Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه سراجین تویسرکان از سال 88 اقدام به درخواست صدور مجوز فعالیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرده است که در نهایت و پس از طی فرآیند طولاتی ثبت‌ مجوز و پروانه فعالیت در سال 91 موفق به اخذ مجوز می‌شود.

این مؤسسه در ایام تابستان به دلیل فراغت دانش‌آموزان سه جلسه در هفته، کلاس‌های حفظ ترتیبی قرآن و در کنار آن نیز برنامه‌های جانبی چون اردوهای تفریحی، زیارتی، درون‌شهری و مسابقات داخلی برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر گفته علی ترابی، مدیر این مؤسسه «فعالیت این تشکل مردمی ویژه آقایان و پسران 8 تا 18 سال است، هر چند این مؤسسه پیش از این نیز در بخش بانوان فعال بوده است، اما پس از راه‌اندازی شعبه‌ای از جامعةالقرآن ویژه بانوان، این مؤسسه فعالیتش را متمرکز بر بخش آقایان کرده است».

طی ترم پاییز نیز این مؤسسه دو روز در هفته روزهای یکشنبه و چهارشنبه از ساعت 16:30 دوره‌های آموزش حفظ را در مسجد جامع برای دانش‌آموزان برگزار کرده است تا سهم خود را در جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری در زمینه تربیت 10 میلیون حافظ قرآن عملیاتی کرده باشد.

ترابی با گلایه از اینکه روند اداری صدور مجوز و پروانه فعالیت برای مؤسسات قرآنی طولاتی است، بیان کرد: امیدواریم این روند به دلیل تسهیل فرآیند مؤسسات و ارتقای فعالیت آنها و به منظور اینکه این تشکل‌های مردمی بیش از پیش متمرکز بر فعالیت‌های نوین و جذب‌کننده در حوزه آموزش و تبلیغ و ترویج فعالیت‌های قرآنی شوند، بی‌انجامد. این تنها مؤسسه‌ای است که توانسته در شهرستان تویسرکان تا کسب پروانه فعالیت پیش رود.

همچنین مؤسسه سراجین تویسرکان در نظر دارد تا طی تعامل با آموزش و پرورش و همچنین اوقاف و امور خیریه شهرستان و استان بتواند از ظرفیت دانش‌آموزان برای تربیت حافظان قرآن کریم بهره‌مند شود. چنانکه این مؤسسه تاکنون 29 حافظ قرآن در بخش بانوان و آقایان تربیت کرده است.

بنا بر آنچه که ترابی گفته است «این مؤسسه دارای پنج شعبه در روستاهای اطراف تویسرکان است. به گونه‌ای که حتی در روستاهایی چون اشتران، ترمیانک، قلعه نو، کندر و لامیان به منظور ریشه‌کنی بی‌سوادی قرآنی، همچنین فراگیری آموزش قرآن، معلم و قرآن‌آموزان حافظ مؤسسه اعزام می‌شدند که البته فعالیت قرآنی برخی از این روستاها چون قلعه نو ترمیانک به دلیل فقدان حمایت‌های لازم تعطیل شده است و فعالیت شعبه در روستای کندر نیز نیمه فعال است».

یادآور می‌شود، مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه سراجین تویسرکان در مسجد جامع این شهرستان فعالیت می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۰۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب قاری مازندرانی برای تشرف به سفر حج تمتع

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، دبیرخانه کمیته اعزام و دعوت از قاریان قرآن کریم، اسامی اعضای کاروان قرآنی اعزامی جمهوری اسلامی ایران به حج تمتع سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.


پس از برگزاری آزمون انتخابی و ارزیابی‌های انجام شده، ۲۰ نفر شامل استادان، قاریان، حافظان و یک گروه تواشیح، به حج ابراهیمی اعزام می‌شوند و برنامه‌های قرآنی را در جمع حجاج ایرانی و حاجیان دیگر کشور‌ها اجرا خواهند کرد.


سیدپارسا انگشتان قاری مازندرانی هم به همراه اعضای کاروان قرآنی به سفر معنوی حج تمتع اعزام خواهد شد.


در کاروان امسال، حامد شاکرنژاد از خراسان‌رضوی، مهدی عادلی از تهران، سیدکریم موسوی از خوزستان، یوسف قنبری از زنجان، حمید صفدری از خراسان‌رضوی، آرش سوری از کرمانشاه، سیدرضا نجیبی از فارس، مسعود موحدی‌راد از خراسان‌رضوی، وحید براتی از خراسان جنوبی، سیدپارسا انگشتان از مازندران، خلیل سواری از خوزستان، مهدی عبرتی از گیلان، امیرحسین انواری از یزد، محمدرضا اکبری از مرکزی، گروه تواشیح العباد از خوزستان متشکل از مرتضی طرفی، نصرالله بریچی، صادق بیت‌سعید، خلیل سعیدی و محمدامین سبهانی خالص حضور دارند. سرپرستی کاروان نور نیز به عهده علی صالحی‌متین، حافظ کل قرآن کریم از تهران است.

از چند دهه گذشته، در همکاری مشترک میان کمیته اعزام و دعوت از قاریان قرآن کریم، بعثه مقام معظم رهبری در امور حج و زیارت و سازمان اوقاف و امور خیریه، اعزام کاروان قرآنی به حج تمتع در دستور کار قرار دارد.

دیگر خبرها

  • یزد از استان‌های پیشتاز در طرح بزرگ ۴ هزار حافظ قرآن کریم
  • ارتباط خوبی هم بین هیئت‌ها، قاریان و مجامع قرآنی برقرار شده است
  • ماجرای جاذبه صوت قرآنی که امام سجاد (ع) قرائت می‌کردند
  • نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی روایت باران برگزار می‌شود
  • این افراد معلم می‌شوند
  • ماجرای جاذبه صوت قرآنی که امام سجاد(ع) قرائت می کردند
  • انتخاب قاری مازندرانی برای تشرف به سفر حج تمتع
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ مؤسسه داخلی و خارجی در افغانستان
  • تشکیل و راه اندازی انجمن نوجوانان قرآنی در نمایشگاه قرآن سال بعد