Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی عزیززاده، مدیرکل دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآن کریم در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به برگزاری جلسه این کمیسیون در اوایل آبان‌ماه، گفت: علاوه بر برگزاری جلسات کمیسیون بر اساس برنامه‌ای در نظر گرفته شده، جلسات کارگروه‌های مختلف نیز برگزار می‌شود. جلسات کارگروه‌های نشر و هنر به صورت منظم و بر اساس تقویم در نظر گرفته شده برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگروه بین‌الملل نیز مقداری خارج از تقویم برپا می‌شود که البته در حال پیگیری برای برپایی جلسات آن هستیم.

وی با اشاره به اینکه از بین تمامی کارگروه‌های این کمیسیون تنها جلسات کارگروه رسانه مقداری نامنظم بوده است،‌ در مورد دلایل برگزار نشدن جلسات آن، افزود: با توجه به تغییر معاون مربوطه، برگزاری جلسات این کارگروه با مشکل مواجه شد و در دوره معاون جدید هنوز جلسات تشکیل نشده است.

عزیززاده در ادامه به مأموریتی که در جلسه قبل کمیسیون تبلیغ و ترویج به دبیرخانه برای بررسی سند مسابقات داده شده است، اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر مشغول بررسی و نهایی‌سازی متن این سند هستیم. تاکنون دو جلسه کارویژه هم برای بررسی این سند برگزار شده است و با توجه به حضور برخی از اعضا در پیاده‌روی اربعین مقرر شده است تا ادامه جلسات به بعد از این ایام موکول شود. پس از پایان یافتن این جلسات جمع‌بندی نهایی را انجام داده و گزارش آن را به کمیسیون ارجاع می‌دهیم تا بتوانیم در جلسه آینده در خصوص سند مسابقات به نتیجه قطعی برسیم.

مدیرکل دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآن در پاسخ به این سوال که مخالفت‌هایی با این سند از سوی برگزارکنندگان مسابقات وجود داشته و حتی در جلسات بررسی نیز حضور نیافته‌اند، تصریح کرد: در زمینه مخالفت یا موافقت با سند، طیف‌های مختلفی از نظرات وجود دارد. سند دارای بخش‌های مختلفی همچون ساختار و مفاد و ... است، اما آنچه که مقداری کار را پیچیده کرده، بحث فرم اجرایی سند است که پیش‌بینی از طریق بنیاد مسابقات صورت گرفته و در این سیستم اجرایی هم ملاحظاتی وجود دارد که ما در حال جمع‌بندی نظرات هستیم، لذا کارگروه باید در این زمینه تصمیم بگیرد.

عزیززاده در ادامه در پاسخ به این سوال که مسئولان برگزاری مسابقات قرآن به دلیل مخالفت‌ با تغییرات اعمال شده در سند در جلسات کمیسیون حضور نمی‌یافتند و به تبع بررسی این موضوع به جلسات آینده موکول می‌شد؛ اگر این عدم حضور استمرار داشته باشد باز هم شاهد تعویق در بررسی خواهیم بود یا خیر؟ بیان کرد:‌ البته این حضور در کارویژه بهتر است و در دو جلسه‌ای که برگزار شده است، مسئول برگزارکننده مسابقات قرآن حضور داشته است و لذا پیش‌بینی می‌شود در جلسه کمیسیون نیز حضور داشته باشند. اگر به دستور جلسه برسیم چه حضور داشته باشند و چه حضور نداشته باشند، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. البته بعید است، حضور نداشته باشند.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به توزیع مرحله اول اعتبارات شوراهای استانی و آماده بودن برای توزیع مرحله دوم اشاره کرد و گفت: استان‌هایی که در نوبت اول موفق به جذب اعتبار نشده‌اند از حالت نیمه فعال خارج شده و جلسات آنها فعال شده است.

عزیززاده از شکل‌گیری یک اتفاق خوب خبر داد و افزود: با اصراری که در سیستم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود، مقرر شد جلسات حتماً باید در قالب جلسات شورای فرهنگ عمومی باشد و موضوعات باید در چارچوب سیاست‌هایی که شورای توسعه فرهنگ قرآنی ابلاغ کرده است به تصویب این شورا برسد. حرکت خوبی که اتفاق افتاده است، این است که از فرم دستگاهی و هزینه‌کرد بابت فعالیت‌های جاری این اعتبارات خارج شده و اکثر استان‌ها به برنامه‌هایی همچون مطالعات وضعیت‌سنجی و آسیب‌شناسی فعالیت‌ها، تنظیم سند راهبردی و برنامه برای اجرای فعالیت‌ها رو آورده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد کمیسیون تبلیغ و ترویج مسابقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۰۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش فیلم‌های درام و فانتزی در فصل نهم ششمین پاتوق فیلم کوتاه

به‌ گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، فیلم‌های کوتاه «زوزه»، «پَر ویز»، «کورتیزول» و «فلس»، در ششمین جلسه از نهمین فصل پاتوق فیلم کوتاه، روی پرده سینما بهمن می‌روند و با حضور مرتضی‌علی عباس‌میرزایی، نقد و بررسی می‌شوند.

مرتضی‌علی عباس‌میرزایی، نویسنده و منتقد سینما، به‌عنوان کارشناس این جلسه، پس از اکران آثار با کارگردان‌های فیلم‌های کوتاه به نمایش درآمده به گفت‌وگو می‌نشیند و آثار را مورد تحلیل و بررسی قرار می‌دهد.

محمد محمدی نیز به عنوان مجری‌کارشناس برنامه حضور خواهد داشت.

«زوزه» فیلمی است به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی امیر نجفی. «پَر ویز» به نویسندگی و کارگردانی پیمان فخرایی ساخته شده و کاوه فخرایی این فیلم کوتاه را در ژانر فانتزی تهیه و تولید کرده است. «کورتیزول» را دانیال نوروَش، نویسندگی و کارگردانی کرده و به‌تهیه‌کنندگی کردمان پویش، در ژانر درام ساخته شده است. «فلس» اثری درام است به‌نویسندگی و کارگردانی هومن نادری. انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر اصفهان، مولود معظمی و دینا اثباتی، تهیه‌کنندگان این اثر هستند.

ششمین جلسه فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با همکاری موسسه فرهنگی، تبلیغاتی بهمن سبز - پخش رویش، یکشنبه ۲ اردیبشت‌ ۱۴۰۳ ساعت ۱۵ در پردیس سینمایی بهمن برگزار می‌شود و شامل نمایش آثار و جلسه نقد و بررسی خواهد بود.

حضور برای تمامی علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

کد خبر 6082144

دیگر خبرها

  • تاثیر مناظرات صداوسیما در مشارکت مردم در انتخابات
  • جلسه بررسی صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس
  • ثبت وقف ۶ میلیاردی در بندرلنگه با نیت ترویج فرهنگ‌ قرآن و نماز
  • نمایش فیلم‌های درام و فانتزی در فصل نهم ششمین پاتوق فیلم کوتاه
  • ایستگاه پایانی مسابقات قرآن و عترت در لرستان
  • ۶۰ درصد اعتبارات ملی و استانی تخصیص یافته است
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآنی طرح قدس در سمای نورآباد ممسنی
  • تعیین مجازات برای خرید و فروش سلاح در فضای مجازی
  • استهبان، رتبه نخست فارس در عملکرد اجرایی نهضت ملی مسکن را کسب کرد
  • برگزاری جلسه بررسی پروژه‌های اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر مهاباد