Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضوی گفت: در شورای مقررات از طریق سازمان استاندارد و با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های ذی ربط، اجرای آزمایش استاندارد گندم برای سال زراعی آینده ابلاغ شده است.

 

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، طی ماه‌های اخیر موضوع اختلاط سالیانه ۷۰۰ هزار تن ضایعات نظیر خاک، سنگ و گندم‌های بی کیفیت با گندم‌های خرید تضمینی در رسانه‌ها سر و صدا به پا کرد که مسئولان وزارت جهاد کشاورزی این موضوع را تکذیب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود سالیانه ۷۰۰ هزار تن ضایعات گندم به حوزه خرید تضمینی موجب شده تا رقمی حدود یک هزار تا یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان مابه التفاوت پرداخت شود که با اجرای آزمایش استاندارد محصول این مشکل مرتفع خواهد شد.

با وجود آنکه بسیاری از نانوایان اختلاط گندم با شن و ماسه را دلیل اصلی بی کیفیت نان مطرح می‌کنند، اما رئیس انجمن آرد سازان نظر دیگری دارد.

 در همین زمینه محمدرضا مرتضوی رئیس انجمن آرد سازان در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،درباره علل کاهش کیفیت نان اظهار کرد: با توجه به آنکه در کارخانجات آردسازی، تمامی ناخالصی‌های گندم گرفته می‌شود، از این رو کاهش کیفیت نان ارتباطی به این موضوع ندارد.

بیشتر بخوانید:  نرخ خرید تضمینی ۲۵ قلم محصول کشاورزی مورد رضایت تولید‌کنندگان نیست

وی افزود: بررسی‌ها نشان داد که کوچک شدن چانه‌ها دلیل اصلی افت کیفیت نان است که با مصوبه اخیر قانون‌مند شدن و افزایش قیمت این موضوع رفع شده است.

مرتضوی درباره آخرین جزئیات اختلاط ضایعات نظیر خاک و سنگ با گندم‌های خرید تضمینی بیان کرد: سالیانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تن ضایعات به دلیل نقض مقررات استاندارد ضایعات گندم با شن، ماسه و خاک اختلاط می‌شود.

رئیس انجمن آردسازان در پایان موضوع اشکال اختلاط ضایعات خاک و سنگ با گندم را عدم اجرای آزمایش استاندارد محصول اعلام کرد و گفت: هم اکنون در شورای مقررات از طریق سازمان استاندارد و با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های ذی ربط، اجرای آزمایش استاندارد گندم برای سال زراعی آینده ابلاغ شده است.

انتهای پیام/

کاهش کیفیت نان ارتباطی به موضوع اختلاط گندم با خاک ندارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی نانوایان واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار باغچه‌های سلامت خانگی را راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم دانست.

محمد شجعی کلاتی در حاشیه ایجاد باغچه‌های سلامت خانگی در گفت‌وگو با ایسنا، از اجرای طرح ایجاد باغچه‌های سلامت خانگی در روستای اسجیل این شهرستان خبر داد.

وی بیان کرد: با اجرای این طرح تلاش می‌شود فرهنگ تغذیه سالم و بهبود وضعیت آن در بین زنان روستایی و گنجاندن سبزی و صیفی در برنامه غذایی را ترویج دهیم.

 سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار تصریح کرد: در واقع باغچه‌های کوچک خانگی در منازل روستایی راهی برای دستیابی به غذای سالم است.

شجعی با بیان اینکه در برخی از سایت‌های آموزشی با اعطای بذر سالم از سوی جهاد کشاورزی شهرستان گلبهار، فراگیران مورد تشویق قرار می‌گیرند، افزود: توان‌افزایی زنان روستایی در توسعه پایدار منطقه یکی از دغدغه‌های جدی جهاد کشاورزی شهرستان گلبهار است.

سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار در ادامه از هزینه‌بر بودن فرآیند دریافت گواهی استاندارد برای محصولات کشاورزی و غیراقتصادی بودن آن در سطوح کشت کوچک که امکان اجرا برای همه ذینفعان طرح میسر نیست، خبر داد.

وی در همین خصوص افزود: برای تحت پوشش قرار دادن تعداد بیشتری از دینفعان، فرهنگ‌سازی استفاده بهینه از نهاده‌های شیمیایی، آموزش و ترویج هر چه بیشتر فرایند مدیریت منابع پایه، بهبود تغذیه خانوار روستایی، حفاظت از محیط‌زیست و در نهایت دستیابی به محصولات سالم‌تر و بهبود کسب و کارهای سبز روستایی، طرح ایجاد باغچه‌های سلامت خانگی در دستور کار قرار گرفته است.

وی در ادامه به بازدید از مزارع گندم، جو، کلزا و گلخانه‌های سطح شهرستان گلبهار اشاره و اظهار کرد: با هدف بررسی روند فعالیت شبکه مراقبت و بررسی وضعیت گلخانه‌های شهرستان این بازدیدها انجام می‌شود.

وی گفت: سطح زیر کشت کلزا حدود ۱۵۰ هکتار، سطح زیر کشت غلات حدود ۱۰ هزار هکتار و سطح گلخانه‌های شهرستان حدود ۳۲ هکتار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت ماکارونی سر به فلک کشید!
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • پایان سلطه ۷ ساله الهلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا
  • ◄ آزمایش بوژی SF400 واگن های دوطبقه بر اساس استاندارد UIC 518
  • مشخص شدن دلیل کیفیت پایین نان خوزستان
  • «معجزه سلامتی» به نان مردم بازمی‌گردد
  • ارائه آخرین دستاورد‌های علمی در زمینه تولید گندم
  • جلوگیری از خروج گندم تولیدی استان و انتقال آن به سایر استان‌ها
  • نظارت برنانوایی‌ها باهدف ارتقای کیفیت نان درآزادشهر انجام می شود
  • معرفی ۵۰ رقم گندم در موسسه تحقیقات کشاورزی دیم