Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درباره میزان احتمال پیروزی اصولگرایان در انتخابات مجلس، گفت: مشخص است که مردم از اصلاح‌طلبان و دولت، مجلس و شورای شهر راضی نیستند. این را همه می‌دانند ولی باید منتظر رای و تصمیم مردم در انتخابات ماند. البته از نظر ما اصل برگزاری انتخابات مهم‌تر از پیروزی جناح‌هاست.

به گزارش ایسنا، اسدالله بادامچیان با اشاره به در جریان بودن فعالیت‌های انتخاباتی حزب موتلفه در تهران و شهرستان‌ها، اظهار کرد: ما با همه گروه‌ها و تشکل‌هایی که دنبال انتخاب اصلح باشند، همکاری می کنیم تا مجلسی تشکیل شود که به جای ناکارآمدی، فساد مالی و مشکل‌سازی برای مردم، کارآمد بوده و با سلامت مالی و اقتصادی، دنبال حل مشکلات مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما معتقدیم مجلس یازدهم، باید مجلسی در مسیر گام دوم انقلاب باشد و همه باید کمک کنیم تا در قالب یک ائتلاف بزرگ، فهرستی ارائه کنیم که قادر باشد خواسته‌های مردم را برآورده کند.

وی با بیان اینکه حزب موتلفه در شورای وحدت اصولگرایان حضور دارد، تصریح کرد: ما با حفظ ارزش‌های خود، اهل تعامل با همه نیروهایی هستیم که دنبال خدمت به مردم هستند. دنبال جناح‌بندی‌ها هم نیستیم چون این جناح‌بندی‌ها به کشور ضرر زده است. ما معتقدیم به جای سیاه و سفید نشان دادن جناح‌های سیاسی، باید فضایی ایجاد شود تا همه جناح‌ها برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود را برای اداره کشور مطرح کنند و این مردم هستند که حرف آخر را خواهند زد. نگاه ما این است که میدان را برای افرادی که قصد خدمت به مردم دارند، باز کنیم. موتلفه با همه گروه‌های اصولگرا از جمله جبهه پایداری تعامل داشته و دنبال برخورد حذفی نیست.

این فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر اینکه موتلفه دنبال برخورد ایجابی است نه سلبی، خاطرنشان کرد: موتلفه قصد سیاه‌نمایی ندارد و دنبال معرفی شایسته‌ترین افرادی است که توانایی تحقق خواسته‌های مردم را داشته باشند. دولت و مجلس باید دولت و مجلس همه مردم باشد در حالیکه یکی از مشکلات دولت فعلی این است که متعلق به یک جناح یعنی اصلاح‌طلبان اعتدالی است.

بادامچیان در پاسخ به این پرسش که آیا جبهه پایداری برای ارائه فهرست واحد اصولگرایان همکاری می‌کند؟ گفت: این بسته به تصمیم آینده جبهه پایداری دارد و من از تصمیم آنها خبری ندارم.

دبیرکل حزب موتلفه همچنین درباره تلاش برخی در جریان اصولگرا برای مقابله با علی لاریجانی بیان کرد: من چنین چیزی را در جریان اصولگرایی نیافته‌ام. ممکن است ما برخی سلیقه‌ها و روش‌های لاریجانی را نپسندیم اما وی را از جمله نیروهای ارزشی و محترمی می‌دانیم که در راس قوه مقننه قرار دارد. بالاخره ما در یک محیط آزاد قرار داریم و چه اشکالی دارد هر کسی نظرات خود را بگوید. به هر حال این مردم هستند که حرف آخر را می‌زنند. ما در موتلفه طرفدار این هستیم که همه نیروهای ارزشی زیر خیمه ولایت با هم همکاری کنند.

وی در ادامه درباره همکاری جمنا با شورای وحدت گفت: دوستان جمنا در قالب مجموعه اصولگرایان فعالیت می‌کنند. ما باید برای انتخابات مجلس به یک فهرست برسیم و بعد ببینیم که همه بر روی این فهرست تفاهم می کنند یا خیر. کشور به یک ائتلاف بزرگ و یک فهرست دقیقی نیاز دارد تا مجلسی شکل بگیرد که کارآمد باشد، مشکلات مردم را حل کند و سلامت مالی داشته باشد. همه نیروهای اصولگرا بر روی این مساله توافق نظر دارند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بادامچیان جبهه پایداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۰۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع بازرس جبهه پایداری از ریاست 4 ساله قالیباف بر مجلس /رئیس مجلس را متهم به تک روی می کنند / اعضای هیات رئیسه با تعارف کار می کردند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی باقری نماینده زنجان در مجلس شورای اسلامی، درخصوص ترکیب مجلس آینده و انتخابات هیات رییسه مجلس آینده که مباحث مختلفی پیرامون آن مطرح می‌شود، گفت: مجلس یازدهم الحمدلله مسیر خوبی را در بحث پیگیری مشکلات مردم آغاز کرد و حضرت آقا هم این مجلس را تایید کردند و تاکید کردند این مجلس مشکلات مردم و مسائل کشور را محور کارها قرار دهد، موضوعات روز را پیگیری کند و مسائل اصلی مردم برای مجلس یازدهم اولویت داشته است. این مسیر تنها مسیر صحیحی است که چه مجلس یازدهم و چه هر مجلسی باید پیگیری کند لذا هر تغییر و تحولی در راستای تعالی و ارتقاء همین مسیر باشد درست است وگرنه صرفا پیگیری این که مسئول ها عوض شوند و افرادی که در صندلی ها قرار می گیرند تغییر کنند هیچ مشکلی را حل نمی‌کند.

وی در گفتگو با ایلنا، خاطرنشان کرد: این حرف به معنای آن نیست که ترکیب فعلی خوب است، خیر؛ اما به گونه‌ای نباید باشد که اگر تحولی مدنظر عزیزان نماینده دوره دوازدهم باشد محدود به تغییر فرد یا افراد شود. بله مجلس یازدهم اشکالات و نقاط ضعفی داشته که باید برطرف شود، منتها نقاط قوتی هم داشته که باید دنبال و تقویت شود.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در پاسخ به این سوال که «شما این نقاط ضعف و اشکالات را متوجه رییس مجلس می‌دانید؟»، عنوان کرد: خیر، ضعف هیات رییسه. اتفاقا به نظر من رییس مجلس قوی بوده اما اعضای هیات رییسه با قدرت برخورد نکردند که رییس متهم به این شده که مثلا تک روی می کرده. به عقیده بنده اگر به آن میزانی که رییس وقت می‌گذاشت، سایر عزیزان هم وقت می گذاشتند با جدیت و بدون تعارفات سیاسی برخورد می‌کردند همان جدیتی که رییس مجلس داشت اگر سایر اعضای هیات رییسه هم داشتند، کارها بهتر پیش می رفت.

وی افزود: به نظرم پیش از آنکه ایراد را به رییس مجلس بگیریم باید به اعضای هیات رییسه بگیریم؛ نه به معنای اینکه کار نکردند، بلکه با تعارف کار کردند. خیلی از موضوعاتی بود که باید در دستورکار قرار می‌گرفت که هیات رییسه آن ها را در برنامه دستور قرار نداد.

باقری در پاسخ به سوالی درخصوص داوطلبان کرسی ریاست، ابراز داشت: آن چیزی که من پیگیری کردم فعلا جدی نشده، یعنی بعضی ها مطرح هستند یا دوست دارند مطرح شوند اما فکر می‌کنم تا پایان اردیبهشت ماه رایزنی ها و صحبت ها ادامه خواهد داشت و به این زودی نمی شود جمع بندی کرد.

بازرس شورای مرکزی جبهه پایداری درخصوص تصمیم این تشکل سیاسی پیرامون انتخابات هیات رییسه مجلس تاکید کرد: هنوز هیچ تصمیمی در جبهه پایداری در این مورد گرفته نشده است. صحبت هایی صورت گرفته و ما هر هفته جلسه داریم که یکی از موضوعات مورد بحث هم ریاست مجلس و ریاست کمیسیون‌هاست اما هنوز برای تصمیم گیری زود است.

نماینده مردم زنجان ابراز داشت: کار جبهه در شورایی به صورت گروهی است لذا من صحبتی در این مورد نمی توانم داشته باشم، منتها نظر شخصی من این است که مهم‌ترین عاملی که در مجلس می تواند باعث کارآمدی مجلس باشد ترکیب هیات رییسه است نه لزوماً رییس.

وی ادامه داد: حتما باید تلاش کنیم که با همفکری تمامی نمایندگان مجلس دوازدهم کار پیش برود. ببینید کار مجلس کار گروهی و شورایی است؛ به هیچ عنوان رفتار فردی یا حزبی جواب نمی دهد بلکه باید تعامل، همکاری و محبت بین تمام نمایندگان باشد که همه نمایندگان احساس کنند توانسته اند نقش آفرین باشند و اینکه هیات رییسه کارآمدی پای کار باشد.

باقری خاطرنشان کرد: نگاه شخصی من زمانی که با دوستان صحبت می کنم این است که همکفری و همکاری و محبت بین تمام نمایندگان باید باشد، از نمایندگان اقلیت تا اصلاح طلبان، معتدلین، مستقلین و دوستان جبهه انقلاب همه باید با هم همدل باشند. ببینید یک موضوع کلانی در کشور است. حکمرانی در کشور درست پیش نخواهد رفت جز اینکه تمام مسئولان و کارگزاران نظام باهم وحدت و همکاری داشته باشند، این در سطح مجلس اتفاقا در یک بسته کوچک‌تر نسبت به کل نظام خیلی بیشتر نمود دارد.

وی اضافه کرد: هرکسی بخواهد غیر این فکر کند مجلس وحدت خود را از دست می دهد ما در مجلس یازدهم هرجا همدلی عمومی داشتیم کار را بهتر پیش بردیم و هرجا این اتفاق نیفتاده باعث دودستگی و چنددستگی شده است.

بازرس شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: تلقی شخصی من با توجه به برآیندی که از جلسات شورا و فعالیت‌های جبهه پایداری در این ۴ سال داشتم این است که حتما تلاش ما به این سمت است که همدلی و وحدت در عموم مجلس ایجاد شود، جبهه پایداری به هیچ عنوان به این سمت نمی رود که بخواهد رفتارهای انفرادی و تکروی از خود نشان دهد و تمام تلاش دوستان پایداری این است که وحدت و همدلی در کل مجلس باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898147

دیگر خبرها

  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • عکسی درگوشی حرف زدن میرسلیم و بادامچیان در یک مراسم سیاسی
  • ائتلاف قالیباف و پایداری‌ها ادامه دارد؛ لیست مشترک در دور دوم انتخابات
  • ائتلاف قالیباف و پایداری ها ادامه دارد /لیست مشترک در دور دوم انتخابات
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • نقشه جبهه پایداری برای رسیدن به هیئت رئیسه چیست؟
  • عضو جبهه پایداری: ما هر هفته جلسه داریم و یکی از موضوعات مورد بحث هم ریاست مجلس است
  • دفاع بازرس جبهه پایداری از ریاست 4 ساله قالیباف بر مجلس /رئیس مجلس را متهم به تک روی می کنند / اعضای هیات رئیسه با تعارف کار می کردند