Web Analytics Made Easy - Statcounter

«بیژن زنگنه» شامگاه سه‌شنبه (۳۰ مهرماه) پس از دیدار با جمعی از نمایندگان بخش خصوصی با صمیمی توصیف کردن این نشست، اظهار کرد: امشب با حدود ۷۰ نفر دیدار کردم. در این نشست که با حضور مدیران ارشد وزارت نفت، فعالان و پیمانکاران بخش خصوصی انجام شد، پیمانکاران و سازندگان تجهیزات صنعت نفت فرصت دیدار و گفت‌وگوی رودررو با کارفرمایان را پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر نفت با مفید ارزیابی کردن این گردهمایی و با بیان اینکه در این جمع به اندازه سه چهار روز کاری اطلاعات دریافت کردم، تصریح کرد: رؤسای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران (استصنا) و انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران (ستصا) اعلام کردند هیچ مشکلی ندارند و با قدرت کار می‌کنند.

وی ادامه داد: رؤسای این انجمن‌ها همچنین اعلام کردند هیچ ریزش نیرویی در یک سال و نیم گذشته نداشته‌اند که نکته بسیار مهمی است، همچنین عنوان کردند ظرفیت و توان تولیدشان با ۱۰ سال گذشته قابل مقایسه نیست؛ نکته‌ای که در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران آن را مشاهده و بیان کرده بودم.

تعریف پروژه‌های مهم در صنعت نفت

زنگنه، ایجاد اشتغال را که با تعریف پروژه به‌دست می‌آید وظیفه اصلی صنعت نفت دانست و با تاکید بر اینکه تعریف پروژه تنها یک ایده نیست، تصریح کرد: تعریف پروژه به معنای معرفی یک پروژه اقتصادی همراه با تامین منابع مالی و فناوری است.

وی با اشاره به اینکه پروژه‌های مهمی در صنعت نفت تعریف‌شده و در حال پیگیری است، افزود: شرکت‌های حاضر در این نشست می‌توانند حول این پروژه‌ها به حیات خود ادامه دهند، تقویت شوند و برای صادرات به توانمندی برسند.

وزیر نفت، خواسته بعضی از شرکت‌های حاضر در این نشست را کمک وزارت نفت به روند صادرات محصولات این شرکت‌ها عنوان کرد و گفت: البته این موضوع وظیفه ما نیست، اما عنوان کردم از هیچ کمکی همسو با وظیفه ملی برای اینکه مسیر صادرات خدمات فنی در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی فراهم شود، دریغ نمی‌کنم.

وی در پاسخ به این موضوع که بعضی از سازندگان داخلی اعلام می‌کنند با وجود آنکه در سطوح بالای مدیریتی بر استفاده از کالای سازندگان داخلی تاکید شده است، اما در سطوح پایین‌تر کمتر به آن توجه می‌شود، اظهار کرد: این موضوع نباید سلیقه‌ای باشد و ساخت داخل هم نباید تنها به یک توصیه اخلاقی ختم شود، بلکه باید قالب‌های مقرراتی غیرقابل تفسیر و غیرقابل برگشت برای آن تدوین کرد.

زنگنه ادامه داد: برای نمونه، در قرارداد‌های جدیدی (EPC/EPD) که تعریف کرده‌ایم پیمانکار باید بعضی از تجهیزاتی را که در قرارداد عنوان شده از داخل تامین کند و اگر غیر از آن باشد، پول پیمانکاران را پرداخت نمی‌کنیم و بر این موضوع به‌صورت مستقل نظارت می‌شود.

تأیید استاندارد تجهیزات صنعت نفت از سوی داخلی‌ها

وزیر نفت درباره کیفیت تجهیزات ساخت داخل و استاندارد بودن آن با توجه به حساسیت صنعت نفت پاسخ داد: چند سالی است که انجمن نفت ایران را به عنوان مرجع عالی برای دادن گواهی کیفیت به ساخت داخل در حوزه نفت تبدیل کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه برترین استاندارد‌های امروز دنیا استاندارد انجمن نفت آمریکا موسوم به API است، تصریح کرد: ما نیز در ایران انجمن نفت ایران را به وجود آورده‌ایم که با حضور نمایندگانی از تشکل‌های نفتی، شرکت‌های فعال در بخش نفت و چند نفر هم از وزارت نفت تشکیل شده است که خودشان هیئت مدیره و اعضا را بدون دخالت دولتی‌ها انتخاب می‌کنند و ۱۰۰ درصد حرفه‌ای هستند.

زنگنه با بیان اینکه برای صدور گواهی کیفیت انجمن نفت ایران فرآیند‌های فنی و حرفه‌ای همانند گواهی API طی می‌شود، گفت: این گواهی هم اکنون برای ما اطمینان‌بخش است و در شرایط تحریم راهکاری است که بتوانیم با اطمینان از تولید داخلی استفاده کنیم.

وی افزود: اگر تحریم‌ها کمتر شد می‌توانیم استاندارد‌های داخلی را به مراجع بین المللی نیز عرضه کنیم تا مورد قبول این مراجع نیز قرار گیرد، اما تا آن موقع نمی‌توانیم منتظر شویم، امروز انجمن نفت ایران با یک هیئت مدیره غیردولتی کار گواهی کیفیت محصولات داخلی را به‌خوبی انجام می‌دهد.

آینده بهتر پیش روی بخش خصوصی

زنگنه درباره سهم بخش خصوص در فعالیت‌های صنعت نفت هم پاسخ داد: از نظر وزنی، متاسفانه هنوز سهم اصلی با خصوصی‌ها نیست و خصولتی‌ها قوی‌ترند، اما بخش خصوصی آینده بهتری دارد.

وی درباره استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه اکتشاف هم توضیح داد: بخش خصوصی داخلی توانایی سرمایه‌گذاری در بخش اکتشاف را ندارد، اما عملیات اکتشاف همانند لرزه‌نگاری، تفسیر حفاری و … از سوی شرکت‌های نیمه‌دولتی یا خصوصی انجام می‌شود.

وزیر نفت درباره کارت سوخت هم با تاکید بر اینکه خودرو‌ها از کارت شخصی خود برای سوختگیری استفاده کنند، گفت: دلیل کاهش سهمیه سوخت جایگاهداران، نیز ترغیب مردم به استفاده از کارت شخصی است. اکنون بیش از ۹۶ درصد کارت سوخت دست مردم است و باید از آن استفاده کنند.

زنگنه افزود: بسیاری گمان می‌کنند در صورت استفاده از کارت شخصی، سهمیه آن کاهش می‌یابد، در حالی که بنزین سهمیه‌بندی نشده است. مردم هر میزان بخواهند می‌توانند از کارت سوخت شخصی سوختگیری کنند.

وزیر نفت در واکنش به زمان اعمال سهمیه‌بندی بنزین گفت: اگر تصمیمی در این باره گرفته شود در زمان لازم این موضوع را اعلام خواهیم کرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیژن زنگنه کارت سوخت وزیر نفت صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۳۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های نوپا آینده ورزش کشور را رقم می‌زنند

نصرالله پریچهره پنجشنبه شب در مجمع عمومی و سالیانه هیأت انجمن‌های ورزشی استان کردستان اظهار داشت: فضای ورزش استان آرامش بسیار خوبی دارد که مایه توسعه این حوزه می‌شود.

سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی با اشاره به اهمیت حضور اسپانسر در هیأت‌های ورزشی بیان کرد: هیات‌ها باید مهارت جذب و نگهداری حامی مالی را کسب کنند و از آن به بهترین نحو ممکن استفاده کنند.

وی بیان کرد: امیدواریم بزودی با تایید کمیسیون حقوق ورزشی مجلس، ۱۰۰ درصد هزینه‌های ورزشی بخش خصوصی شامل معافیت مالیاتی شود.

پریچهره از افزایش اعتبارات فدراسیون انجمن‌های ورزشی در سال جاری خبر داد و گفت: آینده خوبی را برای این فدراسیون و هیات‌های زیرمجموعه آن پیش‌بینی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه رشته‌های نوپا در این فدراسیون آینده ورزش کشور را رقم می‌زنند، افزود: استان کردستان نیز ظرفیت‌های خوبی دارد و خوشبختانه همدلی موجود در این حوزه کم‌نظیر و تاثیرگذار است.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان نیز در این مجمع گفت: بیشتر مشکلات ورزش استان بیشتر به بحث مالی و سپس به زیرساخت‌ها برمی‌گردد.

آمنه غلام‌ویسی با بیان اینکه در آیین‌نامه فدراسیون برای تامین اعتبار مالی هیات‌ها ۱۰ محل مشخص شده است بیان کرد: اداره کل ورزش و جوانان فقط یکی از این محل‌هاست و می‌طلبد از دیگر محل‌های اعتباری بهره گرفته شود.

وی اظهار کرد: اگرچه ما وظیفه داریم که خدمتگزار باشیم، اما اعتبارات پولی برای کمک به هیأت‌های ورزشی جوابگو نیست.

غلام‌ویسی در ادامه از کمک ۴۹ میلیون تومانی به هیأت انجمن‌های ورزشی استان خبر داد و گفت: و هیات‌ها به دنبال ایجاد درآمد پایدار باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • توزیع الکترونیکی گاز مایع در قزوین از فردا
  • همراهی بانک ها در تامین مالی پروژه‌ها و طرح‌های توسعه شرکت مس
  • رشته‌های نوپا آینده ورزش کشور را رقم می‌زنند
  • ‌تعهد اپراتورها برای افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت
  • وزیر ارتباطات از اجرای پروژه فیبرنوری در استان سمنان بازدید کرد
  • پیگیری تامین منابع مالی طرح کمربندی قم در دیدار با رئیس بانک ملی ایران
  • آمادگی پالایشگاه های نفت ژاپن برای استفاده از ذخایر اضطراری
  • ۱۰۰ درصد روستا‌های جنوب سیستان و بلوچستان از آب شرب بهره‌مند می‌شوند
  • تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌‎های زودبازده مشهد
  • وزیر صمت به سمنان سفر می‌کند/ افتتاح ۴ پروژه اقتصادی