Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@08:31:39 GMT

۳۳۵۰۰ استاندارد ملی در ایران تدوین شده است

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۲۶۳۷

۳۳۵۰۰ استاندارد ملی در ایران تدوین شده است

فرزانه انصاری روز سه‌شنبه در مراسم گرامیداشت روز جهانی استاندارد که در سالن اجتماعات مرکز فنی و حرفه‌ای ورمقانی سنندج برگزار شد، اظهار داشت: ۲۵ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی در ایران زیر پوشش استاندارد است.

وی با اشاره به اینکه چهار پژوهشکده در پژوهشگاه استاندارد مستقر است، اضافه کرد: تاکنون ۲۸ هزار و ۲۰۰ پروانه استاندارد اجباری در ایران صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست پژوهشگاه  استاندارد ایران یکی از برنامه‌های سازمان استاندارد را حمایت از تولید دانست و افزود: موتور محرکه رونق تولید بر رقابت‌پذیری، مدیریت کیفیت و استانداردسازی استوار است.

انصاری با بیان اینکه تعداد استانداردهای ملی در کشورهای توسعه یافته به عنوان شاخص توسعه مطرح می‌شود، گفت: ۳۳ هزار و ۵۰۰ استاندارد ملی تاکنون در ایران تدوین شده است.

وی با اشاره به اینکه ایران در سطح جهانی رتبه مطلوبی در استانداردسازی دارد، یادآور شد: تاکنون ۴۵ استاندار بین‌المللی هم توسط سازمان استاندارد ایران تدوین شده است.

سرپرست پژوهشگاه  استاندارد ایران گفت: صنعت کشور باید به سمت تولید محصولات رقابت پذیر حرکت کند که برای قرار گرفتن در این مسیر  رعایت استانداردها امری ضروری است.

۳۵۹ واحد تولیدی در کردستان زیر پوشش استاندارد هستند

مدیرکل استاندارد کردستان هم در این مراسم با اشاره به اینکه طبق قانون تقویت استاندارد وظایف فرابخشی برای سازمان درنظر گرفته شده است، گفت: این قانون به نظام استاندارد اشاره دارد که تحقق آن نیاز به مساعدت دستگاه اجرایی و بخش خصوصی است.

ژیلا یزدانی با بیان اینکه قدم‌های موثری در حوزه استاندارد حلال در کشور برداشته شده است، اظهار داشت:  اگر ایران بتواند  پنج درصد از بازار عرضه محصولات حلال را به خود اختصاص دهد ۲ برابر درآمدهای نفتی می‌تواند کسب درآمد کند.

وی با اشاره به اینکه استاندارد حلال فقط مختص خوراک نیست، بسته بندی، پوشاک و غیره را هم شامل می‌شود، یادآور شد: تنها مرجعی است که می تواند اعطای نشان حلال را صادر کند، سازمان استاندارد است.

مدیرکل استاندارد کردستان اعلام کرد: تاکنون ۲ استاندارد حلال را در استان برای ۲ واحد طیور صادر کرده‌ایم و امیدواریم دیگر واحدهای تولیدی استان هم در این راستا اقدام کنند.

یزدانی گفت: از آنجا که کردستان استانی مرزی است لذا کنترل کیفی واردات و صادرات در آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و اداره‌کل استاندارد با کمک بخش خصوصی در این راستا ارائه خدمت می‌کند.

وی اضافه کرد: هم اکنون ۳۸ آزمایشگاه همکار و یک شرکت تدوین استاندارد مطابق ضوابط استاندارد در این استان فعالیت می‌کنند.

مدیرکل استاندارد کردستان گفت: در حال حاضر ۳۵۹ واحد تولیدی در استان زیرپوشش استاندارد هستند که این واحدها ۷۳۴ فرآورده تولید می‌کنند.

در پایان این مراسم از واحدهای تولیدی نمونه و مسئولان کنترل کیفی نمونه استان تجلیل به عمل آمد.

 شعار امسال روز جهانی استاندارد، استانداردهای ویدئویی خالق صحنه جهانی است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان سازمان ملی استاندارد ایران استاندارد توسعه پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۲۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

طی ۱۹ جلسه حراج حضوری شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران ۲۶۳۶ کیلوگرم شمش مورد معامله قرار گرفته است.

به گزارش مشرق، بیستمین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران درحالی فردا برگزار می‌شود که طی ۱۹ جلسه حراج حضوری شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران ۲۶۳۶ کیلوگرم شمش مورد معامله قرار گرفته است.

طی جلسه معاملاتی روز (یکشنبه) و در دو عرضه عمده و خرد، مجموعا ۳۹۵ قطعه شمش طلای استاندارد از سوی صادرکنندگان عرضه شد که این حراج، با معامله ۱۷۵ قطعه شمش یک کیلوگرمی پایان یافت. میانگین قیمت شمش‌های طلای معامله شده در این روز، ۴ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان به ثبت رسید.

گفتنی است، بر اساس شیوه نامه نحوه برگزاری حراج حضوری شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ارز و طلای ایران مورخ ۹ بهمن ماه ۱۴۰۲، بیستمین جلسه حراج شمش طلای استاندارد، روز سه شنبه چهارم اردیبهشت سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

زمان جلسه حراج از ساعت ۱۲ تا ۱۶ است و وجه الضمان مبلغ ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال (۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال) به ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می‌تواند تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه سوم اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مبلغ وجه الضمان را پرداخت کند.

طبق اعلام مرکز مبادله، مبلغ وجه الضمان باید به حساب واسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران، مشروط به تایید واریز وجه از سوی این مرکز واریز شود.

دیگر خبرها

  • شروع فرآیند انتخاب واحد تولیدی نمونه در خوزستان
  • انجام ۲ هزار و ۴۴۲ نمونه برداری از فرآورده‌های تولیدی در زنجان
  • آغاز بیستمین حراج شمش طلا از ساعت ۱۲ امروز
  • دهه کرامت، فرصت مناسبی برای نمایش الگوی شادی حلال
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • ۲۴۷ فقره استاندارد ملی در سال ۱۴۰۲ تدوین، تجدید نظر و بازنگری شد
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد
  • ۲۴ واحد متخلف در اصفهان ۶ میلیارد ریال جریمه شدند
  • جریمه شش میلیاردی ۲۳واحد متخلف استان در سال ۱۴۰۳
  • معامله ۱۷۵ کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله ایران