Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-24@11:14:16 GMT

طنز/ چگونه سه‌سوته خوشبخت شویم؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۹۹۱۲

آفتاب‌‌نیوز :

هر چه می‌خواهد بشود و هر چه می‌خواهید بگویید؛ بنده از پشت همین تریبون اعتراف می‌کنم: یکی از آرزوهای دیرینه‌ام این بوده که برای کسب شهرت و محبوبیت هرچه بیشتر، «رسانه ملی» و یا حداقل یکی از «روزنامه‌های غیرملی از نوع توپخانه‌ای»، اینجانب را به‌عنوان یک طنزنویس جیره‌خوار، سرسپرده این و آن، نوکر و عامل دیگران و به‌طور کلی دست‌نشانده و پا به رکاب اجنبیان به جهانیان معرفی کنند! سپس با یک افشاگری از پیش طراحی‌شده - از همان نوع عملیات‌های بسیار مخفی و پیچیده اطلاعاتی که به شکل «کنترل از راه دور» افراد را از اقصی نقاط جهان بسته‌بندی‌شده به داخل می‌فرستد - ته توی زندگی مشکوکم را درآورده و بریزند روی دایره تا بدین‌وسیله بنده هم، در کنار آن عزیرانی که از سرتا پای‌شان مورد تفقد و عنایات رسانه‌های فوق الذکر قرار گرفته و بعد هم، حالش را بردند، به نان و نوایی و یا حداقل به یک نانوایی برسم!

بارها گفته شده معروفیت مهم نیست محبوبیت مهم است و یکی از رسالت‌های ملی رسانه ملی این است که با زیرآب‌زنی خاص خودش، افراد معمولی را مشهور و افراد معروف را به‌شدت محبوب می‌کند! وقتی هم که برای این حملاتش از بینندگانش عذرخواهی می‌کند دیگر برای آن مخاطب خاص، نور علی نور می‌شود!

شک نکنید یکی از بهترین روش‌های پیمودن ره صدساله در یک شب، از خجالت اشخاص درآمدن توسط رسانه ملی است! بنده به‌عنوان خالق احتمالی کتاب «چگونه سه‌سوته خوشبخت شویم؟» اعلام می‌کنم: با رسانه‌ای مانند رسانه ملی و با ابزار و اخباری همچون ۲۰:۳۰ و ایضا به پشتوانه مخاطب ۸۵ درصدی آن‌ها (با عرض معذرت از ذکر ناگزیر این عدد!) شیرین می‌توان نزد ۷۰ میلیون نفر خودشیرینی کرد و مثل آب خوردن عزیز دل برادرشان شد! به‌عبارتی مخاطبان این رسانه شبانه‌روز چشم از این جعبه جادویی برنمی‌دارند تا ببینند چه کس و یا چه کسانی در آن پنبه‌شان زده می‌شود تا جفت‌پا بپرند بازار و عکس‌شان را بخرند و بزنند روی سینه‌شان! فقط می‌ماند آن ۱۵ درصدی که رسانه ملی نمی‌بینند که ان‌شاءالله متعاقبا فکری هم به حال آن‌ها خواهیم کرد!

البته رسانه ملی فقط ایجاد محبوبیت نمی‌کند؛ این رسانه می‌تواند با تمسخر یک کنسرت ورشکسته، آن را به کنسرتی با بلیط «سولدآوت» تبدیل کند! یا بنگاه‌های خلاف و مهجوری را که کسی آن‌ها را نمی‌شناسد (همچون کارچاق‌کن‌ها) با یک گزارش معمولی، معرف عام و خاص کند یا با تکذیب یک خبر، آن را به‌شدت موثق کند یا با نشان دادن لباسی بر تن یک سلبریتی آن را مد روز لباس‌های شب کند و خلاصه این‌که چیزی را که سعی دارد اثبات کند دیدنش خوب نیست و خوردنش مضر است به پرکلیک‌ترین‌ و خوردنی‌ترین‌ها تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. روی هم‌رفته این رسانه ملی «چه می‌کند» و چه‌ها که نمی‌کند!

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: طنز رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۹۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟

حجت‌الاسلام والمسلین سیدعلی قاضی عسکر -تولیت آستان عبدالعظیم الحسنی(ع)-  با اشاره به حدیثی از رسول گرامی اسلام در مورد اینکه چه کار کنیم تا در این دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم، می‌گوید: یکی از دعاهایی که مردم به آن توجه دارند این است که خدایا به ما خیر دنیا و آخرت عطا کن. پیامبر اکرم(ص) در همین راستا روایتی دارند گه در آن میفرمایند چند چیز است که اگر انسان به آن عمل‌کند به خیر دنیا و آخرت دست پیدا خواهیم کرد.

رسول گرامی اسلام می‌فرمایند «اگر خداوند چهار خصلت را به کسی بدهد خیر دنیا و آخرت را به دست خواهد آورد». اول اینکه خدا به انسان توفیق بدهد که دنبال گناه و معصیت نرود، به تعبیر امروزی‌ها فلان واکسن را باید زد که مریض نشد، تقوا هم به مثابه واکسن انسان را از گناه واکسینه می‌کند. تقوا خیلی برکات دارد، خدا در قرآن می‌گوید انسان باتقوا می‌تواند مسیر درست و غلط را بشناسد.

دومین خصلت داشتن اخلاق نیکو است، به شکلی که انسان در تمام طول زندگی خود بتواند با مهربانی زندگی کند، بداخلاقی نکردن با مردم و درگیر نشدن با دیگران یا همسایه‌آزاری نکردن و مردم آزاری نکردن از مصادیق اخلاق خوب است. پیامبر(ص) همیشه در برخورد با مردم‌ تبسم‌ می‌کردند، امروز جامعه ما بسیار به اخلاق خوب نیاز  دارد، گاها بداخلاقی در جامعه ما به درگیری و قتل می‌انجامد، پس باید بگیریم با مردم‌ و خانواده مهربان باشیم.

سوم‌ین خصلت مربوط به صبوری است، همه‌ی مردم که انسان آگاه نیستن، برخی جهالت دارند و باید در برخورد با آنها صبوری کرد. پیامبر اکرم(ص) در بسیاری از موارد با رفتار ناشایست مردم روبه‌رو بود اما از خدا گلایه یا حتی نفرین نمی‌کرد، بلکه می‌گفت خدایا این انسان‌های جاهل‌ را به‌ راه راست‌ هدایت‌ کنید.

آخرین خصلت داشتن همسر خوب است که انسان را در زندگی یاری دهد و این موضوع بسیار مهم است. روزی فردی به سراغ پیامبر(ص) آمد و گفت «ای رسول خدا همسر من هرگاه من از خانه می‌خواهم بیرون بروم‌ مرا همراهی می‌کند و به خدا می‌سپارد و هرگاه به منزل بازمی‌گردم به استقبال من می‌آید و مرا در همه موضوعات همراهی می‌کند. رسول خدا(ص) به آن مرد تاکید کرد این‌ همسر تو کارگزار خداست و باید قدر او را بدانید». امروز جدای از زنان؛ مردان هم باید همسران خود را همراهی کنند تا یک زندگی شیرین داشته باشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خولین آلوارز: سیتی این فصل هم دبل می‌کند
  • یوسفی: می‌خواهیم قهرمان جام حذفی شویم
  • چگونه طلبه شویم؟
  • فیلم/ نظر اوسمار درباره جمله نمی‌گذارند ما قهرمان شویم!
  • چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟
  • آموزش: چگونه مانع افزایش حافظه مصرفی پیام‌رسان‌ها شویم؟
  • یک دسر خوشمزه و سه سوته با چهار قلم مواد
  • کامیابی‌نیا: در جام حذفی شگفتی‌ساز می‌شویم
  • چگونه با کمر درد مواجه شویم؟
  • چطور برای کنکور آماده شویم؟