Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری‌ صدا و سیما مرکز مازندران نوشت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در آیین بهره‌برداری از این مرکز گفت: این بخش نخستین بخش دانشگاهی و مجهز در شمال کشور است که به شناسایی و درمان اختلالات خواب می‌پردازد.

عباس موسوی افزود: برای تجهیز و نوسازی این مرکز ۲ میلیارد تومان هزینه شده است.

او گفت: راه‌اندازی بخش تخصصی تشخیص و درمان اختلالات خواب زمینه همکاری گروه‌های بالینی به‌خصوص گروه روان‌پزشکی، روان‌شناسی و علوم اعصاب دانشگاه را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



موسوی در ادامه بیان کرد: در این مرکز اختلالات رفتاری خواب شامل حرف زدن، راه رفتن، بی‌خوابی، کم‌خوابی، وحشت و کابوس، پرخوابی، دندان‌قروچه، شب‌ادراری، اختلالات حرکتی اندام‌ها و برخی اختلالات خواب در بیماران مبتلا به فشار خون و دیابت درمان می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: با تجهیزات این مرکز امکان تست خواب برای افراد بالای ۱۳ سال فراهم شده است.  

کد خبر 459950 برچسب‌ها خواب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۵۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گردشگری سلامت در چهارمحال و بختیاری در دستور کار است

به گزارش خبرنگار مهر، علی مختاری پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد، اظهار کرد: استان چهارمحال و بختیاری با جمعیت تحت پوشش بیش از یک میلیون نفر دارای ۱۲ بیمارستان است که یکی از این بیمارستان‌ها خصوصی، یک بیمارستان تأمین اجتماعی و ۱۰ بیمارستان نیز دولتی هستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: در چهارمحال و بختیاری ۱۷۹۶ تخت بیمارستانی فعال وجود که از این تعداد ۱۵۵۷ تخت دانشگاهی و ۲۳۹ تخت نیز غیر دانشگاهی هستند همچنین ۱۰۱ مرکز ICU و ۵۲ دستگاه CCU در استان وجود دارد.

وی ادامه داد: راه‌اندازی تنها بخش پیوند کبد غرب شهرکرد در بیمارستان کاشانی شهرکرد، راه‌اندازی مرکز ناباروری سطح ۲ لردگان، پوشش بیمه برای زوجین نابارور و پیگیری نشان‌دار کردن زوجین نابارور در سامانه بیمه، راه‌اندازی گردشگری سلامت برای اولین بار در بیمارستان کاشانی شهرکرد، راه‌اندازی پنج دستگاه MRI در بیمارستان‌های استان و… از جمله اقدامات مجموعه درمان استان بوده است.

مختاری عنوان کرد: رادیوتراپی، CT آنژیوتراپی و… به عنوان تجهیزات جدید خریداری شده و پیش‌بینی می‌شود در سال جدید در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: در چهارمحال و بختیاری ۱۸۷ پزشک متخصص و ۲۳ پزشک عمومی در قالب طرح دولت سیزدهم جذب شده است.

وی تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری یکی از دو استان در کشور بود که مجوز گردشگری سلامت را نداشت اما این مجوز در سال جاری برای استان دریافت شد که این مهم در استان یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درآمدزایی داشته و در آینده نیز به صورت جدی پیگیر توسعه گردشگری سلامت استان خواهیم بود.

کد خبر 6084390

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • بررسی فقهی، پزشکی عبادات و عقود افراد دارای اختلالات گفتاری
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران
  • فعالیت‌های سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشریح شد
  • توسعه گردشگری سلامت در چهارمحال و بختیاری در دستور کار است