Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شیلات استان گیلان گفت: تا دو سال آینده تعداد ۹ مزرعه دریایی با ۵۹ قفس جهت پرورش ماهی در گیلان به بهره‌برداری رسیده و در چرخه تولید قرار می‌گیرد. ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۰ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

صمد درویشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، بهره‌برداری از  9 مزرعه دریایی با 59 قفس جهت پرورش ماهی در گیلان تا دو سال آینده را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: طبق برآوردها و محاسبات انجام شده در اداره‌‌‌‌کل شیلات استان گیلان حجم سرمایه‌گذاری این پروژه‌ها بالغ بر 300 میلیارد تومان برآورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات گیلان مهم‌ترین کارکردها و فواید مثبت پروژه‌های پرورش ماهی در قفس را برشمرد و در تشریح آن عنوان کرد: یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش میزان صید ماهیان دریای خزر و صرفه‌جویی اقتصادی، اجرای طرح‌های پرورش ماهی در قفس محسوب می‌شود که به عنوان یک اولویت کاری در دستور کار شیلات قرار دارد.

درویشی افزایش تولید ماهی و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید را از دیگر کارکردهای مثبت اجرای پروژه‌های پرورش ماهی در قفس خواند و تصریح کرد: برآوردها و محاسبات ما نشان می‌دهد در حال حاضر دو مقوله بسیار مهم صادرات و ارزآوری ناشی از آن به خوبی با اجرای پروژه‌های ماهی در قفس تحقق پیدا می‌کند.

7 پروژه پرورش ماهیان گرم‌آبی در پلدختر افتتاح شد"پرورش ماهی در قفس" به‌خاطر کم‌کاری بانک‌ها پیشرفت خوبی در گیلان نداردظرفیت پرورش ماهی در قفس در آب‌های استان بوشهر به 10 هزار تن افزایش می‌یابد

وی به مهم‌ترین مشکلات و موانع حوزه‌های کاری مربوط به شیلات و فعالیت‌های شیلاتی نیز اشاره کرد و در توضیح این مطلب ابراز داشت: افزایش نسبی هزینه‌های تولید، عدم تخصیص به موقع تسهیلات بانکی و یا ایجاد یکسری تغییرات و نوسانات شدید در قیمت ارز مشکلاتی را برای فعالان حوزه شیلات ایجاد کرده است.

مدیرکل شیلات گیلان عدم پرداخت خسارت وارده به بخش شیلات توسط صندوق بیمه محصولات کشاورزی را از دیگر مشکلات این حوزه دانست و گفت: تولید 50 هزار تن ماهی تا پایان برنامه ششم از جمله برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌هایی است که تلاش داریم در سایه برنامه‌ریزی مدون و اجرای پروژه‌های مختلف به آن دست پیدا کنیم.

درویشی به مهم‌ترین اولویت‌های شیلات گیلان برای توسعه هر چه بیشتر فعالیت‌های این حوزه نیز اشاره کرد و افزود: بهره‌برداری و استفاده بهینه‌تر از منابع آبی دریای خزر، زمینه‌سازی لازم برای توسعه هر چه بیشتر صنعت آبزی‌پروری در کنار صیانت از گونه‌های باارزش ماهی از جمله اهداف مهم این دستگاه به‌شمار می‌آید.

وی محورهای چهارگانه عملیاتی در مجموعه شیلات استان گیلان را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد و خاطرنشان کرد: فعالیت‌ در حوزه صید و صیادی و بخش آبزی‌پروری، بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری و استخوانی در کنار حفاظت از منابع آبزیان از جمله مهم‌ترین اهداف و چشم‌اندازهای مورد توجه شیلات استان گیلان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ح

R7877/P1357/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۰۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه درجه یک دورود در دولت سیزدهم به بهره‌برداری برسد

ایسنا/لرستان منتخب مردم دورود در مجلس دوازدهم گفت: کتابخانه درجه یک دورود به عنوان مهم‌ترین پایگاه فرهنگی شهرستان در دولت سیزدهم به بهره‌برداری برسد.

روح‌الله لک علی‌آبادی با همراهی مدیران فرهنگ و ارشاد اسلامی کتابخانه‌های عمومی لرستان عصر چهارشنبه از روند تکمیل طرح کتابخانه درجه یک دورود بازدید کردند.

لک علی‌آبادی در حاشیه این بازدید حضور مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و کتابخانه‌های عمومی لرستان را به منظور بازدید از روند تکمیل طرح کتابخانه درجه یک دورود را نشان از عزم راسخ به منظور تکمیل این طرح دانست و افزود: همه تلاش مجموعه استان و شهرستان این است که کتابخانه درجه یک دورود به عنوان مهم‌ترین پایگاه فرهنگی شهرستان در دولت سیزدهم به بهره‌برداری برسد و ما نیز کمک‌های لازم را در این زمینه انجام خواهیم داد.

وی با بیان اینکه این مجموعه در صورت بهره‌برداری پس از ۱۷ سال ۴۰ خدمت را به همشهریان دورودی ارائه می‌دهد، بیان کرد: در صورت بهره‌برداری این کتابخانه با بهترین امکانات تجهیز خواهد شد و در اختیار مردم شریف دورود قرار خواهد گرفت و این نوید را به مردم و جوانان می‌دهیم در این مکان اتفاقات خوب فرهنگی خواهد افتاد.

۱۰ پروژه کتابخانه‌ای در لرستان در دست ساخت است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی لرستان در این بازدید با اشاره به اینکه در لرستان ۱۰ پروژه کتابخانه‌ای در دست ساخت است، افزود: کتابخانه درجه یک شهرستان دورود یکی از این پروژه‌هاست که ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با تکمیل این ۱۰ پروژه در استان متراژ کتابخانه‌های لرستان ۱۶ هزارمتر مربع افزایش پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به قول مساعد نماینده منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولین استانی و اداره کل ارشاد و نهاد کتابخانه‌ها گفت: امیدواریم این کتابخانه در دولت سیزدهم به بهره‌برداری برسد.

عضویت ۴۰ هزار نفر در کتابخانه‌های عمومی لرستان

سیدسجاد راستخانه با بیان اینکه سال گذشته ۱۰ هزار نفر به اعضای کتابخانه‌های لرستان اضافه شد، بیان کرد: در حال حاضر تعداد اعضای کتابخانه‌های لرستان ۴۰ هزار نفر است.

تقویت برنامه‌های حوزه کتاب و کتابخوانی در شهرستان‌ها

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز  گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود پیوست‌های فرهنگی شهرستان تقویت خواهد شد و برنامه‌های مرتبط با موضوع کتاب و کتابخوانی در این شهر تقویت می‌شود مطالبه‌گری در این زمینه ما را برای گسترش برنامه‌ها ترغیب خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۲۴ پروژه آموزشی در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید
  • ۱۳ پروژه ملی استان اردبیل در اولویت تکمیل است
  • کتابخانه درجه یک دورود در دولت سیزدهم به بهره‌برداری برسد
  • انجام بیش از ۲۷۰ پروژه انکشافی در پروان
  • سالن ورزشی شهدای شهر فردوسیه پس از گذشت یک دهه به بهره برداری رسید
  • بهره‌برداری از ۶ پروژه عظیم عمرانی ورزشی در استان اردبیل
  • ◄ کدام مسیرهای ریلی امسال به بهره برداری می رسد؟
  • بهره‌برداری از پروژه روشنایی ناژوان با ۱۵ میلیارد ریال اعتبار
  • ◄ بهره برداری از دو پروژه آزادراهی در سال جاری
  • خسارت ۳ هزار میلیارد ریالی به مزارع پرورش ماهی کهگیلویه و بویراحمد