Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمزه احمدی، گفت: در راستای منویات و عنایات ویژه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در جهت احیا، توسعه و حفاظت از عرصه های منابع طبیعی عملیات بذرکاری مراتع جنوب کرمان، آغاز شد.

«حمزه احمدی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، از آغاز عملیات بیولوژیک (کپه و بذرکاری ) جنوب کرمان، گفت: در راستای منویات و عنایات ویژه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در جهت احیا، توسعه و حفاظت از عرصه های منابع طبیعی عملیات بذرکاری مراتع جنوب کرمان، با حضور جوامع محلی و همیاران طبیعت در حوزه های آبخیز آب ‌برده دلفارد و اسفندقه شهرستان جیرفت به مساحت 200 هکتار و با اعتبار یکهزار و 800 میلیون ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی سال ۹۸ و همزمان با شروع بارندگی های پاییزه آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، با اشاره به این که این طرح در شهرستان جیرفت اجرا می شود، اضافه کرد: هدف از اجرای اين طرح افزايش رطوبت خاك، اقتصادی کردن طرح های مرتع داری، افزایش زادآوری گیاهان دارویی، افزایش تنوع زیستی اعم از فون و فلور، احياء و ارتقاء كمي و كيفي پوشش گياهي و نیز افزايش توليد علوفه مرتعي در واحد سطح است.

وی، اظهار داشت: از میان روش های تجدید حیات مصنوعی پوشش گیاهی مراتع، عملیات مرتبط با احیا و اصلاح مراتع نظیر بذرکاری و کپه‌کاری ازجمله روش هایی هستند که با استفاده از نیروی کارگری انجام می شوند، بنابراین از اشتغال زایی بیشتری برخوردار بوده و روشی بومی است که به هیچ نوع ماشین آلاتی نیاز ندارد.
احمدی، ضمن اشاره به این که بذور مورد استفاده در هر هکتار به طور متوسط 3 کیلوگرم است، بیان داشت: در محدوده های موردنظر در راستای اقتصادی کردن طرح های مرتع داری از بذور گیاهان دارویی نظیر وشاء، آنغوزه و باریجه استفاده می شود.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، در پایان اجرای این طرح را گامی مثبت در راستای توانمندسازی جامعه محلی و نیز جلوگیری از فرسایش خاک دانست و افزود: با اجرای این برنامه، حفاظت بیشتر منابع آب و خاک محقق می شود.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین زائران اربعین حسینی مسجد اصفهان اربعین ۹۸ کربلا خراسان جنوبي کانون های مساجد بذرکاری بذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۳۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات حفاری تونل گردنه الماس سرعت می‌گیرد

سید جواد یحیی‌زاده در جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه احداث تونل الماس واقع در محور ارتباطی خلخال به اسالم که با حضور فرماندار تالش و جمعی از مسئولین استان‌های اردبیل و گیلان در محل کارگاه این پروژه برگزار شد افزود: عملیات حفاری تونل الماس از سمت خلخال در دست اجراست و به طور میانگین روزانه یک متر به پیش می‌رود.

او با بیان اینکه تاکنون ۴۵ متر از تونل اول ۲ کیلومتر حفاری شده است، گفت: در صورت رفع مشکل معارض از سمت گیلان توسط فرمانداری شهرستان تالش و با توجه به اعلام آمادگی پیمانکار مجری پروژه برای اجرای تونل از دو سمت خلخال و گیلان سرعت احداث تونل به چهار متر افزایش خواهد یافت.

فرماندار خلخال گفت: وجود حداقل ۲۰ واحد دامداری و یا مسکونی معارض در خروجی‌های تونل ۱ و تونل ۲ واقع در منطقه کرمان شهرستان تالش مانع از آغاز عملیات اجرایی در استان گیلان شده و بر اساس توافق به عمل آمده با فرماندار تالش و مسئولین این شهرستان به زودی زمینه رفع معارض و آغاز عملیات اجرایی تونل از سمت گیلان فراهم خواهد شد.

به گفته یحیی زاده عملیات اجرایی تونل حذف گردنه الماس از ششم مهرماه سال گذشته با برآورد ۹ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار آغاز و بر اساس قرارداد منعقد شده باید ظرف ۴۸ ماه مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

او گفت: طول مسیر تونل شماره یک هزار و ۷۸۸ متر و طول تونل شماره دو ۲۸۸ متر است و ۲ هزار و ۵۰۰ متر مسیر راه جایگزین با هدف حذف نقاط حادثه خیز جاده احداث می‌شود.

یحیی زاده ادامه داد: با بهره‌برداری از این پروژه در کنار حذف پنج قطعه حادثه خیز از طول مسیر راه ارتباطی خلخال به اسالم، هشت و نیم کیلومتر از مسیر ۷۵ کیلومتری خلخال تا شهر آسالم در استان گیلان کاهش می‌یابد.

همچنین در این جلسه موذنی فرماندار شهرستان تالش استان گیلان برای هرگونه همکاری جهت رفع مشکل معارض پروژه و فراهم شدن زمینه آغاز احداث تونل از سمت گیلان قول مساعد داد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی سفر می کند
  • آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران
  • آغاز عملیات تکمیل مونوریل قم همزمان با دور دوم سفر رییس جمهور
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • طرح کنترل کوچ ومدیریت چرای دام تا پایان اردیبهشت
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر
  • عملیات حفاری تونل گردنه الماس سرعت می‌گیرد
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • ۲۰۰ روز پس از طوفان‌الاقصی/ درگیری‌های شدید در شمال غزه و حملات توپخانه‌ای به جنوب و مرکز
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه