Web Analytics Made Easy - Statcounter

«بهروز اکرمی» روز چهارشنبه در دومین نشست شواری اطلاع‌رسانی استان مرکزی افزود: دستگاه های اجرایی باید از ظرفیت اطلاع‌رسانی استان به منظور آگاهی افکار عمومی از نتایج فعالیت خود استفاده کنند.

وی اظهارداشت: دستگاه‌های اجرایی که برای آموزش های ضروری و اطلاع رسانی نیاز به فعالیت گسترده دارند از ظرفیت رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما بیشتر استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: اولویت‌بندی برنامه دستگاه برای اطلاع رسانی باید مورد توجه و در دستور کار قرار گیرد.

اکرمی افزود: رسانه ها به عنوان نمایندگان افکار عمومی از مسولان اجرایی استان و مدیران آن ها مطالبه گری داشته باشند و  در نشست‌های خبری به موضوع مطالبهگری واقعی بپردازند و انتشار عملکرد دستگاه‌ها را در اولویت بعدی قرار دهند.

معاون سیاسی، امنیت یو اجتماعی استانداری مرکزی گفت: صدا وسیما به عنوان دانشگاه می‌تواند به افکار عمومی شکل دهد باید از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده شود.

اکرمی افزود: باید موضوعات مورد توجه مردم در رسانه‌ها مطرح و با برنامه های چالشی از مراجعه مردم به سایت‌های بیگانه جلوگیری شود.

قائم مقام صدا و سیمای استان مرکزی نیز گفت: این مرکز در چهار حوزه تولید دارد که در حوزه رادیو و تلویزیون برنامه‌ها به صورت ۲۴ ساعت پخش می شود.

مرتضی فراهانی افزود: تعهد رادیویی استان مرکزی هشت تا ۱۰ ساعت است و باقی زمان برنامه ها به صورت مشارکتی و یا تکرار انجام می شود.

وی اظهار داشت: در تعهد تولیدات تلویزیونی وضعیت در شبکه آفتاب مطلوب نیست که در صورت تامین ۷۰ درصد اعتبارات امکان تولید سه تا سه ساعت و نیم تعهد روزانه عملیاتی خواهد شد.

  

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روابط عمومی و اطلاع رسانی استانداری مرکزی رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۲۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی روز یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های اقتصادی استان گفت:یکی از ظرفیت‌های مهم استان حوزه معدن و صنعت است که در رشد تولید و اشتغال تأثیر بسیاری دارد.   یعقوبعلی نظری افزود: از شهریور ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲ در حوزه صنایع معدنی و صنعت استان ۱۵۰ هزار میلیارد تومان (همت) سرمایه‌گذاری شده است.   وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های رسیده از وزارت صمت، به ظرفیت شهرک‌های صنعتی استان در دو سال و نیم گذشته ۲۶ و نیم درصد اضافه شده است.   استاندار خراسان رضوی گفت: با توجه به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، سیاست ما در بخش‌های مختلف این است که زمینه را برای فعالیت بخش خصوصی فراهم کنیم.   نظری افزود: نتیجه تلاش دستگاه‌ها در سال ۱۴۰۳ از نظر جریان اقتصادی باید انسجام، تلاش بیشتر و خروجی بهتر باشد.

دیگر خبرها

  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد به مناسبت هفته معلم اجرا می‌شود
  • توجه جدی آموزش و پرورش اصفهان به استعداد دانشجو معلمان
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند
  • آموزش رایگان ارزهای دیجیتال برای مبتدی ها: از باز کردن حساب تا معامله و سود ( اطلاع رسانی تبلیغی)
  • صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی