Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، افتتاحیه نمایشگاه عکس هفتادمین سالگرد کنوانسیونهای ژنو، امروز عصر سه شنبه ۳۰ آبان ماه، با حضور «رتو اشتوکر»، رئیس دفتر نمایندگی کمیته بین المللی صلیب سرخ در ایران و «علاماتی»، رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس، در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

رتو اشتوکر درباره این نمایشگاه اظهار کرد: هدف ما کاهش رنج و عذاب مردم و حفاظت از آسیب دیدگان درطول جنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دنیای سیاست‌زده و از هم پاشیده امروز باید بتوانیم از قوانین حقوق بشر حفاظت کنیم.

نماینده صلیب سرخ در ایران ادامه داد: امروزه به ازای هر یک نیروی نظامی، ده غیر نظامی آسیب می‌بینند و باید قوانین بشر دوستانه صلیب سرخ را توسعه داد.

اشتوکر گفت : ما وسیله ای برای دفاع از خود نداریم و فقط می‌توانیم تلاش کنیم که جوامع را به رعایت حقوق بشر ترغیب کنیم.

وی در پایان گفت: سعی می‌کنیم تمام مدارکی را که به روشن شدن وضعیت جنگ ایران و عراق کمک می‌کند برای مستندسازی در اختیار پژوهشگران قرار دهیم.

همچنین علاماتی، رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس اظهار کرد: جنگ ها پدیده زشت و ناپسندی هستند که گریزی از آن نداریم و دولت ها و افراد، جنگ را یک ابزار برای رسیدن به اهدافشان میبینند.

وی گفت: بعضی سازمانها نقس اساسی و پیش برنده در صلح و اقدامات بشر دوستانه داشتند که یکی از آنها کمیته صلیب سرخ جهانی است.

علاماتی ادامه داد: این کمیته اقدامات مهمی را در تبادل و آزادسازی اسرا انجام داده است و این می‌تواند نشان افتخاری بر بی طرفی صلیب باشد.

علاماتی گفت: صلیب سرخ در انتقال ۵۷۰ هزار شهید ایرانی و ۱۶۲ هزار جسد عراقی نظارت داشته است.

علاماتی افزود: همچنین این کمیته نقش مهمی در رساندن ۱۳ میلیون و ۱۰۷ هزار نامه به اسرا و خانواده هایشان داشته است. که از این آمار ۲ میلیون و ۱۸۹ هزار و ۶۰۰ نامه اسرا ایرانی به خانواده هایشان و ۳ میلیون و ۴۳۴ هزار و ۵۰۴ نامه از خانواده اسرا ایرانی به آنها است. ۳ میلیون و ۶۹۳ هزار و ۴۷۴ نامه از اسرا عراقی به خانواده هایشان و ۳ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۴۶۳ نامه از خانواده اسرای عراقی به آنها است.

رئیس سازمان مدارک گفت: جمهوری اسلامی در رفتارهای انسان دوستانه از صلیب سرخ نیز پیشی گرفته است.به عنوان نمونه ملاقات همسران اسرای عراقی در ایران با آنهاست.

وی افزود: از صلیب سرخ درخواست داریم تا گزارش شفاهی ۲۰۰ نفر از نمایندگان کمیته صلیب سرخ از اردوگاه های عراق را هنگام جنگ تحمیلی به ما دهد.

کنوانسیونهای ژنو در واقع نشستهای دیپلماتیک بین المللی بودند که حاصل آنها تعدادی توافقنامه، به خصوص درمورد حقوق و قوانین بشر دوستانه در مخاصمات مسلحانه شد، که عبارت است از یک مجموعه قوانین بین‌المللی برای رفتار انسانی با پرسنل نظامی زخمی و یا اسیر، کارکنان درمانی و غیر نظامیان در طول جنگ و یا مخاصمه مسلحانه.

این نمایشگاه تاریخ تصویب کنوانسیونهای ژنو را با مرور بازه زمانی میان تصویب نخستین کنوانسیون ژنو تا کنوانسیون های ۱۹۴۹ به تصویر میکشد.

موضوعاتی نظیر تاسیس کمیته بین المللی صلیب سرخ، جنگ جهانی اول، جنگ جهانی دوم و کنوانسیون های ژنوی که به ویژه در بازه زمانی میان دو جنگ جهانی به تصویب رسیده بود، در این نمایشگاه معرفی می‌شوند.

این نمایشگاه از ۳۰ مهر تا ۶ آبان ۹۸ در ساعات ۱۰ الی ۱۵ دایر است.

کد خبر 4753737

منبع: مهر

کلیدواژه: دفاع مقدس جنگ تحمیلی کمیته بین المللی صلیب سرخ ژنو صلیب سرخ کتاب و کتابخوانی معرفی کتاب ترجمه ادبیات جهان اربعین حسینی اربعین 98 ادبیات نمایشگاه کتاب فرانکفورت رایزنی فرهنگی جایزه ادبی گردشگری میراث فرهنگی تجدید چاپ انقلاب اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: پیشگیری اثر بخش از آسیب‌های اجتماعی نیازمند ترویج فرهنگ و معارف قرآنی است و با گسترش فرهنگ و معارف قرآنی و انس آحاد مردم با قرآن و پیاده سازی معارف این کتاب انسان ساز در زندگی اجتماعی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد و نزاع‌های خانوادگی کاهش می‌یابد.

حجت الاسلام هادی صاحبقرانی روز دوشنبه در آیین اختتامیه مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی "مسطورا" شهرستان خواف افزود:پیشگیری مقدم بر درمان است و برای کاهش و یا رفع تبعات آسیب‌های اجتماعی باید هزینه‌های زیادی از بیت المال و بخش‌های مختلف صرف شود ولی با افزایش انس و الفت مردم و خانواده‌ها با قرآن می‌توان با هزینه‌های بسیار کمتر از این آسیب‌ها پیشگیری کرد.

وی ادامه داد: طرح ملی «زندگی با آیه ها» با عنوان «مسطورا» در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری با هدف اقامه جهاد تبیین قرآنی، گفتمان‌سازی و تبدیل مفاهیم منتخب قرآنی به مسلمات فکری و رایج‌ترین افکار مشترک بین همه قشر‌های مردم از سال گذشته در سطح کشور و تبع آن خراسان رضوی آغاز شده و به مدت سه سال در حال اجرا است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: طرح "مسطورا" یعنی سطر به سطر زندگی با آیه‌های قرآنی، به گونه‌ای که آیه‌های قرآن به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود.

در پایان مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا در خواف که توسط اداره تبلیغات اسلامی و با مشارکت یک شرکت صنعتی - معدنی برگزار شد از ۶۰ نفر از شرکت کنندگان و قاریان برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.

مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • آیا آیفون 15 ضد آب است؟ تست ضد آب بودن آن
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به مردم سیل زده چین
  • آزمون: وظیفه ام را در برابر بولونیا انجام دادم
  • برگزاری جلسه شورای پدافند غیرعامل 
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • وظیفه محوری سپاه، پاسداری از انقلاب اسلامی است