Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتو اشتوکر روز سه شنبه در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس «۷۰ سالگی تصویب کنوانسیون های ژنو» ضمن تشکر از اقدامات بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران در منطقه افزود: وزیر خارجه ایران در توییتر هفته گذشته درباره افزایش نزاع در شمال شرق سوریه ابراز نگرانی کرد و من می خواهم از همه طرف های درگیر بخواهم که قوانین بشردوستانه جنگ توسط آنها رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: محمد جواد ظریف در تویتش بر لزوم تفاوت قایل شدن بین نظامیان و غیرنظامیان و لزوم تناسب بین ابزارهای جنگ مورد استفاده توسط طرفین تاکید کرد. من می خواهم اضافه کنم که زنان و کودکان و زنان و بیماران و همچنین اسیران جنگی نیز باید مورد توجه و حفاظت ویژه قرار گیرند.

رییس دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران، درباره نقش صلیب سرخ در جنگ ایران و عراق نیز گفت: برای بازگرداندن صدها اسیر زخمی ایرانی در دوران جنگ تلاش کردیم و بعد از جنگ، بر بازگشت ده ها هزار اسیر ایرانی و عراقی به وطن خود نظارت کردیم.

وی در پاسخ به انتقاداتی که از صلیب سرخ می شود نیز گفت: ما فقط می توانستیم از روش های اقناعی برای راضی کردن رژیم عراق جهت همکاری استفاده کنیم.

اشتوکر به تجربه تلخ ایران در جنگ عراق اشاره کرد و افزود: ایرانی ها جنگ و دردهای آن را خیلی خوب حس می کنند و کارشناسان و نهادهای خوبی برای کمک به کشورهای درگیر جنگ دارند.

وی گفت: اکنون چشم همسایگان ایران به کمک های بشردوستانه ایران است تا در حوزه های مختلف از جمله مین زدایی به آنها کمک کند.

رییس دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران اضافه کرد: صلیب سرخ جهانی از تلاش های بشردوستانه ایران در کشورهای همسایه به ویژه سوریه حمایت می کند.

این مقام ارشد صلیب سرخ، قضاوت درباره مشروع یا نامشروع بودن طرفین جنگ را وظیفه صلیب سرخ ندانست و گفت: صلیب سرخ دنبال کاهش رنج مردم درگیر جنگ است و از طرفین می خواهد تا غیرنظامیان و زیر ساخت ها و منابع آب و غذا و بهداشت و مدارس را هدف قرار ندهند.

وی اضافه کرد: در گذشته، نسبت کشته ها و زخمی های غیرنظامی به نظامی یک به صد بود اما اکنون این نسبت به ده غیرنظامی در برابر یک نظامی رسیده است. در شرایطی که نزاع های سیاسی در جهان رو به افزایش است، حمایت از قوانین بشردوستانه در جنگ یک ضرورت است.

نمایشگاه عکس «۷۰ سالگی تصویب کنوانسیون های ژنو»، با حضور رتو اشتوکر رییس دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران، سردار غلامرضا علاماتی رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس و علی اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس (بزرگراه حقانی - خیابان سرو) افتتاح شد. این نمایشگاه تا ۶ آبان ماه ادامه دارد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سوریه محمدجواد ظریف عراق کمیته بین المللی صلیب سرخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۷۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: پیشرفتی برای کاهش فاجعه بشری در غزه رخ نداده است

جنگ در غزه اکنون به بزرگترین فاجعه انسانی ساخت دست بشر تبدیل شده است به طوری که علاوه بر کشته و زخمی شدن بیش از یکصد هزار نفر، خطر قحطی جمعیتی معادل ۲ میلیون نفر را به دلیل اقدامات صهیونیست‌ها در جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه، تهدید می‌کند. با بی توجهی کشور‌های غربی مدافع حقوق موضوع، صهیونیست‌ها همچنان در حال ادامه دادن توحش خود علیه فلسطینیان هستند. 

به گزارش الجزیره، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) از نبود پیشرفت در کاهش فاجعه بشری در غزه انتقاد کرد. 

وی در این زمینه گفت: ما در ۳ موضوع اصلی مرتبط با جنگ غزه شاهد هیچ گونه پیشرفتی نبوده ایم. این موضوعات شامل: ۱- آزادی اسرای صهیونیست ۲- استقرار آتش بس و ۳- کاهش بحران بشردوستانه در این باریکه که اکنون در محاصره کامل قرار دارد. 

بورل که پس از نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ با خبرنگاران سخن می‌گفت، تاکید کرد: ۳ مسئله است که ما به آن احتیاج داریم. متاسفم که این را می‌گویم، اما در هیچ کدام از این ۳ مسئله ما شاهد پیشرفت چشمگیر نبوده ایم. هیچ پیشرفتی در آزادی اسرا انجام نشده است، به آتش بس درخواستی قطعنامه شورای امنیت احترام گذاشته نشد، و در نهایت کمیسر اتحادیه اروپا که مسئول ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه است مثال‌هایی از ایجاد موانع در رسیدن کمک‌های بشردوستانه به غزه را مطرح می‌کند. 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد: بروکسل خواستار دسترسی بدون مانع به نوار غزه به منظور ارسال و توزیع کمک‌های امدادی و بشردوستانه به این باریکه است. این مسئله روشن است که در روند امدادرسانی مانع ایجاد می‌شود و به همین دلیل نیز بحران بشردوستانه در غزه همچنان ادامه دارد. 

با این حال، این مقام اروپایی حاضر به محکوم کردن اسراییل به دلیل ایجاد مانع در روند امدادرسانی‌ها به غزه و ایجاد قحطی عامدانه در این باریکه نشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ‌درخواست «بورل»برای کاهش تنش در منطقه
  • بورل: پیشرفتی برای کاهش فاجعه بشری در غزه رخ نداده است
  • کارشناس سازمان ملل: سیستم سلامت غزه به طور کامل نابود شده است
  • لزوم حمایت مقامات قضایی از اهداف مجمع امر به معروف و نهی از منکر
  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند
  • کمیته امداد امام خراسان شمالی از نوغانداران حمایت ویژه می‌کند
  • طالبان خواستار تجهیز بیمارستان‌های افغانستان توسط کمیته صلیب سرخ شد
  • کمیته بین‌المللی صلیب سرخ شفاخانه های افغانستان را تجهیز کند
  • ۶۰ پروژه توسعه فناوری زیستی تامین مالی شد
  • انتقاد معاون دبیرکل حزب‌الله از کشورهای عربی به دلیل کمک به رژیم صهیونیستی برای دفع حمله ایران