Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، ناصر هاشمی در کمیسیون صنعت و رونق تولید اتاق بازرگانی فارس که با حضور فعالان اقتصادی، تولید کنندگان و صنعتگران استان در این اتاق برگزار شد، بیان کرد: با توجه به عنوان امسال به نام رونق تولید و تاکیدات مقام معظم رهبری در این زمینه؛ رویکرد فعالیت های ما در جهت به حرکت در آوردن تولید در استان و کشور و همراهی و همگامی با فعالان اقتصادی است و تلاش می کنیم بتوانیم در عمل از تولید استان حمایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همکاری این سازمان با ابزارهای قانونی اتاق بازرگانی مانند شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در جهت رونق تولید استان افزود: ما در استان فارس تمام همت خود را برای رفع و حل و فصل مشکلات استانی بخش خصوصی به کار گرفته ایم.

هاشمی اظهارداشت: یکی از راه های سازمان امورمالیاتی کشور برای تحقق شعار امسال، بخشودگی جرائم مالیاتی فعالان اقتصادی بود که در قالب فراخوان های عمومی اعلام کردیم.

وی با اشاره به اعلام سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص قانون بودجه و بحث تهاتر دولت به سایر فعالان اقتصادی اضافه کرد: موضوع تهاتر بیش از 70 نفر از فعالان اقتصادی با اعتباری بالغ بر 34 میلیارد تومان محقق شده است سازمان امور مالیاتی استان آمادگی دارد در جهت تهاتر بدهی های دولت نسبت به فعالان اقتصادی همکاری بیشتری داشته باشد.

مدیر کل امور مالیاتی استان فارس ادامه داد: همچنین طلبکاران دستگاه های اجرایی و دولتی در خصوص ارزش افزوده سال 98 می توانند از اوراق اسناد خزانه استفاده کنند که دستگاه اجرایی می تواند این اوراق را صادر و در اختیار دستگاه ملیاتی قرار دهد.

هاشمی با تاکید بر تعامل هر چه بیشتر دستگاه امور مالیاتی استان با بخش خصوصی عنوان داشت: عمده بار اشتغال و تولید ثروت کشور بر عهده بخش تولید است و ما خدمت به بخش تولید را به عنوان یک رسالت برای خود می دانیم.

وی تصریح کرد: مقرر شد کارگروه ویژه ای با حضور کارشناسان اداره کل امور مالیاتی استان و نمایندگان بخش خصوصی در اتاق بازرگانی فارس برگزار شود تا بتوانیم راهکارهای عملیاتی تر و گام موثر تری در جهت کاهش و رفع مشکلات استانی فعالان اقتصادی استان برداریم.

هاشمی افزود: بحث مالیات و تاثیر مالیات بر اقتصاد و دولت بر کسی پوشیده نیست و مهمترین بخشی که بیشترین مالیات کشور را تامین می کنند، تولید است اما با توجه به وضعیت تحریم ها، وابستگی اقتصاد کشور به نفت، تورم، رکود و شرایط خاض اقتصادی کشور سازمان امور مالیاتی وظائف را برای خود به عنوان اولویت در نظر گرفته است.

وی بیان کرد: بحث جلوگیری از فرارهای مالیاتی در دستور کار ویژه سازمان امور مالیاتی کشور است و در این زمینه کارگروهی فعال شده است که تا کنون ورودهای مناسبی بر برخی اقشار انجام شده است.

در این جلسه فعالان بخش خصوصی استان سوالات و موارد مورد نظر خود پیرامون موضوع مالیات مطرح کردند. کد خبر 4753678

منبع: مهر

کلیدواژه: مالیات شیراز اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین شهرکرد قزوین سانحه تصادف گرگان شیراز استانداری سمنان موکب مرز شلمچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۶۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها

فضا سازی برخی ذی نفعان برای لغو حکم قانون بودجه در خصوص پایان رانت مالیاتی شرکتها و صندوقها همچنان در جریان است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس بند س تبصره 6 قانون بودجه 1403، مجموع معافیت‌ها، نرخ صفر مالیاتی، کاهش نرخ مالیاتی و سایر مشوق‌های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی از محل مجموع درآمدهای حاصل‌شده برای عملکرد سال 1403 کلیه مؤدیان به‌استثنای معافیت‌های دارای سقف زمانی مشخص و موارد مندرج در ماده (139) قانون مالیات‌های مستقیم و قانون جهش تولید دانش‌بنیان برای اشخاص حقوقی تا پنج هزار میلیارد (5.000.000.000.000) ریال و اشخاص حقیقی تا پانصد میلیارد (500.000.000.000) ریال قابل‌اعمال شده است.

به بیانی ساده سقف معافیت مالیاتی صندوق های سرمایه گذاری بورسی از این به بعد 500 میلیارد تومان است و مازاد این رقم بایستی به سازمان امور مالیاتی به عنوان مالیات عملکرد 1403 پرداخت شود.

لازم به ذکر است ساماندهی مالیات شرکت های بزرگ و همچنین صندوق های بورسی برای بار اول توسط وزیر اقتصاد در سال گذشته مطرح شد و رییس سازمان مالیاتی در راستای وصول درامدهای پایدار مالیاتی به صورت قاطع از این ساماندهی معافیتها حمایت کرده است.

اخیرا فضاسازی سنگینی علیه این اقدام اصلاحی شکل گرفته است. به دنبال این فضا سازی ها و همچنین نامه ی رئیس سازمان بورس به رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس  همچنین اعتراض  برخی از نمایندگان مجلس به این مصوبه، در روز گذشته  یک فوریت در خصوص طرح اصلاح بند س تبصره 6 قانون بودجه 1403 در مجلس به تصویب رسید.

در همین راستا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب یک فوریت اصلاح بند «س» تبصره 6 قانون بودجه گفت: امیدواریم در مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که در عمل مانع سرمایه‌گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به‌خصوص شرکت‌ها و صندوق‌ها با درآمد ثابت نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو
  • ۲ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی به سلامت گلستان اختصاص یافت
  • تکلیف مجلس به سازمان امور مالیاتی برای قبول هزینه‌های دارای صورتحساب الکترونیکی
  • تکالیف سازمان امور مالیاتی در باره صورتحساب الکترونیکی
  • تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها