Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در حاشیه نشست امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره انتقال آب دریای خزر به دریاچه ارومیه، اظهار داشت: حجم دریای خزر ۸۶ هزار میلیارد متر مکعب است و برداشت ما در سال از آن حداکثر ۲۰۰  میلیون متر مکعب خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه عده ای می گویند با این اقدام ممکن است که آب دریای خزر شور شود، ادامه داد: طبق بررسی‌های اگر ۲۰۰ میلیون در سال برداشت شود، ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ دهم میلیون تن نمک به دریای خزر برمی‌گردد اما برخی افراد اطلاعاتشان غلط است و این مسئله را سیاسی می کنند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست متذکر شد: در سال ۹۲ و ۹۳ وزارت نیرو و سازمان محیط زیست تصویب کرده بود که از دریای خزر سالی ۳ میلیارد متر مکعب آب به دریاچه ارومیه انتقال یابد که این رقم ۱۵ برابر این آبی است که می خواهد برداشت شود اما در آن مقطع هیچ کس صدایش درنیامد و فقط ستاد احیای دریاچه ارومیه این مصوبه را رد کرد، به این دلیل که ممکن است املاح در آنجا رسوب کرده و دریاچه ارومیه عمق پیدا کند.

وی بیان کرد: این درحالی است که در حال حاضر می خواهند ۲۰۰ میلیون متر مکعب آب از دریای خزر به دریاچه ارومیه انتقال دهند که یک پانزدهم آن زمان است اما عده ای سر و صدای زیادی راه انداخته اند و خواهشم این است مسائل سیاسی نشود و فنی بررسی شود.

کلانتری گفت: وزارت نیرو مرداد ماه طرح انتقال آب دریای خزر را برای ما فرستاد که بررسی کردیم و شش شرط گذاشتیم که در صورت توجه به این شروط مخالفتی با این مساله نداریم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته می شود چند هزار درخت برای اجرای این کار قطع می شود، اظهار داشت: شما اگر یک سنگی را هم از محیط جابه جا کنید، تاثیرات زیست محیطی خواهد داشت اما دولت موظف است آب شرب و بهداشتی شهروندان را در تمام کشور تامین کند.

وی با بیان اینکه این مساله جزء وظایف وزارت نیرو است و به هیچ کسی هم ربطی ندارد، اظهار داشت: طبق قانون مصوب توزیع عادلانه آب در اسفند ماه ۶۱ وزارت نیرو باید  تامین کننده آب شرب، بهداشت و صنعت باشد و صرفا این وزارتخانه راهکار تامین آن را می داند و بنده صرفا باید این مقوله را از حیث زیست محیطی بررسی کنم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در واکنش به توقف احیای تالاب انزلی گفت: یک شرکت دانش بنیان در دانشگاه صنعتی اصفهان پیشنهاد داده بود که این باتلاق از طریق بیوالکتریک و به قیمت دو درصد تخلیه مکانیکی شود.

وی افزود: بعد از حدود سه سال آزمایش و بررسی های متعدد ما به این نتیجه رسیدیم که روش مذکور مناسب است و جواب می‌دهد و بدون هیچگونه آلایندگی زیست محیطی این تالاب تخلیه می‌شود.

کلانتری تصریح کرد: متأسفانه دادستان انزلی بدون هیچ مدرک علمی، ۴ ماه است که عملیات لایروبی مرداب انزلی را متوقف کرده است و پاسخی هم نمی دهد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۴۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۸ درصدی بارش‌ها در حوضه دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  شهند گفت :  جلسه بررسی وضعیت آب های ورودی به دریاچه ارومیه ، به ریاست  معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی  برگزار شد.

وی افزود : در این جلسه آخرین وضعیت آب های ورودی به دریاچه ارومیه از طریق رودخانه ها و سد ها مورد بررسی قرار گرفت.

شهند گفت : حجم آب وارده شده از رودخانه‌های اصلی به دریاچه ارومیه   سه برابر سال گذشته بوده است .

وی خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین وضعیت بارش‌ها در سال جاری تاکنون، نسبت به متوسط بلندمدت حوضه دریاچه ارومیه ۲۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی در پایان افزود : بی‌تردید رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه، نیازمند هماهنگی کامل بین دستگاه‌های متولی است که تحت نظارت رئیس ستاد احیای دریاچه ارومیه فعال شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۸ درصدی بارش‌ها در حوضه دریاچه ارومیه
  • دومین جلسه هماهنگی جشنواره ورزشی ، تفریحی و فرهنگی دریاچه ارومیه
  • تدوین برنامه یک‌ساله برای اجرای قانون هوای پاک
  • تدوین برنامه یک ساله برای اجرای قانون هوای پاک
  • تدوین برنامه یکساله برای اجرای قانون هوای پاک
  • پایش بیش از ۶۰۰۰ دستگاه بی‌خطرساز در مراکز درمانی و بیمارستانی
  • افزایش ۱.۶ میلیارد متر مکعبی حجم آب دریاچه ارومیه
  • حجم آب دریاچه ارومیه ۱.۶ میلیارد متر مکعب افزایش پیدا کرد
  • کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک تشکیل می‌شود
  • دریاچه ارومیه میزبان نخستین جشنواره فرهنگی ورزشی