Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: فعالیت یک کلاس‌ درس ۴۰ نفره با حضور معلم با‌کیفیت برای ما مطلوب‌تر از داشتن دو کلاس ۲۰ نفره با معلمی است که آموزش کافی ندیده و فقط تراکم دانش‌آموزان در کلاس پایین‌تر است! ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۴ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

محمد صیدلو در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره جمعیت بالای دانش‌آموزان در کلاس‌های درس مدارس استان تهران اظهار‌ کرد: علت اصلی تراکم بالای دانش‌آموزان در کلاس‌‌های درس استان تهران به دلیل کمبود فضای آموزشی است و در برخی مناطق اگر بخواهیم تعداد کلاس‌های درس را افزایش دهیم، معلم نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالیت یک کلاس‌ درس 40 نفره با حضور معلم با‌کیفیت برای ما مطلوب‌تر از داشتن دو کلاس 20 نفره با معلمی است که آموزش کافی ندیده و فقط تراکم دانش‌آموزان در کلاس پایین‌تر است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران گفت:‌ شرایط مطلوب این است که هم فضای فیزیکی و هم معلم با‌کیفیت داشته باشیم تا دانش‌آموزان در کلاس‌های درس با تراکم پایین تحصیل کنند اما باید براساس واقعیت‌های موجود برنامه‌ریزی کنیم و با توجه به محدودیت‌هایی که داشتیم مدیران مدارس و مناطق پای کار بودند تا کلاس درسی بدون معلم نماند.

کلاس‌های درس مدارس دولتی در مرز انفجار!"یادگیری دانش‌آموز" قربانی کلاس‌های درس شلوغ و مشکلات خانوادگی

صیدلو درباره تراکم دانش‌آموزان در کلاس‌های درس شهرستان‌های استان تهران گفت:‌ میانگین تراکم کلاس‌های درس 32 نفر است و قطعاً کلاس 40 نفره هم داریم از سوی دیگر در روستاها کلاس‌های درس 7 یا 8 نفر جمعیت دانش‌آموزی دارند.

وی ادامه‌داد: بیشتر مدارس شهرستان‌های استان تهران سال‌هاست که دو شیفت هستند چراکه سالانه 30 هزار به جمعیت دانش‌آموزی ما اضافه می‌شود و ناچاریم مدارس را دوشیفته اداره کنیم.

به گزارش تسنیم، پیش از این نیز رضوان حکیم‌زاده؛ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش گفته بود: طبق مصوبات شورای‌ عالی آموزش و پرورش، تراکم کلاس درس دوره ابتدایی نباید بالای 26 نفر باشد و نرخ مطلوب هم 20 تا 22 نفر است اما هم‌اکنون حدود 62 درصد کلاس‌های درس تراکم بالای 26 نفر دارند، 48.2 درصد کلاس‌ها 26 تا 35 دانش‌آموز، 12.1 درصد کلاس‌ها 36 تا 40 دانش‌آموز، 1.7 درصد کلاس‌ها بالای 41 دانش‌آموز دارند و سه هزار و 22 کلاس درس بالای 41 نفره هم وجود دارد، این اتفاق در مدارس خاص رخ نمی‌دهد و در مدارس دولتی است!

زیرنظام فضا و تجهیزات سند تحول بنیادین که مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش است استاندارد جمعیت دانش‌آموزان و فضاهای آموزشی و تربیتی را تعیین کرده است که تصویر آن را در زیر مشاهده می‌کنید:

انتهای پیام/

 

R1014132/P/S2,22/CT1 واژه های کاربردی مرتبط دانش‌آموزان مدارس دولتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان مدارس دولتی دانش آموزان مدارس دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد

حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مداس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضا به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا ‌بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: انشالله از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و  سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • ایجاد شرایط مشارکت پر رنگ شهروندان و دانش آموزان در برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم
  • مسئولان با افزایش تعداد دروس تک ماده راه فرار را به دانش آموزان یاد می‌دهند
  • مازندران/ تنبیه بدنی یکی از دانش آموزان دوره متوسطه اول از سوی معلم
  • آموزش یک رشته ورزشی برای دانش‌آموزان در برنامه هفتم توسعه از الزامات است
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور