Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،‌ علی اکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین همایش فناوری و نوآوری که صبح امروز در هتل فرهیختگان برگزار شد، گفت: برگزاری این همایش اقدام ارزشمندی است و مبدأ برکات بیشتر و ماندگارتری برای دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: خوشبختانه با حضور دکتر طهرانچی در دانشگاه آزاد اسلامی، فعالیت‌های تحقیقاتی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در حال شکل‌گیری است و این فعالیت‌ها مقدمه تحول در این دانشگاه و آموزش عالی کشور خواهد بود.

ولایتی خاطرنشان کرد: آنچه مدنظر مقام معظم رهبری است، اقتصاد دانش بنیان و تمدن نوین اسلامی ایرانی است و این دو مقوله با یکدیگر آمیخته است و اگر بخواهیم تعریفی از تمدن اسلامی ارائه کنیم، همان است که دنیا به آن باور دارد که مسلمانان پایه‌گذار علم و عمل در تاریخ بشر هستند.

رئیس هیأت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه فقط در نگاه سطحی به تاریخ علم در اسلام می‌توان آن را محدود به حوزه‌ها، ادبیات عرب، فقه و معارف دانست، گفت: همه آثار و برکاتی که در تمدن اسلامی وجود داشته، نشان‌دهنده این است که اسلام مروج علم و عمل بوده است و این موضوع نشان می‌دهد که علم بدون عمل در اسلام بی‌فایده است و علم مفید باید منجر به عمل صالح شود.

او افزود: آنچه محصول تمدن اسلامی بود، موجب ترقی مسلمانان شد به طوری که مسلمانان هزار سال تمدن بشری را در دست داشتند و هرگاه نگاهی به دانشمندان بزرگ تاریخ اسلام بیندازیم، می‌بینیم که همه اهل تحقیق و تجربه بودند و بسیاری از علوم که در کشور‌های دیگر وجود داشت را به مرحله عمل رساندند.

ولایتی تأکید کرد: اکنون اگر بخواهیم تمدن نوین اسلامی را مورد توجه قرار دهیم، باید کاری که مسلمانان در گذشته انجام داده بودند را مد نظر قرار دهیم و از علم به عمل برسیم.

او در ادامه تاکید کرد: راه توسعه و پیشرفت همانا تقویت حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری است که دست دانشگاه آزاد اسلامی در این مسیر باز است و می‌تواند حمایت‌های مناسبی به پیشرفت علم و صنعت در کشور داشته باشد.

رئیس هیأت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: می‌توان دید که در دانشگاه آزاد اسلامی کار‌های بزرگی انجام شده و ان‌شاءالله پرچمدار اقتصاد دانش بنیان و پیشرو خواهد بود ضمن آن که با امکانات، ابزار‌ها و گستردگی واحد‌هایی که دارد، باید آمایش پژوهشی متناسب با شرایط محیطی هر منطقه را نیز تنظیم و به بازدهی کار نیز توجه داشته باشد.

ولایتی در پایان اظهار کرد: امیدواریم این همایش آغازگر گام‌های مهمی در راه توسعه علم، فناوری و نوآوری شده و دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه علم، فناوری و تمدن نوین اسلامی، پیشتاز و پرچمدار باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی علی اکبر ولایتی مشاور امور بین الملل رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست

وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید ضمن تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیرو‌های مسلح به جهت پاسخ دندان شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق گفت: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسئولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیاز‌های صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیرو‌های مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید نمودند.

سردار طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع در جریان این بازدید با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار موثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع گفت: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش پایه و مرز شکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان سپند از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید فخری زاده تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم
  • توجه ویژه صنعت هسته‌ای به فناوری‌های روز دنیا
  • سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شد | داود یونسیان کیست؟
  • دهقانی: زیست‌بوم دانش‌بنیان حامی سپاه درمسیر پیشرفت و اقتدار
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر