Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محمدجواد ظریف پس از ورود به باکو در گفت‌وگو با خبرنگاران در فرودگاه بین‌المللی پایتخت جمهوری آذربایجان با بیان اینکه در حال حاضر چندجانبه‌گرایی از سوی آمریکا بشدت در معرض خطر است، تصریح کرد: امروز و قبل از اجلاس سران و نخست‌وزیران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، جلسه وزرای خارجه این کشورها در باکو برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیشتر تمرکز ما بر چندجانبه‌گرایی است و علت اصلی این جنبش، تقویت چندجانبه‌گرایی خواهد بود.

وزیر امور خارجه گفت: لازم است کشورها مبنای دیپلماسی و مبنای چندجانبه‌گرایی را مورد توجه قرار دهند.

براساس این گزارش، ظریف برای شرکت در نشست وزیران خارجه عضو جنبش عدم تعهد عازم جمهوری آذربایجان شده است.

این نشست روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و پیش از هجدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد برگزار می‌شود.

بر اساس اخبار منتشرشده، حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان در هجدمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد که جمعه در پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: محمدجواد ظريف اجلاس جنبش عدم تعهد باکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۰۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تظاهرات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، معترضان حامی فلسطین از روز چهارشنبه تظاهراتی را در محل دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک از جمله با تشکیل کمپی از چادرها در محوطه این دانشگاه به اجرا گذاشتند که روز جمعه با سرکوب توسط نیروهای پلیس و دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر از معترضان که در حمایت از فلسطینی‌ها شعار می‌دادند، مواجه شد.

شبکه فاکس نیوز گزارش داد فعالان معترض حامی فلسطین در دانشگاه ییل نیز در اقدامی مشابه با دانشگاه کلمبیا، یک کمپ را تشکیل داده و نام آن را با کار گذاشتن یک بنر «منطقه آزاد شد» گذاشتند.

به گزارش ایسنا، ویدیویی از اعتراضات برگزار شده در روز شنبه در دانشگاه ییل انتشار یافته که در آن گروهی از دانشجویان بنری حاوی عبارت «منطقه آزاد شده» را در مقابل تجمعی از دانشجویان معترض کار گذاشتند.

معترضان چند بنر دیگر را حاوی شعارهای دیگری در حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی به نمایش گذاشتند که از جمله روی آنها نوشته شده بود: «سرمایه‌گذاری در نسل‌کشی را متوقف کنید»، «دانشگاه ییل همدست است» و «نسل‌کشی را متوقف کنید».

در چند ویدیوی دیگر از این تظاهرات معترضان در محوطه دانشگاه راهپیمایی برگزار کرده و علامت‌هایی را به دست گرفته و شعار «زنده باد آزادی، مرگ بر اشغالگری» و «شرم بر شما» و «فلسطین را آزاد کنید» سر می‌دهند. در ویدیوهای دیگر عده‌ای دیگر از معترضان در حال برپا کردن چادر و کوبیدن به طبل دیده می‌شوند.

به نوشته «فاکس نیوز»، ویلیام جاکوبسن، استاد حقوق دانشگاه کورنل گفت اعتراضات در دانشگاه‌های ییل و کلمبیا که متعلق به یک اتحادیه از دانشگاه‌های خصوصی مشهور به اتحادیه آیوی هستند مشابه با جنبش ضدسرمایه‌داری اشغال وال استریت است که در سال ۲۰۱۱ به راه افتاد. در جریان اعتراضات جنبش اشغال وال استریت، معترضان با برپایی کمپی از چادرها در پارک زاکوتی در منطقه مالی نیویورک علیه نابرابری اقتصادی، طمع شرکت‌ها و نفوذ پول بر سیاست تظاهرات کردند.

جاکوبسن خاطرنشان کرد: «در واقع موضوع هر دو جنبش اعتراضی یکی است. منظور من این است که این هم مثل یک جنبش ضدسرمایه‌داری است. مساله درباره جنبشی برای متحول کردن جامعه ما است. اساسا من فکر می‌کنم یک پدیده مشابه حالا اسرائیل را به عنوان موضوع نفرت انگیز به جای بازار بورس وال استریت یا چیزهای دیگر نشانه گرفته است.»

اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا 2 روز بعد از آنکه ماموران پلیس نیویورک با حمله به کمپ آنها دست کم ۱۰۸ تن از معترضان را به دلیل خودداری از ترک این کمپ دستگیر کردند همچنان ادامه یافته است.

شنبه شب نیز حدود ۵۰۰ تن از معترضان تظاهرات در دانشگاه کلمبیا را ادامه دادند.

در اعتراضات روز پنجشنبه دختر ایلهان عمر، نماینده فلسطینی تبار حزب دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا نیز در بین معترضان بازداشت شده بود.

این اعتراضات در شرایطی برگزار می‌شود که شش ماه از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه می‌گذرد و بیش از ۳4 هزار فلسطینی به شهادت رسیده و هزاران تن دیگر زخمی شدند و اکثر قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. اکنون نه‌تنها چشم‌اندازی برای آتش‌بس دیده نمی‌شود، بلکه اخباری از تدارکات صهیونیست‌ها برای حمله به شهر رفح در جنوبی‌ترین نقطه غزه که میزان ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی است، به گوش می‌رسد.

برخی از اساتید دانشگاه کلمبیا هم حمایت علنی خود را از فلسطین و جنبش مقاومت اعلام کرده‌اند که همین مورد تنش‌هایی را ایجاد کرده است.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897925

دیگر خبرها

  • اعلام تعهد اشتغال زایی امسال در استان سمنان
  • در وزن ۷۷ انتخابی برگزار شود/ تجربه‌ «گرایی» را نباید فراموش کرد
  • واکنش حماس به تصویب کمک‌های جدید آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • تداوم تظاهرات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • «مادورو» آمریکا را به نقض تعهد خود برای لغو تحریم‌ها متهم کرد
  • ملاقات سران عشایر مختلف عراق با سفیر جمهوری اسلامی ایران
  • تمجید سران عشایر مختلف عراق از عملیات وعده صادق
  • خشم و درماندگی عمیق سران تل آویو از اقدام بی‌سابقه واشنگتن!
  • توافقی که رد شد؛ پاسخ حماس که موجب عصبانیت مصر، آمریکا و حتی قطر شد + جزئیات
  • جزئیات آخرین دور از مذاکرات آتش‌بس غزه/ حماس توافق پیشنهادی آمریکا و مصر را رد کرد