Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعباس پورسیدی روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران افزود: تیرماه سال جاری فراخوان جذب کارشناس و نیروهای متخصص در کانون کارشناسان رسمی دادگستری بر اساس نیاز کشور اعلام شد و ۴۹ هزار و ۱۳۴ نفر برای شرکت در این آزمون نام نویسی کردند که از این تعداد هزار و ۸۵۴ نفر از استان کرمان هستند و بیش از ۲۰۰ نفر پذیرفته می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: حداقل سن برای متقاضیان عضویت در کانون کارشناسان رسمی دادگستری ۲۵ سال است و افراد با پنج سال سابقه می تواند در آزمون شرکت کند.

رئیس هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان کرمان ادامه داد: این کانون بر اساس قوانین و مقررات موضوعه کانون و با نظارت قانونی و مستمر بر عملکرد کارشناسان تحت پوشش و با رعایت صرفه و صلاح متقاضیان و توجه خاص به صیانت از حقوق بیت المال از آمادگی کامل برخوردار است به گونه ای که هم اکنون به عنوان یکی از توانمندترین مراکز علمی تخصصی در راستای برقراری حق و عدالت در خدمت مراجع قضایی و دستگاه نظارتی و اجرایی است.

رئیس هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان کرمان، تعداد ارجاعات به کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان کرمان را از ابتدای سال ۹۸ تا آخر مهر سال جاری هزار و ۸۸۹ مورد و این آمار را در سال گذشته سه هزار و ۵۹۶ مورد اعلام و تصریح کرد: تعداد نامه های اداری ارجاع شده به این کانون نیز طی این مدت چهار هزار و ۵۳۸ مورد بوده است.

وی حوزه های کارشناسی کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان کرمان را در هشت منطقه که منطقه اول این کانون کرمان، منطقه دوم راین، شهداد، گلباف و ماهان، منطقه سه انار و رفسنجان، منطقه چهار کوهبنان، راور و زرند، منطقه پنج بافت، رابر و ارزوئیه، منطقه ۶ بردسیر، سیرجان و شهربابک، منطقه هفت جیرفت، رودبار، عنبرآباد، فاریاب، کهنوج، قلعه گنج و منوجان و منطقه هشت را شامل شهرهای بم، ریگان، فهرج و نرماشیر عنوان کرد.

پورسیدی، تعداد کارشناسان منطقه یک، ۲ و سه را به ترتیب ۳۳۷، ۳۵ و ۸۴ نفر اعلام کرد و افزود: کارشناسان مناطق چهار، پنج و ۶ نیز به ترتیب ۵۲، ۴۰ و ۱۲۴ نفر است و در منطقه هفت و هشت نیز ۸۷ و ۴۲ کارشناس رسمی دادگستری حضور دارند.

وی همچنین تعداد کارشناسان فعال در گروه های مختلف منابع آب و معادن را ۶۹ نفر، گروه ارزشیابی اموال منقول هفت مورد، گروه امور پزشکی و غذایی ۱۲ نفر، در گروه امور مالی ۹۷ نفر و در گروه امور وسائط نقلیه ۱۸ نفر اعلام کرد.

وی همچنین گفت: در گروه راه و ساختمان و نقشه برداری کانون کارشناسان رسمی دادگستری نیز ۲۲۸ نفر، در گروه صنعت و فن ۱۱۳ نفر و در گروه فنون هنری چهار کارشناس ارائه خدمت می کنند.

رئیس هیات مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان کرمان، تعداد کارشناسان کشاورزی و منابع طبیعی را نیز ۲۰۶ نفر اعلام کرد و افزود: ۱۶ و ۳۱ کارشناس نیز به ترتیب در گروه های خدمات اداری و عمومی و ایمنی و حوادث کانون رسمی کارشناسان دادگستری فعالیت دارند.

وی وظایف و اختیارات شورای عالی کارشناسان دادگستری را شامل انجام اقدامات لازم برای ارتقا سطح خدمات کارشناسی از طریق سیاستگزاری، برگزاری دوره های آموزشی، باز آموزی و گردهمایی عنوان کرد.

وی افزود: تدوین مقررات و ضوابط صلاحیت علمی و فنی متقاضیان کارشناسی و نیز ضوابط ارتقا صلاحیت علمی جغرافیایی و نقل و انتقال کارشناسان رسمی برابر مقررات این قانون از دیگر وظایف و اختیارات شورا است.

پورسیدی ادامه داد: تدوین نظام نامه های مربوط به تشکیل و شرح وظایف کمیسیون های مشورتی علمی و فنی و سایر کمیسیون های خاص، تعیین تعرفه عضویت و پیشنهاد حق الزحمه کارشناسی به منظور ارائه به مراجع ذیربط و بررسی و تصویب یا رد پیشنهادت کانون ها در محدوده ضوابط و مقررات و تدوین و تصویب نظام نامه های مالی معاملاتی و استخدامی کانون ها از دیگر قوانین و مقررات کارشناسان رسمی دادگستری است.

وی تعداد رشته های کارشناسی مشغول به فعالیت در کانون کارشناسان رسمی دادگستری در کشور را ۷۲ رشته عنوان کرد و گفت: این در حالی است که ۴۶ رشته تخصصی در استان کرمان کارشناس دارد.

وی با بیان اینکه کانون کارشناسان رسمی دادگستری در تمام رشته ها عضو دارد گفت: این کانون در ۲۶ رشته تخصصی در کرمان عضو ندارد.

عضو هئیت مدیره و عضو شورای عالی کارشناسان کشور نیز گفت: هزار و ۸۵۴ نفر در آزمون جذب نیروهای متخصص در کانون کارشناسان رسمی دادگستری شرکت کرده اند که افزون بر ۲۰۰ نفر در ۷۲ رشته پذیرفته می شوند.

محمد زنگی آبادی بیان کرد: در ۳۱ استان کشور کانون کارشناسان رسمی دادگستری به صورت مستقل فعال است.

وی با بیان اینکه کانون کارشناسان رسمی دادگستری با بیش از ۷۰ سال سابقه خدمت در جامعه و دستگاه قضائی کشور از وجود کارشناسان در رشته های مختلف بهره می برد.

عضو شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری کشور گفت: شورای عالی کارشناسان کشور متشکل از ۱۸ عضو است و انتخاب اعضا توسط کارشناسان کشوری در دوره چهار ساله انتخاب می شود.

زنگی آبادی، زمان برگزاری آزمون پذیرش کارشناس را در کانون کارشناسان رسمی دادگستری ۲۹ آذر اعلام کرد و اظهار داشت: سه نوع کارشناسی به کانون کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع می شود و اجاعات در این کانون توسط مردم، ادارات و دادگستری به کارشناسان انجام می شود و این افراد طبق ضوابط و قاون حق الزحمه دریافت می کنند.

وی تصریح کرد: بر اساس قانون دستورالعمل های شورای عالی برای کانون لازم الاجرا است.

بازرس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان کرمان نیز به انجام کارشناسی رایگان برای افرا نیازمند توسط کارشناسان این کانون اشاره کرد و گفت: طبق قانون این کانون هر کارشناس سه فقره کارشناسی را به صورت رایگان انجام می دهد.

محمود صادقی گوغری افزود: کارشناسان رسمی دادگستری در هفته قوه قضائیه و روز کارشناس نیز به صورت رایگان به پرونده ها رسیدگی می کنند.

وی بیان کرد: همچنین تعدادی از کارشناسان کانون کارشناسان رسمی دادگستری جزو خادمیاران آستان قدس رضوی هستند که مشاوره و کارشناسی افراد مستمند را به صورت رایگان انجام می دهند.

کانون کارشناسان رسمی دادگستری افزون بر ۷۰ سال سابقه خدمت دارد.

سابقه استفاده از وجود کارشناسان رسمی دادگستری در دستگاه قضائی به سالها قبل از ۱۳۲۰ بر می گردد و در سال ۵۸ قانون استقلال کانون کارشناسان رسمی دادگستری به تصویب شورای انقلاب رسید.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری کرمان ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۵۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع برخی از قوانین، موجب سنگ اندازی در تولید می‌شود

 

 

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی به همراه دادستان مرکز استان کرمان در بازدید از کارخانه تولید روغن نباتی در جمع هیئت مدیره و کارکنان کارخانه روغن نباتی گفت: با توجه به اینکه امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، دستگاه قضایی در سطح کشور و استان برنامه‌هایی را برای حمایت و تحقق شعار سال دارد و از سرمایه گذاری‌های مردم در بخش تولید حمایت خواهد کرد.

وی افزود: سیستم قضایی استان کرمان، گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات واحد‌های تولیدی دارد و تا حد امکان به رفع موانع تولید کمک خواهد کرد.

 

نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان با اینکه مردم ظرفیت بسیار خوبی برای مشارکت در تولید دارند، گفت: این موضوع آنچنان اهمیت دارد که موجب شده است تا مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از مردم درخواست کنند تا سرمایه خود را در زمینه جهش تولید و کارآفرینی به کار گیرند و در مقابل لازم است تا مسئولان زمینه مشارکت در سرمایه گذاری را تسهیل و فراهم کنند.‌

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وی افزود: با توجه به شعار سال لازم است تا مسئولان و مردم در کنار یکدیگر به افزایش و جهش تولید کمک کنند و این موضوع یکی از اولویت‌های دادگستری استان کرمان در سال پیش رو خواهد بود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حجت الاسلام حمیدی تصریح کرد: در سال‌های پیش، ظرفیت تولید این کارخانه بسیار بیشتر از اکنون بوده است و طبق گزارشات در دهه ۹۰ سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن تولیدی داشته است؛ اما بنا به مشکلاتی که برای این واحد تولیدی به وجود آمد، هم اکنون سالانه ۷۰ هزار تن تولید روغن دارد و امیدواریم که این کارخانه با کمک مسئولان بتواند طی امسال بر مشکلات موجود فائق آید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وی بیان داشت: از آنجایی که واحد‌های تولیدی قدیمی‌تر دارای ابزارآلات و ماشین آلات قدیمی‌تر هستند و نیاز به حمایت‌های مالی دولت دارند تا با دریافت تسهیلات بتوانند ماشین آلات کارخانه خود را به روز کنند و توان رقابت با رقبای جدید خود در بازار را داشته باشند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

رئیس دادگستری کرمان افزود: این کارخانه در ۳ شیفت کاری کار می‌کند و ۴۳۰ نفر مشغول به کار هستند و لازم است دولت تسهیلات مناسب در اختیار این کارخانه قرار دهد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

صنایع بزرگ در کرمان لوازم مصرفی خود را از داخل استان تهیه کنند

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وی با بیان اینکه لازم است صنایع داخل استان از همدیگر حمایت کنند، افزود: بایستی برای رونق وضعیت اقتصادی استان کرمان، صنایع بزرگ در کرمان لوازم مصرفی خود را از داخل استان تهیه کنند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی با اشاره به این موضوع که مسئله اشتغال و تولید اهمیت بسیاری دارد، گفت: امروز مسئله مهم کشور ما، مسئله اقتصادی است و برای رفع مشکلات اقتصادی باید توجه ویژه‌ای به واحد‌های تولیدی در کشور انجام شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وی ادامه داد: استان کرمان ظرفیت‌های تولیدی زیادی در بخش‌های صنعت، معادن و کشاورزی دارد و اگر از حداکثر ظرفیت‌ها استفاده شود، بخش زیادی از مشکلات اقتصادی استان و حتی کشور رفع خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ویرئیس کل دادگستری استان کرمان افزود: متاسفانه با وجود نیروی انسانی، امکانات و منابع بسیار در استان از تمام ظرفیت‌های موجود بهره گیری مناسب نشده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وی از حل مشکلات واحد‌های تولیدی زیادی طی پارسال در قالب ستاد اقتصاد مقاومتی استان خبر داد و گفت: هر واحد تولیدی در استان که برای تولید خود با موانعی مواجهه باشد دادگستری استان این آمادگی را دارد تا از آن واحد صنعتی حمایت‌های حقوقی و قضایی کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

عالی‌ترین مقام قضائی استان با بیان این مطلب که کارخانه روغن گلناز با مشکل حمل و نقل و ارسال کالا‌های تولیدی خود به سایر استان‌ها مواجهه است، گفت: در جلسه آینده ستاد اقتصاد مقاومتی مشکلات و موانع پیش روی کارخانه گلناز مطرح می‌شود و برای حل مشکلات موجود با کمک دیگر نهاد‌های مسئول چاره اندیشی خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وی افزود: هر مشکلی که واحد‌های تولیدی در استان دارند دستگاه قضایی این آمادگی را دارد که با تمام تلاش مسائل را حل و فصل کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 در این نشست که قویدل، معاون احتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری نیز حضور داشت، اعضای هیئت مدیره کارخانه و جمعی از کارگران نیز به بیان خواسته ها، مشکلات و چالش‌های واحد تولیدی خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • زمان برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۳ مشخص شد
  • راه اندازی هیئت صلح جانبازان
  • وضع برخی از قوانین، موجب سنگ اندازی در تولید می‌شود
  • وضع برخی قوانین موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود
  • حمایت از واحدهای تولیدی استان کرمان
  • کانون پرورش فکری، دوستدار کودکان و نوجوانان محلات حاشیه‌نشین
  • تغییر موازنه قوا در منطقه غرب آسیا به نفع ایران
  • فعالیت های کانون مساجد در مازندران توسعه می یابد
  • گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی در یاسوج