Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی حسینی، بنیان‌گذار پلتفرم آموزش آنلاین مکتب خونه با اشاره به حضور موفق این مجموعه در دهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف از استقبال متقاضیان از دوره‌های آموزشی دانشگاه شریف که در بستر این پلتفرم ارائه می‌شود، خبر داد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام مکتب خونه، مدیر پلتفرم آموزش آنلاین مکتب خونه در تشریح ویژگی‌های مکتب خونه و اهداف این مجموعه از حضور در دهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف بیان کرد: مکتب خونه یک پلتفرم آموزش آنلاین است که از طریق وب‌سایت و اپلیکیشن، امکان دسترسی به کلاس‌های درسی دانشگاه‌های برتر ایران را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه دروس ارائه‌شده توسط اساتید معروف دانشگاه‌های برگزیده کشور به‌خصوص در رشته‌های فنی و مهندسی به‌صورت تصویری ضبط شده و در مکتب خونه کاملا رایگان در دسترس مخاطبان قرار گرفته است، افزود: مکتب خونه یک محصول ویژه به نام مکتب پلاس نیز طراحی کرده که در آن، دوره‌های مهارت محور تعاملی و مناسب بازار کار به متقاضیان عرضه‌ شده است.

 مصطفی حسینی در توضیح دوره‌های آموزشی مهارت محور مکتب پلاس گفت: این دوره‌ها در شش گروه برنامه‌نویسی و آی تی، مدیریت و کسب‌وکار، نرم‌افزارهای مهندسی، دوره های زبان خارجی (انگلیسی و ترکی)، هنر، توسعه فردی و روانشناسی طراحی‌ شده‌اند و در حال حاضر ۱۳۰ دوره آموزشی مهارت محور و بیش از ۴۰۰ درس دانشگاهی رایگان در این قالب به متقاضیان آموزش ارائه‌ شده است.

وی با اشاره به محصول جدید پلتفرم آموزش آنلاین مکتب خونه توضیح داد: محصول جدید ما تحت عنوان تخصص به متقاضیان عرضه می‌شود که هر تخصص شامل مجموعه‌ای از چند درس مهارت محور است و این دروس، فرد را برای یک تخصص خاص مهارت محور آماده می‌کند.

 مدیر پلتفرم آموزش آنلاین مکتب خونه ادامه داد: به‌عنوان مثال بسیاری از متقاضیان آموزش زبان انگلیسی خواستار آموزش‌هایی هستند که آن‌ها را کاملا برای آزمون تافل آماده کند و ما این آموزش‌ها را به‌صورت جامع در یک پکیج تحت عنوان تخصص آماده‌سازی کرده‌ایم که به همراه راهنمای دوره و تمرین و پروژه و تست به متقاضیان ارائه می‌شود.

مصطفی حسینی با بیان اینکه خدمات آموزشی ارائه شدن در قالب پلتفرم آموزش آنلاین مکتب خونه مورد تایید دانشگاه صنعتی شریف قرار دارد، تصریح کرد: دانشگاه صنعتی شریف برای اولین بار گواهینامه‌های آموزش آنلاین خود را از بستر پلتفرم آموزش آنلاین مکتب خونه به متقاضیان ارائه کرده که با استقبال خوبی از سوی متقاضیان مواجه شده است.

حسینی با بیان اینکه دهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف فرصت مناسبی برای معرفی هر چه بیشتر ظرفیت‌های پلتفرم آموزش آنلاین مکتب خونه به مخاطبان آموزش‌های مهارت محور بود، گفت: آموزش‌های مهارت محور در رشته‌های مختلف مثل برنامه نویسی، نرم‌افزارهای مهندسی، دیجیتال مارکتینگ و مهارت‌های مرتبط با توسعه فردی، آموزش‌هایی است که امروزه افراد برای جذب شدن در بازار کار به‌شدت به آن نیاز دارند و جذب مخاطبان این آموزش‌ها در نمایشگاه‌هایی مثل دهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف، به شکل بهتری اتفاق می‌افتد.

این فعال حوزه آموزش آنلاین با بیان اینکه آموزش‌های آنلاین مکتب خونه در این نمایشگاه با استقبال خوب دانشجویان و دیگر اقشار بازدیدکننده از نمایشگاه مواجه شد، اظهارکرد: دانشجویان به دلیل این‌که دسترسی به این آموزش‌ها برای آن‌ها هزینه‌ای ندارد و چون لازم نیست به‌صورت حضوری در کلاس‌ها شرکت کنند در زمان آن‌ها نیز صرفه‌جویی قابل‌ ملاحظه‌ای می‌شود و زمان این آموزش‌ها هم با برنامه کار و زندگی آن‌ها قابل هماهنگ شدن است، به‌شدت به این آموزش‌ها توجه نشان می‌دهند.

وی افزود: علاوه بر این، ما در این نمایشگاه جذب نیروهای تخصصی مورد نیاز برای توسعه فعالیت‌های پلتفرم آموزش آنلاین مکتب خونه را نیز مدنظر داشتیم که به این هدف هم نائل آمدیم.

مدیر پلتفرم آموزش آنلاین مکتب خونه، در پایان حضور استارتاپ ها در این نمایشگاه را مورد اشاره قرارداد و خاطرنشان کرد: استارتاپ ها و کسب‌وکارها، دیدگاه مثبتی نسبت به نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف دارند و در چنین رویدادهایی برای آموزش نیروهای خود به ما مراجعه می‌کنند. ما هم به‌عنوان یک پلتفرم آموزش آنلاین برای تعامل با استارتاپ ها و کسب‌وکارها اشتیاق زیادی داریم و از ابتدای راه‌اندازی این پلتفرم، فرصت حضور در این رویداد را غنیمت شمرده‌ایم.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی شریف برنامه نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۹۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، جلسه هم فکری به منظور ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی و ارایه توانمندی‌های دانشگاه صنعتی شریف در حوزه انرژی و بررسی پتانسیل‌های همکاری بین‌المللی، با حضور برخی از مسؤولین دانشگاه، رییس سازمان منطقه آزاد کیش، نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، نفت و نیرو، سازمان‌های بین‌المللی یونسکو، اکو و هلدینگ‌های انرژی گستر سینا و گسترش انرژی پاسارگاد در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این جلسه خاطر نشان شد که انرژی همواره یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های پیشرفت جوامع بوده است. گسترش ضریب دسترسی به انرژی، کاهش قیمت تمام شده انرژی، رفع ناترازی انرژی، افزایش بهره‌وری، افزایش امنیت انرژی، بهبود پایداری و تاب آوری بخش‌های انرژی، تنوع بخشی به سبد انرژی، کاهش انتشار آلاینده‌ها و افزایش سهم استفاده از انرژی‌های پاک به عنوان مهم‌ترین دغدغه‌ها و چالش‌ها در این حوزه قلمداد می‌شود.

بر اساس این گزارش، منطقه غرب آسیا به عنوان یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان انرژی جهانی به شمار می‌رود و ایران نیز به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفت و گاز یکی از مهم‌ترین بازیگران این حوزه است. بر این اساس، با توجه به ظرفیت‌های منابع انرژی در سطح ملی و منطقه‌ای و نیز ظرفیت دانشگاه‌ها و موسسات در منطقه غرب آسیا، دانشگاه صنعتی شریف به دنبال توسعه همکاری‌ها و ایجاد شبکه بین‌المللی برای انجام تحقیقات در حوزه انرژی است. استقرار موسسه دانشگاه سازمان ملل در حوزه انرژی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف این نشست بیان شد.

نمایندگان بخش‌های مختلف دولتی، صنایع مرتبط با حوزه انرژی و دفاتر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ایران نیز، ضمن اعلام حمایت خود از برنامه دانشگاه صنعتی شریف در این خصوص، نقطه نظرات خود را به منظور اجرای هرچه بهتر این هدف بیان کردند. رئیس سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه علاوه بر ارائه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های جزیره کیش، آمادگی و حمایت این سازمان برای ایجاد شبکه همکاری‌های بین المللی انرژی در این جزیره را اعلام کرد.

در ادامه این برنامه پروفسور یانوش بوگاردی، رییس سابق دانشگاه سازمان ملل در اروپا نیز به عنوان مهمان ویژه این جلسه، ضمن تایید رویکرد دانشگاه صنعتی شریف برای گسترش تحقیقات در حوزه انرژی، تجربیات و نقطه نظرات خود را در خصوص همکاری با سازمان‌های بین‌الملل مطرح کرد.

کد خبر 6085484

دیگر خبرها

  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • تردد در دانشگاه شریف محدود می‌شود
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است
  • حضور ۴ بازیکن سبزواری در پنجمین اردوی تیم ملی هندبال جوانان
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • تنوع فرصت‌های شغلی برای جوانان شرط مهم حضور سازمان‌ها در نمایشگاه بازار کار
  • نگرانی از حضور صلواتی دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای/ دانشگاه علمی کاربردی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادغام می شود؟