Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، حسن سفیدگر رئیس مرکز جهاد کشاورزی قمرود گفت: بیش از چهار هزار نفر شتر در منطقه قمرود پرورش می‌یابد که با حمایت از بهره‌برداران امکان توسعه این تعداد فراهم است.

او با اشاره به این‌که ۱۲۶ بهره‌بردار در منطقه قمرود درزمینهٔ پرورش شتر فعالیت می‌کنند، افزود: تخصیص تسهیلات ارزان‌قیمت به فعالان این بخش ازجمله عوامل مؤثر برای ارتقا جایگاه استان درزمینهٔ پرورش شتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقه قمرود برای پرورش شتر بسیار مساعد است و سرمایه‌گذاران می‌توانند برای فعالیت در این بخش اقدام کنند.

بیش از ۶ هزار نفر شتر در قم وجود دارد و ۲۱۰ خانوار قمی در امر پرورش شتر در سطح مناطق مختلف استان، فعالیت دارند.

بخش مرکزی با داشتن بیابان‌های بسیار و موقعیت گرمسیری، چراگاه اصلی شتر در قم است و بیشتر شترداران استان در دهستان‌های قمرود و قنوات این بخش حضور دارند.

شتر بدون وابستگی به نهاده‌ها قادر به تولید پروتئین بوده و گوشت، شیر، پوست، پشم و کرک ازجمله محصولات قابل‌استفاده این دام است که باقیمت مناسب در بازار عرضه می‌شود و مشتریان زیادی دارد، به همین دلیل توسعه صنعت شتر دارای در قم می‌تواند درآمدزایی خوبی برای استان درپی داشته باشد.

سفیدگر همچنین گفت: در منطقه قمرود ظرفیت‌های بسیار خوبی برای تولید گوشت قرمز وجود دارد و به‌طور میانگین سالانه یکهزار و ۵۴۰ تن گوشت قرمز در این منطقه تولید می‌شود.

او بیان کرد: ۳۸ واحد دامداری در بخش پرورش دام سنگین و ۵۹۴ واحد دامداری درزمینهٔ پرورش دام سبک در این منطقه فعال هستند.

استان قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش مرکزی، جعفریه، سلفچگان، کهک و خلجستان است؛ بخش مرکزی قم با بیش از هفت هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع دارای ۲ دهستان قنوات و قمرود است که جمعیتی حدود ۳۵ هزار تن دارد.

انتهای پیام/الف

قمرود قطب پرورش شتر استان قم است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی پرورش دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۹۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک در آموزش و پرورش تا سال ۱۴۰۷

محسن زارعی شامگاه چهارشنبه در شورای آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به برگزاری آزمون‌های نهایی و نظام سنجش غلط در سنوات گذشته گفت: اصلاح این ساختار  انجام گرفته و در سال ۱۴۰۲ سوابق تحصیلی دانش آموزان در آزمون‌های نهایی به ترتیب هر سال درصد خاصی به خود اختصاص داده که این درصد در سالجاری به ۶۰ درصد رسیده است.

به گفته وی، تا سال ۱۴۰۷ مراکز آزمون به منظور برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک استاندارد می‌شوند، هرچند برنامه‌هایی در این راستا هم اکنون در حال اجراست، اما برای اجرای کامل آن نیاز به مراکز آزمون استاندارد و مجهز به تجهیزات هستیم.

وی با بیان اینکه لو رفتن سوالات امکان ندارد، گفت: انچه امکان‌پذیر بوده انتشار است که افراد حاضر در جلسه آزمون از طریق ابزار‌های مختلف این سوالات را به بیرون ارسال کنند.

به گفته وی، در آزمون‌های نهایی پیش رو تقریبا یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش آموز به صورت مستقیم درگیر خواهند بود.

لزوم استفاده از ظرفیت‌ها برای حرکت به سمت مهارت محور کردن نظام آموزشی

استاندار کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: برگزاری آزمون‌های نهایی کار بزرگ این دولت است، اما به خوبی تبیین نشده است.

وی بر ضرورت برگزاری کیفی‌تر آزمون‌های نهایی در سطح استان کردستان تاکید کرد و افزود: شورای آموزش و پرورش و شورای تامین شهرستان‌ها به طور ویژه برای این موضوع باید تشکیل جلسه بدهند و تمام تمهیدات لازم برای برگزاری اطمینان بخش آزمون‌ها در هر سه پایه اندیشیده شود.

زارعی‌کوشا در ادامه گفت: در ایجاد هنرستان‌های مجاور صنعت در استان باید به صورت ویژه اقدام شود چرا که این مهم می‌تواند ما را از مشکل مدرک‌گرایی نجات دهد.

زارعی‌کوشا با تاکید براینکه همواره ضرورت مهارت‌آموزی در دولت‌های مختلف بیان شده، اما کمتر جنبه عملیاتی به خود گرفته است، گفت: باید با تمام توان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف به صورت ویژه به سمت مهارت محور کردن نظام آموزشی برویم.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تاثیر مهدکودک در آینده کودکان: سفری به دنیای شکوفایی
  • فقر مطلق در ایران کاهش یافت
  • بانک جهانی: کاهش ۳۷ درصدی فقر مطلق در ایران توسط دولت سیزدهم
  • امتحانات نهایی باعث حذف کنکور می‌شود؟
  • ماجرای دریافت ۱۰۰ هزار تتر برای فروش سوالات کنکور
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک در آموزش و پرورش تا سال ۱۴۰۷
  • واگذاری پرسپولیس به بانک ها؛ پایان بی پولی یا دردسر جدید؟!
  • کانون پرورش فکری، دوستدار کودکان و نوجوانان محلات حاشیه‌نشین
  • جمع آوری ۷۸ تن پسماند خشک در منطقه ۲