Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دفتر بیابان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور از ایجاد ۲ میلیون هکتار جنگل دست کاشت در کشور برای مقابله با پدیده بیابان‌زایی در کشور خبر داد و گفت: طرح‌های مقابله با بیابان‌زایی باید با بافت مناطق بیابانی متناسب‌سازی شود. ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۳ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، غلامرضا اباذری بعدازظهر امروز در بازدید از اجرای طرح پژوهشی مالچ گیری در گرمسار استان سمنان با اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران و مواجه بودن کشور با پدیده‌ای به نام بیابان‌زایی اظهار داشت: طرح‌های مختلفی از سوی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور برای مقابله با این پدیده در حال انجام است که از جمله آن‌ها بوته کاری، نهال‌کاری، کاشت جنگل‌های دست کاشت، مدیریت هرز آب و مراقبت و آبیاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: باید در اجرای طرح‌های مقابله با بیابان‌زایی در کشور با بافت مناطق بیابانی متناسب‌سازی انجام شود.

معاون دفتر بیابان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بیان داشت: شناسایی کانون‌های بحرانی فرسایش بادی در مناطق در معرض خطر از جمله فعالیت‌های این سازمان برای مقابله با دیده بیابان‌زایی محسوب می‌شود.

خراسان جنوبی از نظر شدت بیابان زایی در جایگاه پنجم کشور استغبار محرومیت بر چهره شرقی‌ترین شهر استان اصفهان؛ یاری جهادگران به اهالی خور و بیابانک300 هکتار از روستاهای استان اصفهان به همت بسیج سازندگی بیابان‌زدایی شداعتبارات اجرای طرح‌های آبخیزداری و بیابان‌زدایی استان کرمان 2 برابر شد

اباذری افزود: طرح مالچ ریگی از طرح‌های است که در مناطق مسطح، در مسیر فرسایش و دارای خاک پفکی و شور قابل‌اجرا است و بر این اساس باید گفت نمی‌توان در مناطق بیابانی که شن و ماسه رسوب می‌کند، طرح مالچ ریگی را به اجرا درآورد.

وی طرح مالچ ریگی را از راهکارهای مقابله با بیابان‌زایی عنوان کرد و بیان داشت: این طرح در دنیا طرحی قابل‌اجرا و شناخته‌شده است.

معاون دفتر بیابان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اجرای طرح پژوهشی مالچ ریگی برای نخستین بار در کشور در غرب استان سمنان گفت: این طرح شرایط اجرا در مناطق بیابانی مشابه شرایط سمنان را دارد.

اباذری بیان داشت: در حال حاضر کارشناسان اداره کل منابع طبیعی استان سمنان موفق شدند شیوه مناسب پاشیدن ریگ در مناطق بیابانی با انجام فعالیتی تحقیقاتی و پژوهشی را فرا گیرند.

انتهای پیام/ ت

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۵۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آتش بُر در روستای بیشه

لطفعلی بیرانوند در بازدید از عرصه‌های طبیعی این شهرستان اظهار کرد: طرح احداث آتش بُر در سپیددشت مسیر راه آهن تا تنگ هفت، روستای گازه، روستای بیشه، خان آباد، صیدنر، زالیاب و... از طریق شخم زدن مناطق جنگلی و شخم زدن در کنار درختان، مناطق حساس و... در حال اجرا است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه در مسیر جاده‌ها یکی از عوامل حریق بی‌احتیاطی در پرت کردن فیلتر سیگار است، احداث این آتش‌بُرها از سرایت آتش‌سوزی به داخل مزارع کشاورزی و همچنین درختکاری‌ها و مناطق جنگلی جلوگیری می‌کند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خرم‌آباد با اشاره به اینکه جنگل‌ها و مراتع از مهم‌ترین و باارزش‌ترین منابع طبیعی هستند و نقش اساسی در تأمین نیازمندی‌های انسان (اکسیژن، آب، مواد غذایی و دارو) دارند افزود: منابع طبیعی تجدیدشونده (جنگل‌ها و مراتع) در توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه نقش مهمی دارد و باید بیش از پیش مورد توجه سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان کشور قرار گیرد.
بیرانوند تصریح کرد: از تمام همشهریان و طبیعت‌دوستان تقاضا می‌شود در صورت مشاهده هر گونه تخریب، تصرف و آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع با شماره تلفن ۱۵۰۴ امداد جنگل و مرتع نیرو‌های یگان حفاظت اداره منابع طبیعی استان لرستان را یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • اعلام تعهد اشتغال زایی امسال در استان سمنان
  • ۵۳ شهرک جدید در نقاط مختلف کشور ایجاد می‌شود
  • کاشت یک میلیارد درخت راه حلی موثر برای مقابله با بیابانزایی
  • جزییات حمله مسلحانه به منزل جنگل‌بانان آملی
  • رفع تصرف پنج هکتار عرصه ملی شهرستان بویراحمد از سودجویان
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه
  • افزایش 5 برابری کاشت کلزا در مهاباد
  • کاشت ۴ هزار گل در هفشجان به مناسبت هفته زمین پاک