Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-20@01:11:17 GMT

۵۰۰ دستگاه تاکسی فرسوده نوسازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۶۰۲۰

۵۰۰ دستگاه تاکسی فرسوده نوسازی می‌شود

​مدیرعامل ایران‌خودرو از آمادگی این شرکت برای تحویل ۵۰۰ دستگاه تاکسی‌ نو جایگزین تاکسی‌های فرسوده و تست موتور EF۷ دوگانه‌سوز روی خودروی ون خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، امروز (سه‌شنبه) مراسم امضای تفاهم‌نامه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و آغاز تحویل خودروهای تاکسی مطابق ماده ١٢ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این مراسم «فرشاد مقیمی» گفت: در حال حاضر  ۵۰۰ دستگاه تاکسی تولیدی ایران خودرو آماده تحویل به رانندگان است. برای نوسازی ناوگان دیزل نیز جلساتی داشته‌ایم و قرار شده است به زودی هفته‌ای پنج دستگاه اتوبوس نو جایگزین اتوبوس‌های فرسوده شود.


 
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به تردد ٧٠٠٠ ون فرسوده در سطح شهر، اظهار کرد: ۲۵۰ دستگاه ون را می‌توانیم با شرایط گذشته تحویل دهیم. طبق تفاهم‌نامه‌ای که با شهرداری داشته‌ایم به زودی ون جدید با موتور EF۷ برای نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور به بازار خواهد آمد. موتور EF۷ دوگانه‌سوز روی ون‌ها در حال تست است و به زودی طی تفاهم‌نامه با شهرداری تهران این محصول جدید را به بازار ارائه خواهیم کرد. علاوه‌ بر این تقویت ناوگان مینی‌بوس کشور باید انجام شود و به همین دلیل ۱۰۰ دستگاه مینی‌بوس آرین آماده تحویل شده است و این تعداد قابل افزایش تا ۲۰۰ دستگاه نیز خواهد بود.

 

مقیمی همچنین در موضوع نوسازی خودروهای فرسوده حاضر در شبکه حمل و نقلی کشور گفت: مطابق تفاهمی با شهرداری‌های مختلف کل کشور، با صرف هزینه‌های اندک و با استفاده از ظرفیت‌های داخلی حدود ۶۰۰۰ خودرو در این سیستم نوسازی خواهند شد.

 

همچنین «محسن پورسیدآقایی» گفت: سال گذشته ایران خودرو تنها ۶۰۰ دستگاه برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده تهران تحویل داد و امروز ۵۰۰ دستگاه تحویل تاکسیرانان می‌شود. اگر به دنبال افزایش استفاده مردم از حمل و نقل عمومی هستیم باید خدمات اجتماعی مناسبی به مردم ارائه کنیم و در این میان منابع مالی نقش کلیدی ایفا می‌کنند.


 
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ابراز امیدواری کرد: تا پایان امسال، ۱۰ هزار دستگاه تاکسی از سوی ایران خودرو به تهران و سایر شهرها تحویل شود. همچنین قرارداد تولید هزار دستگاه اتوبوس با ایران خودرو دیزل از محل منابع اوراق مشارکتی که وزارت کشور اختصاص داده، منعقد خواهد شد.

 

«مرتضی ضامنی»  نیز در این مراسم با بیان اینکه در حال حاضر تعداد تاکسی‌های فرسوده کشور در حدود ١۵٠ هزار دستگاه است؛ گفت:  این رقم تاکسی‌های فرسوده تا پایان سال جاری به ١٩٢ هزار دستگاه و تا سال ١۴٠٠ به ٢۴٢ هزار دستگاه هم خواهد رسید. کار در حوزه نوسازی تاکسی های فرسوده از سال ٩۴ آغاز شد. فی‌مابین دستگاه‌های مختلف کشور از جمله سازمان توسعه نوسازی حمل و نقل کشور، شرکت خودروساز و بانک‌های عامل همکاری اتفاق افتاده و طرح نوسازی ١٠٠٠ دستگاه تاکسی فرسوده آغاز شده است. قرار بوده است که ٧۵ هزار دستگاه تاکسی فرسوده را از رده خارج و ۶۴ هزار دستگاه را جایگزین کنیم که با توجه به مشکلات اقتصادی و موانعی که در تولید ایجاد شد، روند کار کند شد.

 

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور افزود: افزایش در حدود ١١٠ درصدی قیمت خودرو، موانع تولید خودروسازی و مشکلات ناشی از کمبود منابع مالی از جمله موانع بوده که با اجرای ماده ١٢ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر می‌توان اضافه پرداخت بابت افزایش هزینه‌های خودرو را تامین کرد. همانطور که در صنایع دفاعی با حضور متخصصین توانستیم به تکنولوژی‌های برجسته  دست پیدا کنیم، در ایران خودرو نیز که نیروهای متخصص بسیاری را در خود جای داده، می‌توان به نتایج خوبی دست پیدا کرد و رسید، ضمن اینکه با توجه به اینکه در سیستم حمل و نقل یک و نیم برابر متوسط جهانی مصرف‌کننده هستیم، جای این است که زمینه‌های اصلاح فراهم شود.

 

همچنین «علیرضا قنادان»  اظهار کرد: در شهر تهران ۷۰ هزار دستگاه تاکسی فعالیت دارند که متوسط سن این ناوگان هفت سال است. تا پایان سال گذشته ۲۵ هزار دستگاه تاکسی شهر تهران در سن فرسودگی به سر می‌بردند که این آمار تا پایان امسال به ۳۵ هزار دستگاه افزایش خواهد یافت.

 

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران افزود: ۷۰۰۰ دستگاه از این تاکسی‌ها ون هستند که همگی بالای ۱۰ سال داشته و فرسوده‌اند، بر این اساس یکی از نیازهای جدی تهران نوسازی خودروهای ون است. روزانه به طور متوسط در هر تاکسی ۶۰ نفر سوار و پیاده می‌شوند، لذا امیدواریم ظرفیت تولید تاکسی از سوی شرکت‌های خودروساز افزایش یابد. با امضای تفاهم‌نامه امروز نخستین بار است که برای تاکسی‌ها از تسهیلات ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر استفاده می‌شود و هر دستگاه تاکسی ۴۰ میلیون تومان وام با بهره چهار درصد دریافت خواهد کرد.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین زائران اربعین حسینی مسجد اربعین ۹۸ حب الحسین یجمعنا مرز بین المللی شلمچه منطقه آزاد اروند کربلا پورسیدآقایی ایران خودرو تاکسیرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده

مدیر طرح خودرو‌های برقی وزارت صنعت معدن تجارت از واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور طی ۳ ماه آینده خبر داد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزرای دانشجو، حسن کریمی سنجری مدیر طرح خودرو‌های برقی وزارت صنعت معدن تجارت در مصاحبه با رادیو گفت: در حال حاضر ۲۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی از گمرک ترخیص شده که در سه ماه آینده ۸ تا ۱۰ هزار خودرو‌های برقی که بخشی از آن‌ها در حال حمل و ترخیص است در معرض واگذاری قرار می‌گیرد.

وی گفت: مجموع خودرو‌های سواری که تا سه ماه آینده به بازار عرضه می‌شود بین ۸ تا ۱۰ هزار خودرو است که به دنبال ایجاد شرایط تحویل آن به ناوگان عمومی هستیم.
کریمی سنجری تصریح کرد: خودروی برقی نسبت به خودروی بنزینی حدود سالانه ۸ تا ۱۰ هزار لیتر بنزین صرفه جویی می‌کند، زیرا برق را می‌توان از منابع تجدید پذیر به دست آورد، ولی نمی‌توان بنزین را از منابع دیگر تامین کرد.

وی اظهار کرد: اگر قرار باشد با سوخت‌های فسیلی برق تولید کنیم می‌توانیم منشا آلودگی را به خارج از شهر‌ها ببریم و دیگر تاکسی‌ها در شهر تولید آلودگی نمی‌کنند.
مدیر طرح خودرو‌های برقی وزارت صنعت معدن تجارت بیان کرد: در اینجا باید به رانندگان تاکسی یارانه و کمک ارایه کنیم و بخشی از سودی که دولت ناشی از صرفه جویی به دست می‌آید را به شکل بلاعوض به رانندگان تاکسی بدهد.

وی گفت: وزارت صمت همیشه به دنبال فرهنگسازی و نهادینه کردن این امر است، ولی وقتی ناوگان حمل و نقل عمومی را به خودروی برقی مجهز کنیم نیازمند توسعه ایستگاه‌های شارژ هستیم. اگر شرایط شارژ فراهم باشد مردم ما علاقه‌مند هستند که خودروی برقی سوار شوند. عده‌ای از مردم علاقه دارند خودروی وارداتی بخرند، ولی می‌توانیم اینکار را با خودروی برقی انجام دهیم. بخش مهمی از خودروی برقی باید تامین کننده حمل و نقل عمومی باشد و بخشی از آن باید به مردم اختصاص یابد.

دیگر خبرها

  • واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده
  • پرداخت تسهیلات ساخت مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • پرداخت تسهیلات ساخت، مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده تکمیل شدند
  • بهره برداری از ۲۵ هزار واحد مسکونی با پرداخت تسهیلات ساخت و مشارکت‌های مردمی
  • ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد
  • نرخ کرایه تاکسی‌ها تا پیش از اردیبهشت‌ماه تغییر نمی‌کند
  • تاکسی های فرسوده همدان در انتظار نوسازی
  • اجرای ۱۲ طرح زیربنایی و بازآفرینی شهری در استان اردبیل
  • آغاز نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد در کشور