Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت در واکنش به برخی خبر‌ها مبنی بر راه‌اندازی درمانگاه تخصصی پوست از سوی یک سلبریتی، گفت: موسس یک کلینیک باید برای راه‌اندازی آن از وزارت بهداشت مجوز‌های لازم را اخذ کند و هرگونه مبادرت به راه‌اندازی و فعالیت بدون اخذ مجوز‌های قانونی توسط افراد فاقد صلاحیت، مشمول دخالت غیرمجاز در امر درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر علیرضا عسگری در گفتگو با ایسنا، در واکنش به برخی اخبار مبنی بر راه‌اندازی کلینیک زیبایی از سوی یک سلبریتی و تبلیغ آن در فضای مجازی، گفت: تاسیس موسسات تشخیصی و درمانی بر اساس آیین‌نامه‌های وزارت بهداشت انجام می‌شود و بر این اساس درمانگاه تخصصی پوست نیز که به غلط برخی آن را کلینیک زیبایی می‌نامند، توسط افراد حائز شرایط و تخصص‌های لازم مندرج در آیین‌نامه تاسیس می‌شوند. بر این اساس هرگونه مبادرت به راه‌اندازی و فعالیت بدون اخذ مجوز‌های قانونی توسط افراد فاقد صلاحیت، مشمول دخالت غیرمجاز در امر درمان است؛ بنابراین مسئول فنی و کسی که کار درمانی را انجام می‌دهد، حتما باید یک پزشک دارای صلاحیت حرفه‌ای لازم باشد.

عسگری تاکید کرد: در عین حال موسس یک کلینیک هم باید برای راه‌اندازی آن کلینیک از وزارت بهداشت مجوز‌های لازم را اخذ کند که در این مورد خاص کمیسیون‌های مرتبط در دانشگاه علوم پزشکی اقدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه بنابراین اخذ مجوز برای راه‌اندازی این موسسات باید با طی مسیر قانونی همراه باشد و برای هیچکس هم شرایط آن فرقی نمی‌کند، گفت: بعد از ارائه تقاضا از سوی فرد موسس، درخواستش در کمیسیون ماده ۲۰ بررسی شده و در صورتیکه احراز صلاحیت شود، مجوز را اخذ می‌کند. در غیر این صورت مجوز داده نمی‌شود.

عسگری همچنین درباره انجام اقدامات درمانی از سوی پزشکان در کلینیک‌های مذکور، اظهار کرد: به‌طور کلی سوال می‌شود که چه پزشکانی می‌توانند اقدامات درمانی در حوزه مربوطه را انجام دهند؟. در این زمینه باید به چند نکته توجه کرد؛ اولین نکته بحث صلاحیت حرفه‌ای است. اولین ملاک تشخیص صلاحیت حرفه‌ای کوریکولوم آموزشی است و باید دید که آیا پزشک طی دوران آموزشی خود، آموزش‌های مربوط به اقدامات درمانی زیبایی را گذرانده است یا خیر. بر همین اساس بود که اخیرا وزیر بهداشت ابلاغ‌هایی را صادر کردند و افرادی را به عنوان کمیسیون ملی تعیین صلاحیت حرفه‌ای تعیین کردند که به دنبال این کار، زیرگروه‌هایی برای بررسی و تشخیص صلاحیت حرفه‌ای تشکیل شد.

مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت ادامه داد: حال سوال این است که اگر پزشکی صلاحیت حرفه‌ای انجام اقدامات درمانی پوست و مو را داشت، آیا می‌تواند در هر جایی این اقدامات را انجام دهد؟. خیر. بسته به نوع کار درمانی مشخص می‌شود که پزشک باید این اقدام را در کجا (اعم از مطب، درمانگاه و بیمارستان و...) و به چه صورت انجام دهد.

وی با بیان اینکه نظارت‌های ما دراین حوزه به دو شکل انجام می‌شود، گفت: یکی نظارت فعالی است که از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام می‌شود و معاونت‌های درمان و حوزه‌های نظارتی دانشگاه‌های علوم پزشکی بازرسی‌های مکرری را از این مراکز انجام می‌دهند؛ چراکه ما در این حوزه حساسیم. زیرا عدم داشتن صلاحیت در این اقدامات می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری را متوجه مردم کند. دومین نوع نظارت‌مان نیز از طریق گزارش‌های مردمی به سامانه ۱۹۰ و یا شکایات و گزارش‌های مستقیم مردم به حوزه‌های نظارتی دانشگاه‌هاست. بعد از انجام بررسی‌ها و در صورت احراز تخلف، بر اساس قانون با متخلف برخورد می‌شود.

عسگری در ادامه صحبت‌هایش توصیه‌هایی را خطاب به مردم مطرح کرد و گفت: مردم باید توجه کنند که تمام موسسات پوست و مو مورد تایید وزارت بهداشت، باید دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت باشند. متاسفانه برخی بدون توجه به این مجوز‌ها به موسسات غیرمجاز و زیرزمینی مراجعه می‌کنند. تاکید می‌کنم برای هر کاری باید به موسساتی که دارای مجوز وزارت بهداشت هستند، رجوع کرد.

مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت در پاسخ به سوال دیگری درباره انجام برخی اقدامات درمانی به نام طب سنتی از سوی افراد فاقد صلاحیت نیز گفت: در این حوزه هم باید توجه کرد که پزشک طب سنتی دارای صلاحیت حرفه‌ای باشد نه اینکه فردی برای خودش دفتری راه بیندازد و به نام طب سنتی کار کند. این موضوع از مسائلی است که بسیار درگیر آن هستیم؛ بنابراین مردم باید به صلاحیت‌دار بودن فردی که می‌خواهد این اقدامات را انجام دهد، توجه داشته باشند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کلینیک زیبایی وزارت بهداشت سلبریتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۸۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۹ هزار خدمات دندان پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان انجام شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، دکتر رستگار خسروی رئیس دانشکده دندانپزشکی ضمن تبریک روز دندان پزشک و تقدیر از دندان پزشکان استان و نیز در توضیح عملکرد سال ۱۴۰۲ دانشکده دندانپزشکی دانشگاه با اشاره به جذب دانشجو در این رشته گفت: جذب دانشجو در این دانشکده از سال ۱۳۹۰ بود که در هفت دوره فارغ التحصیل این رشته را داشته ایم و در حال حاضر ۲۷۶ نفر دانشجو در این رشته در حال تحصیل هستند.

رئیس دانشکده دندانپزشکی با اشاره به پذیرش دانشجوی بین الملل، افزود: خوشبختانه توانستیم پذیرش دانشجویان بین الملل را هم داشته باشیم که اکثر این دانشجویان از کشور عراق هستند.

وی با اشاره به حضور ده رشته تخصصی در کلینیک دانشکده دندانپزشکی دانشگاه، بیان کرد: باعث افتخار است که در حال حاضر ۳۰ نفر از متخصصین رشته های ارتودنسی، اندو، بیماری‌های دهان، ترمیمی، پاتولوژی، پریو، پروتز، جراحی، رادیولوژی و کودکان در این دانشکده در حال خدمت رسانی به مردم استان هستند.

وی ادامه داد: علاوه بر متخصصین چهار نفر دندانپزشک عمومی نیز برای بیماران خاص مثل تالاسمی و ام اس خدمت رسانی انجام می‌دهند که از این تعداد دو نفر هم به صورت مربی به آموزش دانشجویان می‌پردازند.

رئیس دانشکده دندانپزشکی از وجود ۱۸ یونیت دندانپزشکی در این کلینیک خبر داد و گفت: از این تعداد یونیت، یک یونیت مخصوص معاینه و یک یونیت مخصوص ایمپلنت هستند.

دکتر خسروی افزود: از دیگر تجهیزات می‌توان به وجود یک عدد دستگاه opG و هشت دستگاه pA اشاره کرد که در کنار این‌ها برای استریل لوازم دندانپزشکی یک عدد دستگاه اتوکلاو بیمارستانی دو درب جهت استریل تجهیزات دانشکده نیز موجود است.

وی با اشاره به دولتی بودن تعرفه های خدمات این کلینیک، گفت: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۳۹هزار خدمت دندانپزشکی به مراجعین عزیز هم استانی در کلینیک دانشکده دندان پزشکی دانشگاه ارائه شده است.

رئیس دانشکده دندانپزشکی با اشاره به شروع فعالیت کلینیک دندان پزشکی بیمارستان کوثر سنندج از سال ۹۹ گفت: این کلینیک از مهرماه ۹۹ با چهار یونیت و یک دستگاه رادیولوژی شروع به فعالیت کرد.

دکتر خسروی افزود: چهار دندانپزشک عمومی در شیفت صبح و عصر و اینترن های این رشته در شیفت عصر آماده ارائه خدمت به مردم عزیز استان هستند.

رئیس دانشکده دندانپزشکی از برگزاری اردوی جهادی ماهیانه در این دانشکده خبر داد و گفت: باید گفت که تا کنون به تمامی شهرهای استان به صورت رایگان خدمات جهادی دندانپزشکی ارائه داده ایم که امید است این خدمات گسترده تر شود.

دکتر خسروی خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ تا ۳:۱۵بعد از ظهر برای ارائه خدمت به این دانشکده واقع در خیابان پاسداران روبروی هتل شادی پردیس علوم پزشکی کردستان مراجعه نمایند.

وی افزود: از ابتدای سال جاری، ساعت ارائه خدمت به عزیزان تا ۱۹بعداز ظهر بوده تا ارائه خدمت به شکل مطلوب تری به عزیزان تقدیم شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894486

دیگر خبرها

  • دولت تعرفه‌های پزشکی را ابلاغ کرد
  • راه اندازی نخستین کلینیک درمانی «ترس از زایمان» کشور در کرمانشاه
  • چگونه ارز درمانی بگیریم؟
  • غیرفعال بودن سه کلینیک درمانی در قزوین
  • تلاش وزارت بهداشت برای اخذ مجوز‌های استخدامی
  • ماجرای نامه گلایه آمیز مرندی به رئیس جمهور/ موازی کاری وزارت بهداشت در برنامه سلامت خانواده
  • چادری که به مطب تبدیل شد؛ جنگ به روایت دندانپزشک فلسطینی
  • ماجرای استعفای ۲۰ پرستار بیمارستانی در مازندران | واکنش سخنگوی وزارت بهداشت | فرماندار چالوس: مطلبی که از قول من منتشر شد واقعیت ندارد
  • ۳۹ هزار خدمات دندان پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان انجام شد
  • آیا سلول درمانی CAR-T می تواند پیوند کلیه را بهبود بخشد؟