Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه صنعت و معدن استان زنجان گفت: برای حال فعلی صنعت نساجی جز گریه کردن کار دیگری از دستمان بر نمی آید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید سجاد نباتچیان امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: اگر بخواهیم در خصوص صنعت نساجی قدیم و به ارث رسیده صحبت کنیم به نظرم دیناری ارزش ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صنعت نساجی قدیم که قطب آن در استان اصفهان بود ماشین آلات قدیمی دارد و در صنعت امروز دیگر حرفی برای گفتن ندارد، خاطرنشان کرد:  امروز ماشین آلات جدید با سرعت 20 تا 30 برابر ماشین آلات قدیمی کار می کنند.

این صنعتگر با اشاره به اینکه ماشین آلات قدیمی صنعت نساجی به درد تولید،رقابت جهانی و صادرات نمی خورد، بیان داشت: ماشین آلات کارخانه خود من ، مربوط به 30 سال گذشته است،کار می کند اما تولیدم تنها به درد داخل می خورد و  سود مختصری دارد.

نباتچیان با بیان اینکه ماشین آلات مشابه کارخانه ما با سرعتی 10 برابر، با مصرف یک پنجم برق و یک پنجم کارگر کار می کند، تصریح کرد: وقتی از صنعت نساجی حرف می زنیم باید به کارخانجات مدرن فکر کنیم.

وی خاطرنشان کرد: شهر زنجان از نظر تعداد کارخانه های نساجی اگر هم با اصفهان برابری نکند اما دارای صنایع نساجی مدرنی است.

رئیس خانه صنعت و معدن استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر دو واحد مدرن نساجی در زنجان راه اندازی شده است،افزود: این صنایع روی صنعت نساجی زنجان را عملا سفید کرده است و می توان به آینده امیدوار بود چرا که می تواند در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد.

نباتچیان با اشاره به اینکه اگر قرار نباشد دولت از این صنعت حمایت کند من ماشین اتمی هم بیاورم نمی توانم رقابت کنم،افزود: سه سال پیش صادرات پوشاک ایرانی به ترکیه به دلیل ارزان بودن انرژی و کارگر انجام می شد اما دولت ترکیه با افزایش 600 درصدی گمرک روی کالاهای نساجی موجب شد تا صنعتگران نساجی این بازار را از دست بدهند.

وی گفت: فریادمان با دولتیان و کسانی که قانونگذاری می کنند این است که چرا ترکیه را رعایت می کنید به نظرم رعایت ترکیه سیاسی است و تولید کننده به آتش این رعایت می سوزد.

این صنعتگر زنجانی با بیان اینکه ضروری است دولت صنعتگران نساجی را در مقابل محصولات ترک حمایت کند،بیان داشت: امروز بازار ایرانی مملو از پوشاک ترک است که این امر موجب شده تا تولید کنندگان ایرانی عقب مانده اند.

نباتچیان با اشاره به اینکه همانگونه که دولت از صنعت خودرو حمایت می کند باید از نساجی هم حمایت کند، افزود: حمایت دولت از صنعت نساجی یک باید است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر کشورهای هندوستان،چین،پاکستان و آسیای شرقی روی صنعت نساجی سرمایه گذاری مطلوبی انجام داده اند و این صنعت رو به رشد است،خاطرنشان کرد: برای حال فعلی صنعت نساجی جز گریه کردن کار دیگری از دستمان بر نمی آید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۱۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشین‌آلات راهداری خراسان جنوبی تجهیز و بازسازی شد

رئیس اداره ماشین آلات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی از تعمیر و بازسازی، خرید و تجهیز ماشین‌آلات راهداری با اعتبار یک‌هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسن سپاهی با اعلام این خبر اظهار داشت: انجام عملیات راهداری علاوه بر نیروی راهدار باتجربه به ماشین‌آلات راهداری مجهز نیاز دارد و بر این اساس طی سال گذشته این اداره مبلغ یک‌هزار و 320 میلیارد ریال در زمینه تعمیر و بازسازی، خرید تجهیزات ماشین‌آلات راهداری تأمین اعتبار شده است.  

وی گفت: از محل اعتبارات سال 1402 برنامه‌ریزی برای بازسازی 14 دستگاه ماشین‌آلات راهداری، همچنین تعمیر و راه‌اندازی سایر ماشین‌آلات با اعتبار 306 میلیارد ریال انجام و خرید انواع ماشین‌آلات راهداری در مرحله أخذ مجوزهای قانونی و برگزاری مناقصه است.

رئیس اداره ماشین آلات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی به دو هزار و 88 مورد انجام تعمیرات و سرویس ماشین‌آلات طی سال گذشته اشاره کرد و افزود: بدین منظور  45 هزار قطعه انواع لوازم یدکی مورد نیاز خرید و تعویض شده‌اند.  

سپاهی بیان کرد: برای خرید لاستیک، تأمین روغن و سوخت مصرفی و سایر اقلام مصرفی جمعاً 192 میلیارد ریال هزینه شده است. تمامی ماشین‌آلات راهداری مجهز به سامانه‌های ردیاب ماهواره‌ای هستند که عملکردشان از قبیل؛ سرعت، موقعیت، مسیر حرکت، پایش و کنترل آن‌ها در طول شبانه‌روز امکان‌پذیر است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود
  • شهرداری‌ها خط اول خدمت به مردم هستند
  • ناوگان خدمات شهری شبستر به ماشین آلات جدید تجهیز شد
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم
  • آیین رونمایی از ماشین آلات جدید شهرداری شبستر با ارزش ۲۰ میلیارد تومان
  • تجهیز ماشین آلات راهداری با اعتبار هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال
  • ماشین‌آلات راهداری خراسان جنوبی تجهیز و بازسازی شد