Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران از فارس، علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری امروز (سه‌شنبه 30 مهر) در دیدار با «جا جون» نماینده ویژه چین در امور غرب آسیا در خصوص روابط دو جانبه و موضوعات منطقه ای دیدار و گفتگو کرد.

مشاور مقام معظم رهبری در این دیدار مواضع چین در مورد ایران را مثبت ارزیابی کرد و افزود: برای ما چین کشور مهمی است و روابط بسیار عمیقی هم بین دو کشور وجود دارد و دیدگاه جمهوری اسلامی ایران نسبت به این تعاملات استراتژیک و راهبردی است که بنده نیز توفیق داشته‌ام که از ابتدای پایه‌گذاری این روابط فعالیت داشته باشم و به عنوان یک ناظر سیر روابط ایران و چین را همواره رو به رشد دیده‌ام و این سیر راهبردی ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ولایتی افزود: در منطقه شاهد وضعیت حساسی هستیم و تحولات بسیار مهمی در حال وقوع است و بیشتر کشورهای جهان تمایل دارند که در منطقه حضور فعال داشته باشند و تمایل داریم چین حضور فعال تری در منطقه داشته باشد و باید برای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای گام برداشت.

وی خاطرنشان کرد: 8 سال است که سوریه مورد تهاجم بیگانگان و تروریست‌های مورد حمایت بیگانگان قرار گرفته و از ابتدا ایران از کشور دوست و برادر سوریه حمایت کرد و همین اتفاق در عراق هم افتاد و اگر کمک های ایران نبود بغداد به دست تروریست‌ها می‌افتاد وامروز مسئله مهم یمن است که مورد تهاجم قرار گرفته است.

ولایتی در ادامه افزود: اطمینان دارم که آینده منطقه بسیار روشن است و قطعا کشورهای سوریه، یمن و عراق پیروز خواهند شد و امنیت به منطقه بازخواهد گشت و در موازنه های آینده منطقه کشورهای مجموعه مقاومت دست برتر را خواهند داشت و این منطقه به دست صاحبان اصلی خود باز خواهد گشت.

جا جون نماینده ویژه چین در امور غرب آسیا هم در این دیدار ضمن تشکر از همکاریهای مثبت ایران در منطقه گقت : روابط ایران و چین در حد بسیار مطلوبی قرار دارد و مشارکت راهبردی دو کشور بسیار توسعه یافته و روابط بسیار عمیقی وجود دارد.

وی با توجه به حساسیت منطقه گفت: این منطقه بسیار حساس است و باید امنیت به آن بازگردد. ایشان در ادامه و در مورد روابط ایران و عربستان گفتند که ایران و عربستان از کشورهای مهم منطقه هستند و باید به طور صلح امیز رابطه داشته باشند.

در ادامه دو طرف در خصوص توسعه روابط دوجانبه ، منطقه ای و بین المللی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ولایتی رهبری صدای ایران تروریست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

شهریار حیدری ؛ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پارس نیوز، اظهار داشت: پیمان بریکس، پیمان فرامنطقه‌ای است و جمع کشورهای عضو در این گروه صاحب قدرت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی هستند. آمریکا برای همه کشورهای قدرتمند در قاره‌های مختلف، در مواقعی از تهدیدات به عنوان یک ابزار برای تحریم، تنش و برخورد علیه کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای قدرتمند برای مقابله با تهدیدات آمریکا به سمت تشکیل پیمان‌های جدید می‌روند، ادامه داد: چندین پیمان از قبیل شانگهای، بریکس و .. شکل گرفته و در آینده نیز احتمال شکل گرفتن پیمان‌های کوچکتر نیز وجود دارد که هدف از تشکیل این پیمان‌ها ، جلوگیری از شکنندگی در مقابل تهدیدات آمریکا و غرب است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط تحریم، عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان بریکس که با رایزنی دولت و وزارت خارجه انجام شد، دستاوردهایی از قبیل تولید قدرت جدید در منطقه، تقویت روابط اقتصادی، دور زدن تحریم‌ها و کمرنگ شدن  و جلوگیری از اثرات تحریم‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حیدری در خصوص اثرگذاری تعاملات پارلمانی پیمان بریکس بر روابط دولت‌ها نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تقویت روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای مختلفی که حاضر به ارتباط دیپلماسی با کشورمان هستند، تأکید دارد. البته هرگونه پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و همچنین توافق با کشورهای دیگر نیز نیازمند تأیید مجلس است.

دیگر خبرها

  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • پاکستان: سفر ابراهیم رئیسی موفقیت‌آمیز بود/مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی
  • سفیر ایران: خاندوزی هفته آینده به عربستان می رود
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان در حل مشکلات منطقه موثر است
  • رئیسی: افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در گام اول ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است / روابط ایران و پاکستان مبتنی بر رابطه تاریخی تمدنی است
  • ندیمی در گفت و گو با قدس: دیپلماسی انرژی فعال در منطقه به ما کمک کرد که از گستردگی تحریم ها جلوگیری کنیم