونیک به اسناد بستری بیماران را یکی از اقدامات انجام گرفته در زمینه الکترونیکی شدن خدمات بیمه سلامت عنوان کرد و ادامه داد: این طرح برای تمام بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی استان به مدت سه ماه هست که عملیاتی شده است و موجب صرفه جویی ماهانه دو تا 2.5 میلیون برگ آچار و هزینه 200 میلیون تومانی در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی یزد شده و بیمارستان‌های خصوصی نیز از آن استقبال کرده‌اند.

مدیرکل بیمه سلامت یزد ادامه داد: طرح نسخه‌نویسی الکترونیک نیز در شهرستان تفت به طور کامل اجرا شده و در شهرستان مهریز از نهم مهرماه آغاز شده است و مقدمات اجرایی این طرح در شهرستان‌های بافق، میبد و اردکان هم در دستور کار قرار دارد و امیدواریم تا پایان نیمه اول سال 99، به طور کامل در همه مطب‌ها و مراکز درمانی استان طرح نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت اجرا شود.

دریجانی با اشاره به اجرایی شدن تبصره الف ماده 70 برنامه ششم توسعه مبنی بر بیمه پایه درمانی اجباری برای آحاد مردم ایران، گفت: بیمه سلامت بر اساس آزمون وسع افراد را تحت پوشش قرار دهد و با توجه به آن، دهک های اول ، دوم و سوم که درآمد ماهیانه آنها زیر 40 درصد حداقل حقوق یک کارگر باشد به صورت رایگان از خدمات بیمه سلامت برخوردار می‌شوند، گروه بعد که درآمدشان بین 40 تا 100 درصد حداقل حقوق کارگر با پرداخت 50 درصد حق بیمه و بقیه افراد با پرداخت کامل حق بیمه از خدمات بیمه سلامت برخوردار می‌شوند.

وی با بیان اینکه سامانه 1666 پل ارتباطی مردم و سازمان بیمه سلامت است، افزود: هزینه‌های سرباری بیمه سلامت استان 43 درصد بوده که مربوط به بیماران استان‌های دیگر است همچنین بار مراجعه اداره کل بیمه سلامت استان 37 درصد است یعنی 37 درصد از مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی تشخیصی استان، غیر یزدی هستند و این تفاوت بین هزینه و بار مراجعه نشان می‌دهد که بیماران غیر یزدی که مراجعه می کنند بیمار مشکل‌داری هستند که هزینه درمان آنها بالا است.

مدیرکل بیمه سلامت یزد با اشاره به هزینه‌های دارویی بیمه سلامت یزد گفت: بیمه سلامت در نیمه اول سال 98، 24 میلیارد تومان برای هزینه‌های دارویی پرداخت کرده است که در رأس آن داروهای شیمی درمانی با هزینه 4.2 میلیارد تومان، انسولین‌های قلمی  با هزینه سه میلیارد تومانی و آمپولی برای تقویت سیستم ایمنی به مبلغ 615 میلیون تومان بوده است.

دریجانی ادامه داد: هزینه درمانی که اداره کل بیمه سلامت استان یزد برای بیمه شده‌ها پرداخت کرده، ماهانه حدود 17 میلیارد تومان در سال جاری بوده است که 11.3 میلیارد آن در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی و 5.2 میلیارد تومان آن برای بیمارستان‌های غیردولتی هزینه شده است.

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۷۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولد ۷۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی از تولد ۷۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند طی سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی اربابی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیمه سلامت، خدمات ناباروری را پوشش داده تا با این اقدام هم به خانواده‌ها از نظر مالی و کاهش هزینه‌های درمان کمک شود و هم اقدام مناسبی برای تحقق قانون جوانی جمعیت باشد.

وی گفت: امیدواریم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، مرکز درمان ناباروری رویش و سایر دستگاه‌های ذیربط بتوانیم تسهیلگر و کمک‌کننده‌ خوبی برای افزایش نرخ رشد جمعیت باشیم. خوشبختانه در مرکز درمان ناباروری رویش، تمامی آزمایشات بسته خدمتی ناباروری انجام می‌شود و بیمار برای انجام این آزمایشات نیاز مراجعه به خارج از مرکز را ندارد.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی از تولد 70 نوزاد در این مرکز در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: با توجه به پوشش بیمه‌ای خدمات ناباروری و افزایش مراجعات به مرکز رویش، شاهد افزایش تولد نوزاد با استفاده از خدمات مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند هستیم و نسبت به سال 1401 که نوزادان متولد شده 45 مورد بوده، رشد خوبی داشته است.

اربابی از رایگان‌شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر 7 سال نیز خبر داد و گفت: در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تمامی خدمات در اسناد بستری، بستری موقت، تحت نظر اورژانس و سرپایی شیرخواران و کودکان زیر هفت سال(به استثناء داروی سرپایی)، و استفاده از ابزار(کیت) تولید داخل غربالگری نوزادان، در مراجعه به مراکز تشخیصی و درمانی بخش دولتی دانشگاهی، رایگان است. قوانین مربوط به این موضوع در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت ایران در حال پیاده‌سازی است تا بیمه شدگان سلامت از آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • استفاده از خدمات دولتی برای فعالانی که مجوز کاغذی دارند، ممنوع می‌شود
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • ◄ گرانی خدمات دولتی برای رانندگان کامیون؛ گمرک هم هزینه ایکس ری را افزایش داد
  • تولد ۷۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند