Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-24@19:35:28 GMT

ترامپ: کیم به من علاقمند است اما جواب اوباما را نداد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۵۰۱۸

ترامپ: کیم به من علاقمند است اما جواب اوباما را نداد

رئیس‌جمهور آمریکا در تازه‌ترین اظهارنظرات خود علیه دولت پیشین آمریکا مدعی شد که رهبر کره شمالی به او علاقمند است اما به 11 بار تلاش «باراک اوباما» برای تعامل با کیم پاسخی نداده است.

به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته (دوشنبه) مدعی شد که «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی، برقراری ارتباط با وی را به ارتباط با «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا ترجیح می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، ترامپ همچنین مدعی شد که اوباما 11 بار برای برقراری تماس با رهبر کره شمالی تلاش کرد اما هیچ جوابی از سوی وی دریافت نکرد.

ترامپ در حالی از روابط خوب میان کره شمالی با دولت فعلی آمریکا سخن به میان آورده است که چندین دور از مذاکرات رئیس‌جمهور آمریکا با رهبر کره شمالی به دلیل سیاست‌های اعمال فشار واشنگتن به پیونگ‌یانگ، بدون نتیجه مانده است.

بیشتر بخوانید: اسپر: با عربستان درباره رفتار شرورانه ایران اتفاق نظر داریم فیلم/ پایان ماه‌عسل نتانیاهو و ترامپ فیلم/ اقدام تحریک‌آمیز آمریکا در مقابل روسیه

اخیراً نیز، «کیم هیونگ ریونگ»، قائم مقام فرماندهی نیروهای مسلح کره شمالی حاضر در نشست امنیتی پکن گفت که اتخاذ سیاست‌های خصمانه در قبال پیونگ یانگ عواقب جدی دربردارد.

ترامپ در خصوص کیم که تاکنون سه بار با وی دیدار کرده است، گفت: «من او را دوست دارم، او مرا دوست دارد. ما با یکدیگر کنار می‌آییم. من به او احترام می‌گذارم، او به من احترام می‌گذارد».

وی ادامه داد که در حین انتقال قدرت، اوباما به وی هشدار داده بود که جاه‌طلبی‌های هسته‌ای کره شمالی، «بزرگترین معضل است. من نمی‌دانم چطور آن را حل کنم».

ترامپ درباره اظهاراتی که اوباما درباره کره شمالی به وی گفته بود، گفت: «او به من گفت که نمی‌دانم چطور آن (مشکل کره شمالی ) را حل کنم. من گفتم: "آیا اصلا با او تماس گرفتی؟"(او پاسخ داد) نه.»

رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد که در حقیقت اوباما 11 بار برای تماس با کیم تلاش کرده است اما «آن فرد جنتلمن (کیم) پاسخ او را نداده است. اوکی؟ فقدان احترام. اما او جواب تماس مرا می‌دهد».

«بن رودز» سخنگوی شورای امنیت ملی در دوران اوباما یک ساعت بعد از اظهارنظرات ترامپ، در یک پیام توییتری گفت: «ترامپ یک دروغگوی زنجیره‌ای است (دائماً دروغ می‌گوید)» و تأکید کرد که ادعای ترامپ مبنی بر تلاش اوباما برای تعامل با کره شمالی صحت نداشته است.

پیش از این نیز ترامپ ادعاهای مشابهی را مطرح کرده بود و در ماه ژوئن (تیر و مردادماه 97) گفته بود که اوباما خواستار دیدار با کیم بوده است اما دولت وی موفق به برنامه‌ریزی برای این دیدار نشده است.

وی در حین یک کنفرانس خبری ماه ژوئن در سئول و در دیدار با «مون جائه این» رئیس‌جمهور کره جنوبی گفت: «رئیس‌جمهور اوباما خواستار ملاقات (با کیم) بوده است و رئیس کیم با وی ملاقات نکرده است. دولت اوباما برای دیدار التماس می‌کرده است. آنها دائما برای دیدارها التماس می‌کردند و رئیس‌ کیم با وی ملاقات نکرد».

«جیمز کلاپر» مدیر اطلاعات ملی دوران اوباما نیز در برنامه سی ان ان، این طرز تفکر ترامپ را به تمسخر گرفت و گفت: «در تمامی بحث‌ها و گفت‌وگوهایی که در دوران اوباما در خصوص کره شمالی انجام گرفت و من در آن مشارکت داشتم، حتی یک مورد را به یاد نمی‌آورم که اوباما علاقه‌ای به دیدار با رئیس کیم از خود نشان داده باشد».

 دونالد ترامپ و کیم جونگ اون در آخرین دیدار ماه ژوئن خود در منطقه مرزی دو کره  توافق کردند که مذاکرات را از سربگیرند و پس از آن مذاکره‌کنندگان اتمی کره شمالی و آمریکا برای اولین بار از زمان نشست ویتنام، اوایل ماه جاری میلادی در «استکهلم» سوئد دیدار کردند که این مذاکره نیز به شکست منتهی شد و نیمه‌کاره رها شد.

کره شمالی، آمریکا را مقصر شکست مذاکرات استکهلم می‌داند و تهدید کرده که اگر آمریکا پیشنهاد جدیدی را تا پایان امسال ارائه ندهد، برنامه موشکی خود را از سرمی‌گیرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اربعین تحولات عراق تحولات یمن ترامپ کره شمالی رئیس جمهور آمریکا باراک اوباما کیم جونگ اون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۵۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ

یک سناتور آمریکایی اظهار کرد اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، او نمی‌تواند ادامه کمک‌ها به اوکراین را تضمین کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سناتور جمهوری خواه دن سالیوان از ایالت آلاسکا اظهار کرد او نمی تواند ادامه کمک رسانی به اوکراین را تضمین کند اگر ترامپ بار دیگر در ماه نوامبر به عنوان رئیس جمهور کشور انتخاب شود.

وی در مصاحبه با شبکه سی بی اس در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا او می تواند تضمین کند که آمریکا همچنان در کنار اوکراین می ماند اگر ترامپ بار دیگر به کاخ سفید بازگردد؟ گفت: من نمی توانم هیچ چیزی را تضمین کنم اما به راستی خوب است که رئیس جمهور زلنسکی نگاهی به افغانستان بیاندازد زیرا این کشور چیزهای زیادی را از دست داد.

اشاره سالیوان به اظهارات اخیر ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین پس از تصویب بودجه کمکی حدود 61 میلیارد دلاری در کنگره آمریکا برای این کشور در مقابله با روسیه است. زلنسکی پس از تصویب این بودجه گفته بود: اختصاص بودجه برای کمک به اوکراین، نشان می دهد که کشورش افغانستان دوم نیست و آمریکا در کنار اوکراین ایستاده است.

سالیوان ادامه داد من فکر می کنم ما باید به شرایط اوکراین نگاه کنیم. من قویا معتقدم به دلیل ضعف دولت بایدن، آنها هر ساله هزینه های دفاعی را در بودجه کشور کاهش دادند. سیاست های انرژی آنها نیز منعکس کننده ضعف آنهاست و خروج ناشیانه آمریکا از افغانستان، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را به حمله به اوکراین، تشویق کرد.

این در حالی است که مجلس نمایندگان با 311 رای موافق و 112 رای مخالف در نهایت کمک 60.84 میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کرد.

این لایحه اکنون به مجلس سنا که تحت کنترل دموکرات‌ها است فرستاده خواهد شد و به احتمال زیاد در آنجا مورد تایید متحدان دولت جو بایدن قرار خواهد گرفت.

این طرح ماه‌هاست به دلیل مخالفت شدید برخی قانون‌گذاران جمهوری‌خواه در کنگره بلاتکلیف مانده بود.

این کمک‌ها به معنی تامین مهمات توپخانه و موشک‌های دفاع هوایی خواهد بود. دولت کی‌یف، که به شدت به این کمک‌ها نیاز دارد، بارها از کنگره آمریکا خواسته آن را تصویب کند چرا که این کمک‌ها را مسئله مرگ و زندگی برای اوکراین اعلام کرده است.

همچنین مجلس نمایندگان آمریکا کمک 26.38 میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی را با 366 رای موافقت در مقابل 58 رای مخالف به تصویب رساند. علاوه بر این، 8 میلیارد دلار برای کشورهای دوست و متحد آمریکا در حوزه هند-اقیانوس آرام شامل تایوان، و مبلغی نیز برای کمک های بشردوستانه برای غیرنظامیان غزه و دیگر مناطق درگیر جنگ اختصاص داده شد. همچنین قوانینی مربوط به امنیت ملی آمریکا از جمله ممنوعیت احتمالی شبکه اجتماعی تیک تاک، تصویب شد.

در همین حال سناتور جمهوری خواه ران جانسون از ایالت ویسکانسین، مجلس نمایندگان آمریکا را به دلیل تصویب لوایح کمک های خارجی مورد انتقاد قرار داد و گفت: کنگره پولی را برای این لوایح اختصاص داده که ما نداریم.

وی در جریان یک مصاحبه افزود: آمریکا به جای ارسال کمک های خارجی به کشورهای دیگر باید بر تضمین امنیت مرزهای خود تمرکز کند.

این در حالی است که دونالد ترامپ نیز در ماه های اخیر درباره ارسال کمک ها به اوکراین ابراز تردید کرده  و اظهار داشته که حمایت از اوکراین منافع حیاتی آمریکایی ها نیست. با این حال ترامپ در دیدار با مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان موافقت خود را با اعطای کمک ها به اوکراین به صورت وام، اعلام کرده است.

پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجیپیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده 6 ژانویه برای ترامپبهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • مقاومت ژاوی در تمرین: جواب هیچکس را نداد
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است