Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: با مشارکت خیرین، ۱۰ هزار میلیارد تومان برای نوسازی، تجهیز و احداث مدارس اختصاص خواهد یافت تا فضای بهتری برای تعلیم و تربیت داشته باشیم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم بزرگداشت و آیین ملی هفته پیوند اولیا و مربیان، اظهار داشت: این اجتماع مهم است به جهت اینکه هیچ اتفاق مهمی در آموزش و پرورش نخواهد افتاد مگر با والدین به یک جمع‌بندی مشخص برسیم؛ بنابراین این اجتماع مبارک است چراکه موجب ایجاد دستاورد‌های مهم در تعلیم و تربیت می‌شود و نقش خانواده‌ها را در مدارس نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه باید والدین و مربیان دست به دست یکدیگر بدهند، گفت: باید یک پیوند عمیق همه جانبه در همه سطوح تعلیم و تربیت ایجاد شود و این اتفاق بسیار موثر در حوزه تعلیم و تربیت خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: انسان‌ها در شرایطی به دنیا می‌آیند که چیزی نمی‌دانند و در مسیر یادگیری تمایزاتی ایجاد می‌شود و این تمایزات در جوامع وجود دارد و از این نگاه محصول جریان یادگیری ایجاد می‌شود و هر چه عمیق‌تر و کارسازتر باشد، موقعیت‌ها و ظرفیت‌ها برتر خواهد شد.

حاجی میرزایی با بیان اینکه اختلال در جریان یادگیری، اختلال در جریان زندگی است، گفت: اگر در برهه‌ای از زندگی اختلال ایجاد شود، مثلا اگر نتوانیم درست نفس بکشیم، قطعا بخشی از بدن ما دچار مشکل خواهد شد؛ بنابراین اگر در جریان یادگیری جمعیتی اختلالی ایجاد شود، به طور قطع این اختلال بر حیات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه بروز و ظهور خواهد داشت و بخشی از جامعه در برابر تغییرات گسترده و پرشتاب، قدرت یادگیری را از دست می‌دهند و مهم‌ترین عملیات آموزشی این است که یادگیری را تقویت و ساماندهی کند.

وی خاطرنشان کرد: فرزندان ما در طول زندگی باید نقش‌های مختلفی را ایفا کنند؛ به عنوان فرزند، دانش‌آموز، دوست و پدر یا مادر باید نقش‌های خود را ایفا کنند؛ بنابراین آموزش آن‌ها بسیار حائز اهمیت است.

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: هر لحظه که جریان یادگیری تعطیل می‌شود، ما با مخاطراتی مواجه می‌شویم؛ بنابراین باید پیوند دانش‌آموز، مدرسه و خانواده تکمیل شود تا دچار کاستی و تعطیلی در یادگیری نشویم؛ چراکه کوتاهی در این سو موجب می‌شود که در سویی دیگر آسیب‌های اجتماعی ایجاد شود.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: هرچه میزان گفتگو و تعامل فرزندان با خانواده کاهش پیدا کند، این جمع مستعد آسیب اجتماعی مختلف خواهد شد و این آسیب‌ها یک نسل را تهدید می‌کند، در صورتی که بتوانیم پیوند خانواده‌ها را بیشتر کنیم، قطعا از آسیب‌ها مصون می‌مانیم.

وی یادآور شد: ما تأکید کرده‌ایم که تنها نباید این دیوار حائل بین مدرسه و خانواده برداشته شود، بلکه باید پیوند بین خانواده و مدرسه برقرار شود و مدرسه می‌تواند سمبل پیوند باشد.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: مدرسه کانون یادگیری دانش‌آموزان و خانواده‌های آنهاست و خانواده‌ها مسؤول تربیت فرزندان هستند و آموزش و پرورش نیز در کنار آن‌ها قرار دارد تا این مسؤولیت به درستی انجام شود.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: باید فرزندانمان را در مقابل آسیب‌های اجتماعی تجهیز کنیم و بسیاری از خانواده‌ها حاضر نیستند که این نقش خود را به درستی ایفا کنند؛ برای ارتباط موثر بین خانواده، دانش‌آموز و مدرسه باید مهارت‌های لازم را آموخت و کسب این مهارت‌ها ذاتی نیست.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: همه ما نیازمند هستیم که این مهارت‌ها را به خوبی فرا بگیریم و مهم‌ترین کارکرد انجمن اولیا و مربیان این است که والدین و دانش‌آموزان را تقویت کنند تا بتوانیم یکپارچگی، انسجام و هماهنگی را بین دو قشر برقرار کنیم؛ در غیر این صورت در اهداف تعلیم و تربیت موفق نخواهیم بود.

حاجی میرزایی افزود: خانواده، همکار آموزش و پرورش نیست، بلکه شریک آموزش و پرورش است و در یک هدف هر دو به یک میزان شریک هستند.

وی اضافه کرد: خانواده‌ها و دانش‌آموزان امروز تغییر کرده‌اند و بسیاری از والدین تحصیل‌کرده هستند. بسیاری از آن‌ها می‌توانند در مقام راهبری قرار بگیرند و مدرسه موفق، مدرسه‌ای است که به بازار عرضه و تقاضای موثر برای زیستن و تربیت تبدیل شود.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: غالب بچه‌ها در خانواده‌های کوچکی زندگی می‌کنند و مدرسه به عنوان فضای بزرگی برای آنان است که باید تعامل و همکاری را یاد بگیرند و اینکه خانواده در تعامل با خانواده باشد، جزو کارکرد‌های مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

حاجی میرزایی بیان داشت: بنده به عنوان وزیر آموزش و پرورش، اولین سفر‌های خود را به کرمانشاه و استان‌های سیل‌زده داشتم تا از وضعیت مدارس این استان‌ها مطلع شوم و در این سفر‌ها نکته‌ای توجه بنده را جلب کرد و آن هم مشارکت خیرین در احداث فضا‌های آموزشی مطلوب و فاخر است و بنده به این نتیجه رسیدم که با توجه به اینکه گفته‌ایم مدرسه خانه دوم است و فرزندانمان ساعات مهمی از زندگی خود را در مدرسه می‌گذرانند؛ بنابراین این محیط باید مطلوب‌تر و مجهزتر باشد، ولی تجهیزات ما به میزان کافی نیست.

وی خاطرنشان کرد: امکانات ما در مجموع ۱۵ میلیون دانش‌آموز و ۱۱۰ هزار واحد آموزشی کم است و به لحاظ عدالت آموزشی و در دسترس بودن عدالت کیفیتی یکسان عمل نکرده‌ایم، بنابراین پیشنهاد دادم که تمامی مراکزی که نیاز به تعمیر و احداث دارد در معرض آگاهی مردم قرار بگیرد و جمعی از خیرین قرار شد کمک‌هایی کنند.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: امسال با کمک ۵۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین و همین طور اختصاص ۵۰۰۰ میلیارد تومان از سوی آموزش و پرورش در مجموع ۱۰ هزار میلیارد تومان نسبت به تعمیر و تجهیز فضا‌های آموزشی اقدام خواهیم کرد و تقاضا می‌کنیم همه در این کار مهم مشارکت داشته باشند و این مشارکت از یک سو فضای مناسبی را برای فرزندانمان ایجاد می‌کند و از سوی دیگر فضای تربیتی مناسب‌تری ایجاد می‌شود.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: تمامی اجزای آموزش و پرورش به یاری والدین نیازمند هستند و امیدواریم این موضوع محقق شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نوسازی مدارس تجهیز مدارس مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۲۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاتکلیفی ۶ ساله پروژه ساخت مدرسه در اریسمان بادرود

پروژه ساخت مدرسه در منطقه محروم اریسمان بادرود پس از شش سال هنوز بلاتکلیف بوده و هیچ اقدامی برای اجرایی شدن این پروژه صورت نپذیرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز، با حضور وزیر آموزش و پرورش در 29 دی‌ماه کلنگ مدرسه شش کلاسه در روستای اریسمان به زمین زده شد به نحوی که کلنگ این مدرسه با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان در شهرستان نطنز به زمین زده شد.

یوسف نوری، وزیر وقت آموزش و پرورش در مراسم کلنگ‌زنی مدرسه روستای اریسمان، با قدردانی از خیرین مدرسه ساز، اظهار امیدواری کرد در این مدارس شاهد تربیت دانش‌آموزانی در راستای منویات مقام معظم رهبری و سند تحول بنیادین باشیم.

محمد ظریفی، سرپرست فرمانداری نطنز، رحمت‌الله فیروزی‌پور، نماینده ادوار مردم نطنز و بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان شهرستان نطنز و استان اصفهان در آیین کلنگ‌زنی مدرسه دخترانه روستای اریسمان از سوی وزیر آموزش و پرورش حضور داشتند.

زمین و یک میلیارد تومان هزینه اولیه ساخت این مدرسه از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به آموزش و پرورش اهدا شده و تامین بقیه هزینه‌ها بر عهده اداره کل نوسازی مدارس اصفهان است که مقرر اقدامات لازم صورت پذیرد.

این در حالی است که هیچ اقدامی برای ساخت این پروژه صورت نگرفته است و در حالی این قطعه زمین به مساحت تقریبی 850 متر مربع توسط خیر مرحوم حاج احمد آقا فخری جهت ساخت مدرسه اهداء و در تاریخ 18 بهمن 97 کلنگ‌زنی با حضور عباس رضایی استاندار وقت اصفهان  کلنگ‌زنی شده بود.

این ملک دو بار توسط مسئولین وقت استانی و شهرستانی جهت ساخت پژوهش‌سرای دانش‌آموزی کلنگ‌زنی شد ولیکن متاسّفانه تاکنون هیچ اقدامی جهت ساخت آن صورت نگرفته و بلاتکلیف مانده است و این سوال مطرح بوده که پیگیری این مسأله بر عهده کدام مسئول است؟

محمدرضا عملی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز، اظهار داشت: در سال یک هزار و 400 پس از حضور نوری وزیر وقت آموزش و پرورش به منطقه بادرود و در زمان ریاست آقای عصمتی و با پیگیری‌های آقای فیروزی‌پور نماینده مجلس مقرر شد که یک مدرسه در نقطه محروم منطقه احداث شود.

وی افزود: در نهایت توسط رئیس وقت اداره آموزش و پرورش شهر بادرود روستای اریسمان جهت ساخت مدرسه معرفی و با حضور وزیر وقت آموزش و پرورش کلنگ‌زنی آن انجام که مقرر شده اعتبار ساخت آن از منابع ملی تامین شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش بادرود افزود: اما پس از کلنگ زنی در زمان مهندس نسیمی مدیرکل وقت نوسازی استان و بررسی‌های اولیه زمین معرفی شده از نظر ابعاد به دلیل مثلثی بودن و قرار گرفتن در مسیر سیل و کنار رودخانه مورد تایید قرار نگرفت و اعتباری هم جهت ساخت تخصیص پیدا نکرد.

وی گفت: در آبان ماه سال 1402 و پس از انتصاب مدیرکل جدید نوسازی مدارس استان اصفهان و پیگیری صورت گرفته به منظور بررسی مشکلات منطقه و بازدید میدانی از مدارس و غیره وی از محل ساخت مدرسه مذکور در روستای اریسمان با حضور دو نفر از اعضای شورای اسلامی روستای اریسمان بازدید و نظر خود را  پیرامون ابعاد زمین مثبت اعلام کردند.

عملی تصریح کرد: بعد از بازدید از مدرسه‌ای که جهت تخریب معرفی شده بود آن را ایمن و فعال تشخیص داده و با توجه به آمار کم دانش‌آموز، امکان ساخت مدرسه در اریسمان را منتفی اعلام و مقرر شد مدارس شهید صفدری و شهید موذنی به سیستم گرمایش شوفاژ تجهیز شود.

وی تاکید کرد: نظر بر اینکه نماینده در خرداد سال 1402 در توزیع اعتبار حوزه انتخابیه، دو میلیارد تومان جهت ساخت این مدرسه در روستای اریسمان در نظر گرفته بودند و از طرفی مدیرکل نوسازی مدارس طی مکاتبه با فرمانداری با تخصیص این اعتبار جهت ساخت مدرسه در روستای اریسمان مخالفت و از نماینده درخواست کردند که این اعتبار را جابجا کنو لکن نماینده با جا به جایی این اعتبار موافقت نکردند و نهایتا این اعتبار برای ساخت مدرسه اریسمان به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان اعلام شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش بادرود افزود: پیگیری‌های اداره آموزش و پرورش و بخشداری بادرود و  فرمانداری نطنز جهت تخصیص این اعتبار نتیجه نداده و هیچ اعتباری به منطقه اختصاص نیافته و سازمان مدیریت اعلام کردند فقط 30 درصد اعتبار دولتی محقق شده و اعتبار مذکور در حوزه بهداشت و درمان جهت تکمیل مرکز بهداشتی درمانی شهید شریفیان بادرود هزینه شده است.

وی ابراز داشت: تمامی موارد بالا مستند بوده و مکاتبات و نامه‌ها موجود بوده و اظهارات بی‌پایه و اساسی که بعضا در فضای مجازی به دروغ منتشر شده و آموزش و پرورش را متهم کرده و خاطر همشهریان روستای اریسمان را مکدّر می‌کند، مغرضانه و کذب است.

انتهای پیام/804/

دیگر خبرها

  • احداث ۲۰۰۰ کلاس درس در اردبیل پیش بینی شده است
  • پروژه های نیمه تمام خیرساز در اولویت تکمیل
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • افتتاح و تجهیز خانه کشتی آموزش و پرورش اشترینان
  • انعقاد تفاهم‌نامه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه مشارکتی در شهر قاین
  • بلاتکلیفی ۶ ساله پروژه ساخت مدرسه در اریسمان بادرود
  • سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس تحویل آموزش‌وپرورش قم داده شد
  • فرخ‌رو پارسا نخستین وزیر زن ایرانی در نوروز ۴۸: نخست‌وزیری خیلی هم خوب است و اگر بتوانم می‌شوم/ مدرسه‌ی چهارهزار نفره تاسیس می‌کنم
  • احداث ۱۰۴پروژۀ آموزشی در لرستان
  • ارتقای کیفیت آموزش در مدارس دولتی، اولویت دولت و آموزش و پرورش