Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان آتش نشانی اردبیل گفت: آتش نشانی اردبیل همکاری مشترکی را با سازمان نظام مهندسی استان اردبیل در راستای ارتقای ایمنی ساخت و سازها انجام داد تا با نظارت بیشتر زمینه ایمن‌سازی واحدهای مسکونی در شهر اردبیل فراهم آید.


محمودرضا یعقوبی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: سازمان آتش نشانی اردبیل در مدت زمان چهار ساله در ارتباطی موثر با سازمان شهرداری‌های استان موفق به تجهیز امکانات مناسب برای ایستگاه‌های آتش نشانی در اردبیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از خرید خودروهای سنگین و نیمه سنگین برای تجهیز ناوگان خودرویی آتش نشانی اردبیل به ماشین‌آلات مدرن خبر داد و خاطرنشان کرد: با مساعدت شهردار اردبیل در کنار خرید این ماشین‌آلات نردبان 56 متری نیز خریداری شده و در یکی از ایستگاه‌های آتش نشانی بکارگیری شد.
مدیرعامل آتش نشانی اردبیل بیان کرد: شهرداری اردبیل در سال گذشته موفق شد این نردبان را برای اطفای حریق بلندمرتبه‌سازی‌ها در اردبیل و سایر شهرها خریداری کند که با تامین اعتبار از محل درآمدهای داخلی شهرداری و همکاری مدیریت بحران استانداری اردبیل این امر انجام شده و هم اکنون مورد استفاده قرار می‌گیرد.
یعقوبی ادامه داد: برای خرید این نردبان بالغ بر 5.5 میلیارد تومان اعتبار هزینه شد که 4 میلیارد تومان از طریق استانداری و یک و نیم میلیارد نیز از سوی درآمدهای داخلی شهرداری اردبیل اختصاص یافت.
وی از راه‌اندازی دو ایستگاه جدید آتش نشانی از سال 94 تاکنون در اردبیل خبر داد و بیان کرد: در حالی که تا سال 83 تنها سه ایستگاه آتش نشانی در اردبیل فعال بود اما تا سال 94 دو ایستگاه جدید نیز راه‌اندازی شد که در حال حاضر در مجموع اردبیل دارای 5 ایستگاه مستقل آتش نشانی است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی اردبیل به تعامل مناسب این سازمان با نظام مهندسی، استانداری و ارگان‌های مختلف اشاره کرد و افزود: آتش نشانی اردبیل در حوزه پیشگیری از وقوع سوانح در ساختمان‌ها با همکاری سازمان نظام مهندسی وارد عمل شده به طوری که نقشه‌های اولیه‌ای که برای ساختمان‌ها ترسیم می‌شود، در سازمان آتش نشانی نیز از حیث ایمنی بررسی می‌شود.
یعقوبی ادامه داد: این نقشه‌ها از نظر ایمنی در رعایت مجموعه قوانین و مقررات ملی ساختمان در آتش نشانی بررسی می‌شود تا مباحث مرتبط با ایمنی ساختمان‌ها در ساخت و ساز رعایت شود.
وی گفت: در راستای ایمن‌سازی ساختمان‌ها و برای بروزرسانی اطلاعات خود با سازمان‌های آتش نشانی استان‌ها نیز در ارتباط هستیم و آخرین متدهای امنیتی و ایمنی ساختمان را با استان‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود.
مدیرعامل آتش نشانی اردبیل از اجبار ساختمان‌های بیش از 23 متر برای ایجاد راه خروج دوم نیز خبر داد و تصریح کرد: پله فرار که در بیرون ساختمان زده می‌شود در ساحتمان‌های بلندمرتبه منسوخ شده است، اما برابر ضوابط جدید ساختمان‌ها حتما باید دو دستگاه آسانسور و آسانسورهای برانکاربر داشته باشند تا در صورت بروز سانحه این آسانسورها کاربردی‌تر باشند.
یعقوبی افزود: سازمان آتش نشانی اردبیل در کنار توجه به تجهیزات در ساخت ایستگاه‌ها نیز برنامه‌های مدونی دارد اما در حال حاضر از حیث ایستگاه کمبودی در اردبیل نداریم.
وی اظهار کرد: طبق استانداردهای تعریف شده برای هر 50 هزار نفر یک ایستگاه آتش نشانی باید در شهرها وجود داشته باشد که اردبیل نیز مانند برخی از کلانشهرها به این استاندارد نزدیک شده‌ است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی اردبیل ادامه داد: طبق سیاست‌های شهرداری اردبیل برنامه‌ریزی آتش نشانی اردبیل بر روی مباحث آموزشی در آتش نشانی است، چرا که آموزش شهروندان حوادث را به حداقل رسانده و مانع هدررفت منابع آتش نشانی خواهد شد.
یعقوبی ادامه داد: رسالت اصلی سازمان آتش نشانی بحث آموزش درون سازمانی و برون سازمانی است که در هر دو بخش آتش نشانی اردبیل وارد عمل شده و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است شهروندان با مسایل ایمنی و مراعات دستورالعمل‌های مقابله با سوانح آشنا شده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: هر قدر آگاهی شهروندان در این زمینه‌ها ارتقا یابد به همان میزان منابع و انرژی آتش نشانی در راستای اقدامات مثبت صرف شده و اقدامات مفیدی در این بخش‌ها انجام می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آتش نشاني ایمنی ساختمان های شهر استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۰۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با بیان اینکه در مسیر کمک به ارتقای نظام حکمرانی در کنار اساتید بسیجی، اساتید غیربسیجی هم پای کار خواهند آمد و طعم شیرین خدمت به مردم و محرومیت زدایی با کمک به ارتقای کارآمدی نظام را خواهند چشید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست رئیس و اعضای شورای معاونین سازمان بسیج اساتید کشور با محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل این وزارتخانه برگزار شد. در این دیدار محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن آرزوی موفقیت‌های بیشتر برای آموزش عالی در سال جدید، گزارشی از فعالیت‌های سازمان بسیج اساتید در حوزه علمی، پژوهشی و فناوری ارائه کرد.

 

مردانی از جمله این فعالیت‌ها را برگزاری دو دوره جشنواره علمی شهید چمران  در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ برشمرده و همچنین  از انتشار نشریات علمی این سازمان در راستای گفتمان انقلاب اسلامی سخن گفت.
تشکیل اندیشکده‌های مطالعات راهبردی؛ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی؛ چاپ ۱۵ جلد کتاب؛ تهیه ۵۰ بسته سیاستی در حوزه‌های کشاورزی، آب، محیط زیست و اقتصاد که تهیه شده و در اختیار مسئولان اجرایی کشور قرار گرفته است؛ برگزاری همایش بین‌المللی تبیین اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری؛ از جمله دیگر فعالیت‌های سازمان بسیج اساتید بود که مردانی به آن پرداخت.

 

تشکیل مرکز افکار سنجی نخبگان در چارچوب طرح اعتلای سازمان بسیج مستضعفین، با ۶ کارگروه تخصصی و انجام پیمایش‌های افکارسنجی نخبگان از دیگر اقدامات بسیج اساتید بود که رئیس سازمان بسیج اساتید کشور به آن پرداخت.
وی همچنین به فعالیت‌های مجمع بین المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها اشاره کرده و از تشکیل ۶۱ گروه علمی از اساتید مسلمان دانشگاه‌ها و برگزاری نشست‌های بین‌المللی،  ترجمه کتابهای مختلف برای استفاده اساتید مسلمان جهان، برگزاری نشست های متعدد از جمله در حمایت از فلسطین مانند همایش جهان عاری از استکبار، اعلام فراخوانی برای تحریم علمی رژیم صهیونیستی و رونمایی از وبگاهی که در دانشگاه صنعتی اصفهان در این موضوع راه‌اندازی شده است، نام برد.

 

اقدام تبیینی با نشریه تحلیلی جهادگران تبیین، برگزاری همایش جهادگران تبیین طی ۳ مرحله نهضت روشنگری، اجرای ۲۰۰۰ برنامه رادیویی و تلویزیونی توسط اساتید تبیین‌گر، ارائه تحلیل سیاسی و تبیین مواضع، برگزاری ۴۰۰۰ نشست تبیینی، راه‌اندازی ۱۲۲ کانال تولید محتوا در فضای مجازی و شبکه‌سازی اساتید در فضای مجازی، ارائه بیانیه‌های سیاسی در مناسبت‌های مختلف و در بزنگاه‌ها، برگزاری نشست‌های مجازی از جمله نشست مجازی با ۳۰۰ دانشگاه سراسر کشور، برگزاری کارگاه‌های آموزش ویژه جهادگران تبیین سراسر کشور، ارتباط مستمر با جهادگران تبیین و انجام نظرسنجی‌ها از دیگر موضوعات مطرح شده در سخنان مردانی بود.

وی در ادامه ضمن قدردانی از وزیر علوم برای تشکیل قرارگاه جهاد تبیین در دانشگاه‌ها و اظهار امیدواری برای تقویت این قرارگاه‌ها در دانشگاه‌های سراسر کشور، از شرکت حدود ۹۰۰۰ نفر در اردو‌های راهیان نور و راهیان فناوری و پیشرفت این سازمان و نیز برگزاری نشست‌های خانوادگی اساتید هر ماه یکبار در تهران بزرگ و سایر استان‌ها و برگزاری جلسات نشست هیات اندیشه ورزی بسیج اساتید و ارائه ۸۰ یادداشت سیاسی سخن گفت.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن ارائه توصیفی از اقدامات قرارگاه کمک به ارتقای نظام حکمرانی با ۲۰ کارگروه تخصصی و با حضور اساتید برجسته دانشگاهی، بیان کرد: برای تحقق مردمی‌سازی حکمرانی بهترین کار حضور نهاد علم برای کمک به دولت است.
وی ادامه داد: بسیج اساتید با بکارگیری ظرفیت‌های اساتید متخصص در مسأله شناسی و با تکیه بر دانش تخصصی اساتید می‌تواند در این مسیر کمک مهمی برای ارتقای نظام حکمرانی باشد و لازم است این ظرفیت از سوی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به رئیس جمهور محترم انتقال داده شود.
مردانی با بیان اینکه در مسیر کمک به ارتقای نظام حکمرانی در کنار اساتید بسیجی، اساتید غیربسیجی هم پای کار خواهند آمد و طعم شیرین خدمت به مردم و محرومیت زدایی با کمک به ارتقای کارآمدی نظام را خواهند چشید، گفت: اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور درموضوع تربیت و آموزش به تشکیل مرکز تربیت مربی بسیج اساتید اشاره کرد و از حضور اساتید در دوره‌هایی در مشهد مقدس و همچنین دوره تربیت مدرس بیانیه گام دوم انقلاب و برگزاری ۲۹۰۰ کارگاه با موضوعات علمی، فرهنگی سخن گفته و این اردو‌ها را حرکت جهادی بزرگی در موضوع گفتمان سازی دانست.
این استاد دانشگاه همچنین به برگزاری ۱۱ دوره توانمندسازی با حضور۱۶۵۰ استاد شرکت‌کننده سخن گفته و از وزیر علوم درخواست کرد دوره‌های دانش‌افزایی و توانمندسازی در ممیزی‌ها جهت ارتقای اساتید مورد تایید قرار گیرد.

تشکیل ۱۵۷۸ حلقه صادقیان استادی، برگزاری همایش الگوی سوم زن مسلمان، ۱۸ جلسه وبیناری پیرامون سبک زندگی و مطالعات زن و خانواده، ۶۰ همایش در موضوع نقش زنان و خانواده، ارائه طرح‌های ملی در موضوع عفاف و حجاب، ارائه ۹۹ بیانیه سیاستی در حوزه مطالعات زنان، برگزاری همایش الگوی سوم زن مسلمان، برگزاری جلسات متعدد عفاف و حجاب، انتشار بیانیه با امضای۱۳ هزار و ۲۴۵ نفر از اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور در حمایت از عملیات وعده صادق و حمایت از مردم مظلوم غزه از دیگر موارد مطرح شده توسط مردانی در نشست با وزیر علوم بود.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین به تاثیر بیانیه و نامه‌های اساتید دانشگاه و حضور میدانی اساتید تاکید کرده و از تشکیل شورای تخصصی، اندیشکده حکمرانی آموزش عالی، مجمع پیشکسوتان بازنشسته، تهیه طرح وحدت حوزه و دانشگاه، حضور نماینده‌ای از میان اساتید در اتاق فکر‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و امضای تفاهمنامه‌های همکاری با مرکزپژوهش‌های مجلس، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تشخیص مصلحت نظام، وزارت صنعت معدن و تجارت و مدرسه عالی حکمرانی سخن گفت.

 

دیگر خبرها

  • نجات ۲۳ نفر در حادثه آتش‌سوزی آپارتمان ۶ طبقه در قم
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی
  • اطفای حریق در یک کارگاه آهنگری در محله پامنار تهران
  • مصدوم شدن آتش‌نشان تهرانی در حریق کارگاه آهنگری + عکس
  • امدادرسانی به ۱۰۳ حادثه توسط آتش‌نشانان اصفهان در هفته گذشته
  • تصادف در محور روستایی بوکان ۲ کشته و مصدوم برجای گذاشت
  • گودبرداری غیر اصولی جان مرد جوان را گرفت
  • آتش‌نشانی رشت مانور عملیاتی برگزار می‌کند
  • مانور سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت
  • انجام ۶۵ مورد ماموریت آتش‌نشانی در شهرکرد