Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، محمدرضا نجفی در حاشیه بازدید از خطوط تولید ایران خودرو، ضمن تاکید بر این‌که خودروسازان نیز باید ظرفیت پذیرش انتقاد و ایجاد بهبود و اصلاح امور خود را داشته باشند گفت: تحلیلگران و افراد نقدکننده صنعت خودرو باید به گونه‌ای عمل کنند که با برخی جریانات همراه نشده و کار را به صورت اصولی و مبنایی و برای آباد کردن زیرساخت‌های کشور دنبال کنند تا در نهایت مردم، دولت و حاکمیت و همه کسانی که به نوعی ذی‌نفعان صنعت خودرو هستند از این اقدامات منتفع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نقدی موثر خواهد بود که منجربه مخدوش شدن و آسیب دیدن سرمایه‌های مادی،‌ معنوی و انسانی نشده و با کم‌ترین هزینه، بیشترین تاثیر را در بهبود عملکردها داشته باشد. بر خود و دیگران روا نمی داریم بنای تخریب سرمایه‌های موجود در کشور را داشته باشیم بلکه سعی خواهیم کرد تا اجزای متفرق موجود را برای ساختن آینده بهتر در کنار یکدیگر قرار دهیم.

نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات صنعت خودرو کشور را تابلوی مناسبی برای ارزیابی از میزان ضعف و قوت‌های توسعه صنعتی کشور توصیف کرد و گفت: ایران‌خودرو می‌تواند از کانون‌های خلق ارزش افزوده، ثروت و اعتبار برای کشور باشد و باید بتواند ذی‌نفعان متکثر و متنوع خود را از نتیجه فعالیت خود منتفع کند.

نجفی خاطرنشان کرد: آنچه که در ادوار گذشته بنابر دلایل محیطی و محاطی در صنعت خودرو اتفاق افتاده بخش قابل توجهی از مطلوبیت‌ها و نیازهای متوازن ذی‌نفعان را فراهم نکرده است و درحال حاضر با وجود  سرمایه‌های انسانی و مدیریتی و نیز انگیزه این مجموعه، ضروری است تا با عزم و همتی تعالی‌جویانه  و برنامه‌ای زمان‌بندی شده برای دست‌یابی به تحقق انتظارات بر زمین مانده اقدام شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایران خودرو خودرو خودروسازی صنعت خودرو محمدرضا نجفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد

 علیزاده، با اشاره به اینکه بالاترین میزان تولید را در این کارخانه داریم، گفت: روزانه ۱۶۷ هزار، ماهیانه ۵ میلیون پاکت و سالانه بیش از ۶۰ میلیون پاکت برای سیمان تولیدی استان تولید می‌شود.
 
 علیزاده با بیان اینکه تنوع تولید داریم تصریح کرد: در این کارخانه از کیسه‌های ۳۵ سانتی تا ۹۰ سانتی را تولید می‌کنیم و با دانش متخصصین و تغییراتی که در دستگاه‌ها انجام شده انواع تولیدات کیسه سیمان، کیسه رافیان و کیسه حبوبات را تولید می‌کنیم.
 
 مدیرعامل این کارخانه خاطرنشان کرد: باهمت جوانان و نیروهای متخصصان بومی تحریم‌ها علیه کشورمان هم نتوانست چرخ‌های این شرکت را از حرکت باز دارد به‌طوری‌که یک سری قطعات در این مجموعه توسط متخصصین ما مهندسی معکوس و بومی‌سازی شده است و در حال حاضر ماشین‌آلات این کارخانه بیش از هفت سال به نحو احسن با ماکسیمم تولید کار می‌کنند .
 
 با توجه به بخش صنعت در سیستان و بلوچستان که از جوان‌ترین استان‌های کشور به شمار می‌رود علاوه بر بهره‌گیری از فرصت مناسب اشتغال، سرمایه‌گذارانی که در این استان سرمایه‌گذاری می‌کنند می‌توانند از بازده خوب سرمایه‌هایشان برخوردار شوند.
 
 چرخ صنایع سیستان و بلوچستان و رفع موانع پیشروی صنعتگران و فعالان عرصه صنعت این استان با توجه به نقش مؤثر آنان در رونق و آبادانی منطقه نیازمند عزم ملی و حمایت دولت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • داشتن برنامه عالمانه برای اقتصاد دریامحور ضروری است
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران