Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-24@17:04:14 GMT

پشتیبانی آمازون از پروژه‌های مقابله با دیپ‌فیک

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۳۹۷۷

پشتیبانی آمازون از پروژه‌های مقابله با دیپ‌فیک

ایتنا - پس از اعلام برنامه‌های فیس‌بوک برای مقابله با ویدئوهای جعل عمیق یا دیپ فیک، آمازون هم قصد دارد با این پدیده خطرناک به طور جدی مقابله کند.
پس از اعلام برنامه‌های فیس‌بوک برای مقابله با ویدئوهای جعل عمیق یا دیپ فیک، آمازون هم قصد دارد با این پدیده خطرناک به طور جدی مقابله کند.

آمازون که نگران آلوده شدن خدمات تحت وب و سرویس‌های کلود خود به ویدئوهای جعل عمیق یا دیپ فیک است، هم با جلب همکاری فنی و هم با عضویت در برخی کمیته‌های تخصصی قصد دارد بر چالش مذکور غلبه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از مهر، از سوی دیگر آمازون تعدادی متخصص هوش مصنوعی را جذب کرده تا آنها پشتیبانی‌های لازم را از این شرکت در حوزه مذکور به عمل اورند. آمازون همچنین از پشتیبانی مالی یک میلیون دلاری از گروه‌های تخصصی خبر داده که قصد دارند به پاکسازی سرویس‌های کلود آمازون از ویدئوهای جعل عمیق کمک کنند.

از جمله اشخاص برجسته‌ای که قرار است در این زمینه به آمازون کمک کنند، می‌توان به لورا لیل تکسی از دانشگاه فنی مونیخ و فدریکو لوئیسا وردولیوا از دانشگاه ناپل اشاره کرد.

در عین حال فیس‌بوک نیز تلاش‌های خود برای مقابله با دیپ‌فیک را شدت بخشیده و اولین نمونه ۵۰۰۰ تایی از ویدئوهای جعل عمیق را در اختیار پژوهشگران قرار داده تا مطالعه بر روی شیوه‌های مقابله با این پدیده تسهیل شود. در نهایت قرار است تعداد این ویدئوها به صدهزار واحد افزایش یابد تا برنامه‌های هوش مصنوعی مقابله با جعل عمیق هم بدین شیوه تغذیه شوند.

برخی شرکت‌های بزرگ فناوری و رسانه‌ای هم برای پیشبرد این طرح با فیس‌بوک همکاری می‌کنند که از جمله آنها می‌توان به مایکروسافت، دانشگاه ام‌آی‌تی، نیویورک تایمز و دانشگاه آکسفورد اشاره کرد.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش برای طرفداران شیائومی/ اطلاعات بیشتری از پرچمدار ردمی لو رفت!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ردمی گوشی‌های هوشمند Redmi ۱۳C و Redmi ۱۳C ۵G را در سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۲۳ عرضه کرد. حالا گفته می‌شود این برند درحال‌حاضر روی ردمی ۱۳ معمولی کار می‌کند. گزارشی که اخیراً منتشر شده، تراشه و شماره مدل آن را برای بازارهای مختلف فاش کرده است. علاوه‌براین، اندازه باتری و قابلیت‌های شارژ دستگاه نیز افشا شده است.

برای یادآوری، ردمی ۱۲ ۵G مجهز به اسنپدراگون ۴ نسل ۲ است. انتظار می‌رود که همین تراشه در ردمی ۱۳ ۵G نیز وجود داشته باشد. به گزارش گیزموچاینا و به‌نقل از کاربری به‌نام Experience more در شبکه اجتماعی ویبو، این دستگاه احتمالاً یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی خواهد داشت و از شارژ سریع ۳۳ واتی پشتیبانی می‌کند. یادآور می‌شویم که ردمی ۱۲ ۵G سال گذشته مجهز به همین باتری است، اما از شارژ کندتر ۱۸ واتی پشتیبانی می‌کند.

اسم رمز ردمی ۱۳ ۵G

N۱۹ کد داخلی ردمی ۱۳ ۵G است و گفته می‌شود که اسم رمز آن «Breeze» است. طبق گزارش‌ها، شماره مدل ۲۴۰۶ERN۹CC احتمالاً برای نسخه بازار چین این گوشی است. نسخه هندی آن نیز با شماره مدل ۲۴۰۶ERN۹CI شناخته می‌شود.

نسخه دیگری با شماره مدل ۲۴۰۶۶PC۹۵I ظاهراً در راه هند است. این دستگاه احتمالاً با برند Poco وارد بازار خواهد شد و با نام «Poco M۷ ۵G» عرضه می‌شود. انتظار می‌رود که Redmi ۱۳ ۵G و Poco M۷ ۵G با اندروید ۱۴ مبتنی بر HyperOS وارد بازار شوند. جزئیات دیگری از این دستگاه‌ها هنوز فاش نشده است.

جهت مقایسه، ردمی ۱۲ ۵G دارای صفحه نمایش ۶.۷۹ اینچی ۹۰ هرتز، نمایشگر ال‌سی‌دی از نوع IPS، پشتیبانی از وضوح Full HD پلاس، تراشه اسنپدراگون ۴ نسل ۲، ۸ گیگابایت رم LPDDR۴x و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی است. در زمینه عکاسی، یک دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی در این دستگاه وجود دارد و سیستم دوربین دوگانه ۵۰ + ۲ مگاپیکسلی نیز در پشت گوشی قرار دارد. باید منتظر ماند و دید که ردمی ۱۳ ۵G چه پیشرفت‌هایی نسبت به نسل قبلی خود خواهد داشت.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898536

دیگر خبرها

  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • جزئیات تکان‌دهنده از عملیات پلیس در زیرپوست شهر؛ از انهدام خانه‌های فساد تا مقابله باقاچاق زنان
  • حرکت به سمت مشارکت معنادار و عمیق مردم در ساخت مسکن
  • مردم و تشکل‌های اجتماعی از «طرح نور» حمایت و پشتیبانی کرده‌اند
  • انقلاب آمازون در حوزه بسته‌بندی به کمک هوش مصنوعی
  • خبر خوش برای طرفداران شیائومی/ اطلاعات بیشتری از پرچمدار ردمی لو رفت!
  • آغاز بررسی جزئیات تشکیل «سپند» در مجلس؛ سپند چیست؟
  • کنترل دسترسی کارکنان به شبکه و اهمیت آن برای سازمان‌ها
  • مقایسه شبکه 5 جی با 5.5G
  • انقلاب در بسته‌بندی‌های آمازون