Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو کمیسیون «کشاورزی، آب و منابع طبیعی» مجلس گفت: بخشی از ارز ۴۲۰۰ تومانی به شرکت‌هایی داده شد که یک شبه ایجاد شده‌اند، این شرکت‌ها از منابع ارزی ارزان قیمت کشور سوءاستفاده می‌کنند لذا دولت باید در تمامی فرآیند‌های مربوط به تشخیص، اقدام و توزیع ارز دقیق باشد. تاریخ انتشار: 12:39 - 30 مهر 1398 - کد خبر: ۵۶۰۹۶۲

علی‌محمد شاعری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به تخصیص ۱۴ میلیارد دلار برای تأمین کالای اساسی، گفت: متأسفانه به دلیل نظارت ناکافی کالای اساسی با ارز ۴۲۰۰ تومانی به دست مردم نمی‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نماینده مجلس با بیان اینکه نقش فقدان نظارت و برنامه‌ریزی غیرکارشناسی در تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومان به کالای اساسی مردم مشهود است، اظهار داشت: حدود ۱۰ میلیارد دلار از ۱۴ میلیارد دلاری که قرار بود به کالای اساسی اختصاص پیدا کند باید به بخش کشاورزی اختصاص پیدا می‌یافت. این ارز باید در جهت تامین دانه مرغ، ذرت و خوراک دام و همچنین کنجاله سویا و نهاد‌های کشاورزی و ماشین‌آلات اختصاص هزینه می‌شد لذا انتظار داریم ارزی که به بخش کشاورزی اختصاص پیدا کرده با نظارت بیشتری مدنظر قرار گرفته تا هزینه تولید محصولات کشاورزی با قیمت تمام شده کمتر به دست برسد.

وی با بیان اینکه بخشی از ارز ۴۲۰۰ تومانی به شرکت‌هایی داده شد که یک شبه ایجاد شده‌اند، تاکید کرد: این شرکت‌ها از منابع ارزی ارزان قیمت کشور سوءاستفاده می‌کنند لذا دولت باید در تمامی فرآیند‌های مربوط به تشخیص ، اقدام و توزیع ارز دقیق باشد تا کلاهبرداران، واسطه‌گران و دلالان ارزی نتوانند بر سر مردم کلاه بگذارند.

عضو کمیسیون «کشاورزی، آب و منابع طبیعی» بیان داشت: بسیاری از شرکت‌های که ارز ۴۲۰۰ تومانی از دولت اخذ کردند صلاحیت لازم برای دریافت این ارز را نداشتند این شرکت‌های ارز ۴۲۰۰ تومانی را گرفته، اما به تعهدات خود عمل نکردند.

وی تاکید کرد: قرار بود ما این ۱۴ میلیارد دلار را صرف تأمین نهاده کشاورزی و ماشین‌آلات کشاوری کنیم. در حال حاضر دولت اگر نظارت نداشته باشد دلالان و کنترل بازار را به دست می‌گیرند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ارز 4200 14 میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۱۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۳ میلیارد تومانی صنوف متخلف لرستان

جواد احمدپور اظهار کرد: در طرح نوروز و ماه مبارک رمضان که از ۱۵ اسفند سال گذشته تا ۳۱ فروردین امسال ادامه داشت، ۹ هزار و ۵۰۰ بازرسی از سطح صنوف استان انجام گرفت.
وی خاطرنشان کرد: این تعداد بازرسی منجر به تشکیل ۹۰۰ پرونده تخلف با مبلغ ۳ میلیارد تومان شده است.
مسوول نظارت و بازرسی جهادکشاورزی لرستان با اشاره به کسر سهمیه ۲۰ واحد خبازی استان، تصریح کرد: همچنین در این بازه زمانی ۸۷ کیسه آرد قاچاق به ارزش ۵۵ میلیون تومان کشف و ضبط شد.
احمدپور با تاکید بر تشدید نظارت‌ها بر صنوف مختلف استان، بیان داشت: اکیپ‌های مختلفی بر نحوه عرضه و توزیع کالا‌های اساسی نظارت دارند و هرگونه تخلف را بررسی و به مقام قضائی معرفی خواهند کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • تصویب مبلغ منابع ارزی دارو و کالا‌های اساسی
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی صنوف متخلف لرستان
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود
  • نماینده اردبیل: معلوم نیست بانک مرکزی چه کار می‌کند!