Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درباره سرنوشت کمک‌های مردمی جمع‌آوری شده توسط سلبریتی‌ها توضیحاتی را ارائه کرد.

اسماعیل نجار در خصوص سرانجام وضعیت پول‌هایی که توسط سلبرتی‌ها در فضای مجازی در جریان زلزله کرمانشاه و سیلاب‌های سال جاری جمع‌آوری شد،‌ اظهار داشت: برای اینکه مشخص شود؛ در سیلاب‌های اخیر و زلزله کرمانشاه چه کسی پول‌ها را گرفته و چه کسی نگرفته، با هماهنگی دستگاه قضا این مساله را ساماندهی کردیم و مبالغی را که توسط سلبرتی‌ها در فضای مجازی جمع‌آوری شد؛ حساب و‌ کتاب‌ شده و سرانجام این مبالغ اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در خصوص وضعیت فرونشست زمین در کشور نیز اظهار داشت: با توجه به خشکسالی ممتد در کشور  و تغییر اقلیم و برداشت بی‌رویه از سفره‌های زیرزمینی، بیلان آبی که به سفره‌‌های آب زیرزمینی نفوذ پیدا کرده،  در سال‌های گذشته همواره منفی بوده است.

به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در کرمان برداشت از منابع آبی بالای 1میلیارد و 800 متر مکعب بوده و در مجموع کشور سالانه با 1/1 دهم میلیارد بیلان منفی مواجه بوده استو شرایط در کل کشور نیز اینگونه است.

او ادامه داد: در بسیاری از استان‌های کشور، در دشت‌های مختلف با مساله فروچاله‌ها و فرونشست‌ها مواجه هستیم،‌ برای مثال در همدان فروچاله‌ای به شعاع حدود 30 متر و عمق 70 متر وجود دارد که به دنبال ایمنی بخشی در این مکان هستیم تا کسی داخل چاله نیفتد.

نجار با تاکید بر اینکه مساله فرونشست‌ زمین در بسیاری از نقاط کشور مطرح است، تصریح کرد: فرونشست را در بسیاری از نقاط کشور داریم‌،‌ در تهران نیز مساله فرونشست همچنان مطرح است، اما نسبت به سال گذشته میزان آن کاهش پیدا کرده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: سازمان مدیریت بحران همواره تاکید دارد که مسیرهای مواصلاتی،‌ راه‌آهن و جاده‌ها به صورت دائمی پایش شوند تا دچار حوادث ناشی از فرونشست نباشیم./ایلنا
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۴۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به شهروندان در دستور کار فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک» قرار دارد.

غلامرضا ساکتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اصپاک سامانه جمع‌آوری پسماند در شهر اصفهان است که با هدف جمع‌آوری و ساماندهی مدیریت انواع پسماندها از آبان سال گذشته راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه جمع‌آوری پسماند خشک قابل بازیافت از نخستین گام‌های سامانه اصپاک است، افزود: با توسعه این نرم‌افزار جمع‌آوری پوسته میوه، پسماند الکترونیک، اقلام حجیم و وسایل مستعمل در فازهای بعدی به این اپلیکیشن افزوده شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان تصریح کرد: شهروندان می‌توانند در مقابل تحویل انواع پسماند در سامانه اصپاک، بر اساس امتیازی که از تحویل پسماند دریافت می‌کنند، از خدمات موجود در سامانه استفاده کنند.

ساکتی ادامه داد: انواع بیمه‌های آتش‌سوزی، بیمه حوادث، تخفیف خرید از فروشگاه‌های طرف قرارداد و تخفیف خدمات حمل‌ونقلی از جمله خدماتی است که شهروندان در ازای تحویل پسماند خشک در این سامانه دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه جمع‌آوری پسماند جز ساختمانی به‌عنوان یک خدمت جدید در سامانه اصپاک اضافه خواهد شد، بیان کرد: با تلاش سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان، و برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای توسعه سامانه اصپاک، جمع‌آوری پسماندهای جز ساختمانی نیز با هدف خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به سامانه اضافه خواهد شد.

کد خبر 746126

دیگر خبرها

  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت ایران
  • ثبت‌نام ۸۰۰۰ شهروند تبریزی در سامانه جمع‌آوری پسماند بهروب
  • ۳۵۹ دشت کشور در چالش بحران فرونشست | حفر ۱۱۷هزار حلقه چاه در دشت‌های با نرخ فرونشست
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت کشور
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»
  • عوامل بحران‌آفرین معرفی شوند
  • رئیس سازمان مدیریت بحران : از خط قرمز برداشت از آب‌ های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • آب، زلزله و سازه‌های ناایمن بحران‌های اصلی کشور
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا / تاراج منابع نفتی توسط مدیران حکومتی