Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، دکتر سید علی حسینی با بیان این مطلب، به تشریح فرآیند استخدام ۲۰۰۰ عضو هیئت علمی در وزارت بهداشت پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۱۳ هزار هیئت علمی رسمی و پیمانی در رشته‌های مختلف به بیش از ۲۰۰ هزار نفر دانشجو آموزش می‌دهند و خوشبختانه با تلاشی که در وزارت بهداشت انجام شده است توانستیم مجوز جذب ۲۰۰۰ نفر عضو هیئت علمی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور دریافت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود ۲۰ هزار هیئت علمی

وی در ادامه تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی شده است شاخص نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه‌های وزارت بهداشت باید به عدد یک به ۱۰ برسد و ما در حال حاضر به فعالیت بیش از ۲۰ هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی و مجموعه موسسات آموزشی و تحقیقاتی نیاز داریم.

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: با توجه به این که وزارت بهداشت مسئولیت حفظ سلامت جامعه و مردم را عهده‌دار است و بسیاری از خدمات تخصصی ما در نظام سلامت در مراکز آموزشی درمانی صورت می‌گیرد بنابراین اعضای هیئت علمی علوم بالینی در رشته‌های پزشکی، پرستاری و مامایی در کنار فعالیت‌های آموزشی خود به فعالیت‌های درمانی و بهداشتی نیز کمک می‌کنند بنابراین با این احتساب لازم داریم ۲۰ هزار هیئت علمی نیز در وزارت بهداشت فعالیت کنند.

جذب ۷۰۰۰ هیئت علمی تا پایان برنامه ششم

دکتر حسینی افزود: بر اساس برنامه پیش‌بینی شده باید بتوانیم تا پایان برنامه ششم توسعه ۷۰۰۰ هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب کنیم و پیش‌بینی ما این است که نسبتا به طور مساوی در رشته‌های بالینی و پایه جذب داشته باشیم ضمن این که ما در دانشگاه‌های کم برخوردار نیاز جدی به جذب اعضای هیئت علمی در رشته‌های بالینی داریم.

اعلام فراخوان جذب از اول هفته آینده

وی از اعلام فراخوان جذب اعضای هیئت علمی از اول هفته آینده خبر داد و گفت: ما نیازهای دانشگاه‌ها برای جذب اعضای هیئت علمی در رشته‌های مختلف را از سال گذشته دریافت و در سامانه جذب هیئت علمی بارگذاری کردیم و اوایل هفته آینده اول آبان این فراخوان اعلام خواهد شد. پیشنهاد ما این است که اعضای هیئت علمی به طور دقیق اطلاعیه‌ها و شرایط جذب که از طریق معاونت آموزش وزارت بهداشت و مرکز هیئت علمی این وزارت خانه اعلام سراسری خواهد شد را مطالعه کنند.

شرایط انتخاب دانشگاه

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت همچنین خاطر نشان کرد: در شرایط جذب اعضای هیئت علمی متقاضیان امکان انتخاب دو دانشگاه را دارند در واقع آنها می‌توانند در انتخاب‌های خود یک دانشگاه کم برخودار و یک دانشگاه برخوردار را انتخاب کنند اما امکان انتخاب دو دانشگاه برخودار به طور همزمان وجود ندارد و افراد می‌توانند دو دانشگاه کم تر برخوردار را همزمان انتخاب کنند.

وی با تاکید بر این که متقاضیان جذب یک ماه فرصت دارند در این فراخوان ثبت‌نام کنند، اظهار کرد: با توجه به این که در سال ۹۷ فراخوان سراسری جذب نداشتیم، احتمال می‌دهیم تعداد متقاضیان این دوره بیش از حد معمول باشد. در دوره‌های قبل بیش از ۵ هزار نفر در این فراخوان ثبت‌نام می‌کردند که تصور ما این است که در این دوره این آمار بیشتر از دوره‌های قبل باشد.

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در فراخوان جذب امسال دانشگاه‌های مختلف با تنوعی از رشته‌ها و مقاطع مختلف تحصیلی رشته‌های بالینی، پی اچ دی و غیره شرکت دارند و حتی ما در دانشگاه‌های کم برخوردار در رشته‌های کارشناسی ارشد برای رشته‌های مامایی، پرستاری و بهداشت و غیره جذب ماما خواهیم داشت.

جذب ۹۰ درصد در رتبه استادیار

وی ادامه داد: پیش‌بینی ما این است که در فراخوان جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی بیش از ۹۰ درصد افراد با مرتبه استادیار، و مابقی با رتبه مربی جذب می‌شوند.

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت در خصوص شرایط ثبت‌نام در فرآیند فراخوان جذب اعضای هیئت علمی اظهار کرد: افرادی که در این فراخوان شرکت می‌کنند باید دارای دانشنامه پایان تحصیلات باشند یعنی الزاما کسانی که در علوم پایه و پی اچ دی شرکت می‌کنند باید زمان فارغ‌التحصیلی آنها قبل از ثبت‌نام در فراخوان اتفاق افتاده باشد و همچنین افرادی که در رشته‌های علوم بالینی ثبت‌نام می‌کنند باید دوره‌های آموزشی و امتحانات تحصیلات این دوره را طی کنند.

شرایط سنی جذب

حسینی همچنین به شرایط سنی ثبت‌نام در فراخوان جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: حداکثر شرایط سنی برای اعضای هیئت علمی استادیار ۴۵ سال و برای مربیان ۳۵ سال تعیین شده است.

تسهیلات دانشگاه‌های کم‌برخوردار برای اعضای هیئت علمی

وی همچنین از مشوق‌های دانشگاه‌های کمتر برخوردار برای جذب اعضای هیئت علمی خبر داد و گفت: دانشگاه‌ها یا دانشکده‌هایی که کمتر برخودار هستند چارچوب و دستورالعمل‌هایی در جهت ارائه تسهیلات به منظور جذب اعضای هیئت علمی در اختیار دارند و این تسهیلات از امکانات رفاهی گرفته تا تامین مسکن و وام‌های ضروری در دانشگاه‌ها برخودار وجود ندارد. ضمن این که در حال حاضر این دانشگاه‌ها شرایط و تسهیلات بهتری برای اعضای هیئت علمی خود فراهم کرده‌اند.

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت با تاکید بر این که چارچوب‌های جذب اعضای هیئت علمی در وزارت بهداشت بر اساس صلاحیت‌های علمی و عمومی تعیین شده است و شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت می‌گیرد، گفت: کسانی که در شرایط برابر و مساوی قرار بگیرند جذب برای افراد بومی در منطقه ترجیح داده می‌شود اما ظرفیت خاصی برای جذب اعضای هیئت علمی در نظر نداریم. چرا که جذب افراد اصلح و شایسته و در رقابت عادلانه از برنامه‌های وزارت بهداشت است.

اعلام نتایج نهایی جذب تا پایان سال

دکتر حسینی با تاکید بر این که دانشگاه‌ها بعد از اتمام مهلت جذب سه ماه فرصت دارند جمع‌بندی و ارزیابی‌های خود از متقاضیان به وزارت بهداشت ارسال کنند، گفت: وزارت بهداشت بعد از دریافت این اطلاعات حداکثر ۴۵ روز فرصت دارد نتیجه نهایی را اعلام کند اما به طور کلی تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که ما در بازه زمانی دو یا سه هفته این فرآیند را تعیین تکلیف کرده‌ایم. بنابراین نتیجه نهایی فراخوان تا پایان سال اعلام خواهد شد و اعضای هیئت علمی جدید از سال آینده در دانشگاه‌ها جذب خواهند شد.

مستندات کاغذی نمی‌پذیریم

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت با  تاکید بر این که فرآیند جذب این افراد تنها از طریق سامانه الکترونیکی انجام می‌شود، گفت: تمامی فرآیندها اعم از بررسی صلاحیت‌های علمی و عمومی از طریق سامانه الکترونیکی مرکز اعضای هیئت علمی انجام می‌گیرد بنابراین ما پرونده‌های کاغذی و یا به شکل سنتی در این زمینه دریافت نخواهیم کرد چرا که وزارت بهداشت تلاش دارد تمامی مراحل بررسی استخدام در فضای شفاف و با رقابت عادلانه را به اتمام برسد.

دکتر حسینی در پایان توصیه کرد: تمامی متقاضیان شرکت در فراخوان اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت برای نشان دادن توانمندی‌های علمی مستندات و مدارک لازم را که به فعالیت‌های تحصیلی، علمی، پژوهشی، نخبگی فناوری و ایثارگری مرتبط است از قبل آماده کنند تا مشکلی در زمان ثبت‌نام نداشته باشند.

کد خبر 459864 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان دانشگاه - هیات علمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان دانشگاه هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۰۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری عربی عصر چهارشنبه در همایش استانی هفته ملی سلامت که با حضور دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران و رؤسای ادارات شبکه‌های بهداشت و درمان استان، منتخبین، سفیران و داوطلبان سلامت نمونه در مرکز بهداشت استان برگزار شد، شعار هفته سلامت را " سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" عنوان کرد و افزود: پزشک خانواده مصداق بارز این شعار است.

وی با اعلام اینکه ۴۳۰ هزار سفیر سلامت در میان اقشار مختلف پیام‌رسان مسائل بهداشتی هستند، تصریح کرد: کمک خیران تأثیرات شگرفی بر ارتقای حوزه سلامت دارد و در جدیدترین اقدام خیران در مرکز سلامت روستای آبلو نکا ۱۲ میلیارد تومان کمک کردند که قابل تقدیر و ستایش است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه با شعار مردمی‌سازی سلامت امکانات بهداشتی و درمانی چندین برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: با کمک صداوسیما و رسانه‌های مختلف، سطح سواد سلامت مردم را باید ارتقا ببخشیم.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰ درصد خدمات‌گیرندگان رضایت داشتند، تصریح کرد: با اجرای پویش مصرف ماهانه ویتامین دی، در حال حاضر وضعیت سطح ویتامین دی مردم استان تغییر کرده و رو به بهبودی است.

وی در پایان از زحمات همه کارکنان حوزه بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان و … در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اکبر فاضل‌تبار رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم گفت: با جبران کمبود ویتامین D نباید این مکمل را به صورت خودسرانه قطع کنند و با مراجعه به پزشک میزان دوز دریافتی تعیین می‌شود.

فاضل‌تبار تصریح کرد: کمبود ویتامین دی علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف و بی‌حالی، دیابت، بیماری‌های استخوانی و مفاصل، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی سرطان‌ها و افسردگی دارد.

کد خبر 6088105

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • گسترش اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه / اعتصاب اعضای هیئت علمی دانشگاه تگزاس
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • جراحی عجیب پیوند عضو برای اولین بار در کشور
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • تجمع در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه